Çoçuk gibi zirt pirt küsen tripli nişanli

Teşekkür ederim. Allah size de sabırlar versin. Gerçekten çok zor bir durum. Ben de küs kalmayı hiç sevmem. Ama benimki anasından öyle görmüş demek ki. Ben bunu yeni anladım. Annesiyle küstüler eften püften bir mevzu yüzünden. 4 ay oldu annesi ile görüşmedi daha. Annesi de bir adım atmıyor, eşim de. Demekki diyorum adam anasından öğrenmiş küsmeyi.
Ben iyi olduğumuz zamanlarda da çok konuşmayı denedim bu durum ile ilgili. Hatta bir anlaşma yaptık benim önerimle “küsmek, trip atmak, olayları uzatmak yok, eski mevzuları açmak yok” diye. Kabul etti. Ama nerede.... Her olayı bir kaç hafta uzatmasa olmuyor. Bir de kindar oluyorlar. Kırk yıllık olayı açıp şu zaman şunu yapmıştın deyip iyice çıldırtıyorlar insanı.
Ben ayrilmasam bende de öyle olacak biliyorum. Bugünde aramadi. Bir haftayi da gecti artik. Kafama koydum bitirmeyi ama onun aramasini bekliyorum ararsa söyleyecegim

Merhaba arkadaslar,

araniza yeni geldim sizinle sohbet etmeye tavsiyelerinize cok ihtiyacim var.
Ben nisanliyim, birbirimizi yaklasik 2,5 yildir taniyoruz ve aslinda 9 ay sonra dügünümüz var ama suan hic iyi gitmiyor.
Nisanlim sürekli bir seylere küsen bir insan herseye kirilir.
Suan beyefendi 1 haftadir küs ve konusmuyor. Nedeni: aramizda kücük bir tartisma gecti. Ne kendisine sesimi yükselttim nede küfür ettim sadece sesimden sinirli oldugum anlasildi. Ve sinirli olmayada hakliydim. Dügün organizasyonuyla ilgiliydi ve bana hic sormadan kendiliginden bir karar almis ona kizdim.
"Neden böyle sinirli konusuyorsun benimle böyle konusamazsin" diye küstü! 1 haftadir küs:KK12:
Iki gün ard arda aradim konusmak istedim ben aslinda yanlis birsey yapmadigimi söyledim yüzüme kapatti bana resmen trip atiyor.
1 hafta gecti aradan. Ne yapacagimi bilmiyorum yemin ederim hayatimda ben bile bukadar trip atmadim. Yasi kücük de degil 27 yasinda. Birde cogu zaman annesinin babasinin sözüyle hareket eden biri o yüzdende tartisma oluyor. Belki gecer degisir diye umut ediyordum ama artik sabrim ve saygim tükenmeye basliyor. Bana tavsiye verebilirmisiniz.
Simdiden tesekkür ederim
Benim açtığım konuyu oku, inan maalesef evlendiğim eşim de aynı seninki gibiydi. Sürekli küserdi trip atardı, aile sözü dinlerdi. şimdi oku bak ne hale geldi. Lütfen lütfen iyi düşün, inan bana herşeyin iptal olması senin mutsuzluğundan daha değerli değil...

Ben ayrilmasam bende de öyle olacak biliyorum. Bugünde aramadi. Bir haftayi da gecti artik. Kafama koydum bitirmeyi ama onun aramasini bekliyorum ararsa söyleyecegim
Daha önce konuşmayı denediniz mi hiç? Sakince oturup bu yaptığının yanlış olduğunu, ilişkinizi çok yıprattığını, bir derdiniz olunca oturup medenice konuşmanız gerektiğini anlattınız mı?

bu adamla evlenmek zorunda mısınız?

O yaştaki çocuklar (3-5-7 yaşındaki) yapınca ben kendi hallerine bırakıyorum. Yetişkinlerde de durum böyle siz arayınca sizi pişman ettiğini düşünmüş . kesinlikle evlenme olgunluğu olmayan biri. Şimdi yol yakınken dön dicem ama genel olarak siz de dahil tepkimi aşırı bulucaksiniz ama inanın evliyken bu tipin ne kadını ne erkeği çekilir olmuyor

Zaten trip nedir ya
İlişki/evlilik yürütmeye mi çalışıyor
Evcilik mi oynuyoruz yani
İnsanlar problem varsa çözmek ister, halledelim huzurlu olalım ister yani istemeli!

Ben karar verdim ya
Bence evlilikler/ilişkiler bu yüzden bitiyor
Biz sanıyoruz ki düzeltebiliriz, iyi edebiliriz
Ama değişmiyorlar
Sonra zorla zorla ilişkiyi
Bir yerde patlıyor tabi
Yerinde bir karar :super:
Zaten birinin tamamen değişebileceğini inanmıyorum. En fazla rol yapar.

Yengeç burcu mu yoksa nişanlın yada yükseleni falan yengeç mi? Çok tanıdık geldi de şu tavırlar.

Hiç üzülme canim.. Hak etmediği yerden çıkıyor iste ..
Icim okadar yaniyorki
Ya ben körmüydüm de göremedim bunca zaman diyorum. Yoksa baska birini mi buldu hoc sevmedimi aklimda birsürü soru icim okadar yaniyorki. Düsünüyorum amaci aslinda beni terketmek idi de bana söyleyemedi bu sekilde küserekmi halletmeye calsiti. Cünkü cok mantiksiz birseye küstü. Icim cok yaniyor

Icim okadar yaniyorki
Ya ben körmüydüm de göremedim bunca zaman diyorum. Yoksa baska birini mi buldu hoc sevmedimi aklimda birsürü soru icim okadar yaniyorki. Düsünüyorum amaci aslinda beni terketmek idi de bana söyleyemedi bu sekilde küserekmi halletmeye calsiti. Cünkü cok mantiksiz birseye küstü. Icim cok yaniyor
Belki de canim olabilir insan bu kadar yasanmisliga rağmen bir arar ya! Adam gibi ayrılır .. 😠

Belki de canim olabilir insan bu kadar yasanmisliga rağmen bir arar ya! Adam gibi ayrılır .. 😠
Aynen birde iki bucuk senemizi gecirmisiz bukadarmi degersizim anlamiyorum. Acaba kendisi bitirmek istiyor ama yapamiyor benide delirtmek isteyip benim bitirmemimi istiyor acaba

Back