Cocuk gb bir adamla evli olmak..

Bosanmali miyim?

• Ankete Katılan
    57
  • Anket Kapalı .
Sadakatsiz, beceriksiz ve akılsız. boşanın koca bir ömür var önünüzde. Bu evlilik kötü bir hatıra olarak kalmalı.

2 kere aldatılmışsın(ki bu senin bildiğin) belki daha fazla. hâlâ soruyorsunuz. ne desem bilemiyorum.

Bir kez aldatan bir kez daha aldatir. Calismayan batiran erkekten de hayir gelmez. Oylama hakkimi kullanmiyorum yapacaginiz sey belli cunku surmez

Uzun suren 7 yillik bir flortun ardindan evlendik. Flort doneminde surekli olarak ayri sehirlerde yasadik. Evlenme surecinde ailesi tarafindan suratina bakilmayan evlat bulunmaz hint kumasi oldu ve ya o kiz ya biz oldular. Esim zamaninda bu kadar keskin hale getirmeden olaylara el atmadigi icin karsi taraf bana dusman oldu ortada ne vardi derseniz hicbise ama esin sallamamasindan dolayi olaylari buyuttuler ve esim israrci oldu ve evlenelim dedi. Onu seviyorsum sevdigim icin hatalarini goremiyordum. Evlendik. Ailem emin msn dedi seviyorsun ama bu adamin henuz karakteri oturmamis dedi aileme kizdim siz bise bilmiyorsunuz dedim ve suan pismanim.. neden mi?

-evlendik ve yurtdisina tasindik. Bilmedigim bir cevre ama esim ile hayata tutunmak icin cabalamak arzusundayken 2 aylik gelinken aldatildigimi ogrendim.. sok oldum o benim icin savasan adam beni anladatiyordu. Geri donup aileme dedikleriniz bakin bu kadar cabuk ortaya cikti demeden once esime durumu bildigimi soyledim. Oda bir hata oldugunu zor donemler gecirdigini asla yapmayacagini sans vermemi istedi. Hayat benim icin donmustu bir sureligine. 2 aylik gelinsin ne oldugunu bilmeden pesinden gitmisken aldatildim..

Dusundum allaha sigindim.. dedim herseyde bir hayir vardir esim evine bana daha baglanir her insan yapabilir dedim ve sans verdim..

O ham ben ham evliligimizi olusturmaya calisirken bende kendimi sorgulamaya basladim. Ne hata yaptimda esim disari gitti die salak ben

Gunler gecti aylar gecti esim bir turlu aile olamadi surekli oyun oynayan evden hayatimdan habersiz sorumsuz davranislar sergiledi ve ben toparladikca o gereksiz oldugunu rahat takilalim seklinde yorumladi. Ben aile oldugumuzu sorumluluklarimiz oldugunu soylesemde kaciyordu.. peki nie evlendin ozaman die icimden geciriyordum..

Baktim esim bana benzemicek ben ona uyum saglayim dedim. Biraz daha bosverdim hayata ama onun kadar degil..

Bir sure kendimde vucudumda degisiklikler oldugunu fark ettim ama normaldir endiselenme dedim kendi kendime.. sonrada hastaneye gittim ve bagirsaklarimda kist oldugunu soylediler ve hemen test edilmesi gerekli dediler. Esime soyleyip onu uzmek istemedim. Kiyamadim ona demeye gecer gider dedim salak ben!

Hastaneden 3 gun sonra esimin telefonunda annemleri aramadik istedim ne goreyim yine aldatiliyorum! Yanimda oturuyordu ve fark etmedi bende sadece telefonu biraktim ve evden ciktim..

Fark etti benim fark ettigimi ve eli ayagina dolasti artik ayrilacaktim biliyordu.. yalvardi yakardi is stresi ev stresi bilmem ne bole bir hata yaptim baska sansim yok biliorm gitme dedi. Hasta oldugumu soyledim ve doktora gidelim hersey yeniden baslasin dedi dedi dedi.. her der ama uygulamaz.. buarada henuz 1.5 yillik evliyken oldu bu.

Doktora gittik tumorlerin hepsini temizlediler ve temizsiniz dediler. Esim cok hassasti bana karsi ama bir okdr da ezik bir okdr da cocuk gb..
Esim tembel ve dusuncesiz bir insandi ama annemlere eve donmeye cesaret edemedim once plan yapip sonra ayrilmaliydim dedim..

Esim hicbise dusunmuyor sadece konusuyor ama hicbiseyi hayata gecirmek icin adim dahi atmiyordu. Sinirlerim bozuluyordu ama kimsesizdim gergindim her yeni bir hayatimiza kaybini ogreniyordum.

3yil boyunca odedigimiz kredideki evimizi borsada kaybetti ben sok oldum ve borsaya girme dememe ragmen girsede bunalim yasamasin diye sustum sustum sustum aman kendine zarar vermesin diy manyak ben.

En son isini kaybetti ve hala cocuk gb napacagini bilmiyor. Hergun yeni bir sacmaligi oluyor.

Huzurlu hayatimiz olsun paramiz elbet olur diorum ama sacmaliyor deliriyorum.

Benim sorum su ben kaderime razi olup bu adami cekmelimiyim yoksa gercekten dusundugum gb ayrilmali miyim?
Esime hicbise icin guvenmiyorum hicbirsey. Oda bunu biliyor ve 1-2 gun cabaliyor ve sonra eski haline donuyor. Ben ogretmen gbyim oda sallamayan ogrenci gb. Ben kadin olmak istiyorum.

Ben mi abartiyorum sizce? Cocugum yok. Bana akil verin!

Uçuruma doğru gidiyorsun bir canın kalmış ondan da az kalsın olacakmışsın.Değermi ya ? Sen kendini sevmiyormusun?

2 defa aldatılmışsın ,sürekli oyunlar oynuyormuş üstüne eldekini avuçtakini borsada batırmış.Daha ne bekliyorsun anlamadım.

2 aylıkken ne moktan olduğu belliymiş gönder gitsin

Sizce boşanmak için ne sebep olmalı?bunlar yetmezmi?
Yatın bigün gençliğin gidince asıl ozaman söyliceksin, "Salak ben!" diye..

iyi ki çocuğun yok. allahtan ki çocuğun yok. burada 5 aylık evliyim, 1 senelik evliyim eşim beni dövüyor, aldatıyor vs. diyenlere o kadar üzülüyordum ve sinirleniyordum ki senin için çok sevindim.

bak canım daha evliliğin ilk aylarında karısını aldatan, stres gibi salak saçma bahaneler sunan; evliliğin ilk yıllarındaki bütün birikimi (evi) mükemmel bir becerisizlik ve aptallık ile elinden kaçıran adamdan ömür billah hayır gelmez. evin reisi olamamış, sana koca olamamış, çocuklarına da baba olmaz. sinir hastası olur genç yaşta bir sürü hastalık sahibi olursun. beceriksizlikte ve elindeki kaptırma konusunda aynı babamı gördüm yazdıklarını okurken. annem 48 yaşında hala boşan derim ben anneme ama babam çok hasta artık, şimdi de acıdığından boşanamıyor. ömrü gitti ama o da her anne gibi çocuklarına sarılıyor. senin çocuğun falan yok daha, git bu adamdan sen. geç olmadan git.

mesajlariniz icin tsk ederim. Hepsini tek tek okuyorum ve diyorum ki sen hep sans verdin ama o hayatina hicbir sans vermedi verir gb yapip gunu kurtardi..

Sevgiliyken fark etmedin mi demissiniz.. hayir sevgililik bambaska bise herkes kizsada kussede mutluda olsa gunluk begendirme rolunu oynayip kendi evine gidiyor. Ne zamanki evleniliyor ozaman maskeler dusuyor..

Cocuk cok istedi ve istiyor ama uzagi gormek pek zor degildi hep uzak durdum ve ben cocuk istemiyorum dedim.. Hep sinirlendi. istemez olur muyum her kadin gb istiyorum ama bu adamdan degil...

Yavas yavas esyalarimi toplamaya basladim. Daha oncede bosanmak istedigimi soyledigimde pasaportuma el koymustu tehditler kavgalar vs..Bu kez kararliyim gerekirse polisle isi cozucem.

Artik kendimi kadin gb hissetmiyorum dahi.. ole depresyona girdim ki sadece banyo yapiyorum kas dahi almiyorum beni taniyanlar gariplik olgunun farkinda ama kimse disardan mukemmel gorunen bu adamda sorun oldugunu asla dusunmuyor.

Tek sorun su Turkiyeye dondugumde depresyondaki halimde sonsuze dek kalmaktan korkuyorum(cevre baskisi ve ozguven) onerileriniz var mi bunun icin? Ailemle mi yasamaliyim yoksa direk ayri eve mi cikmaliyim? Yasam enerjim hevesim uretkenligim umudum heyecanim bitti.. yeniden bunlari kazanacagimi zannetmiyorum..

Tek sorun su Turkiyeye dondugumde depresyondaki halimde sonsuze dek kalmaktan korkuyorum(cevre baskisi ve ozguven) onerileriniz var mi bunun icin?

Insanlarin hafizasi zannettigin kadar guclu degil. En fazla uc ay sonra normal hayatina donmus olacaksin.

Bu adamın neresi çocuk gibi ben anlamadım. Başlığı okuyunca sandım ki küsüp duruyor ya da nazlı biri
Bu adam sizi aldatıp durmuş aldatmayacağın demiş ama devam etmiş sözünü tutmaması mı çocukluk?
Bunun için cuk oturan deyim var da yazmayacağım :)
Boşanın da kurtulun bir an önce yalancı sahtekar adamdan

Ulkeden cikamiyorum pasaportumu saklamis. Gonlu olana kadar tikildim kaldim buralarda Bide naz yaptim zannediyor allah nasil bir cikmaz bu

Uzun suren 7 yillik bir flortun ardindan evlendik. Flort doneminde surekli olarak ayri sehirlerde yasadik. Evlenme surecinde ailesi tarafindan suratina bakilmayan evlat bulunmaz hint kumasi oldu ve ya o kiz ya biz oldular. Esim zamaninda bu kadar keskin hale getirmeden olaylara el atmadigi icin karsi taraf bana dusman oldu ortada ne vardi derseniz hicbise ama esin sallamamasindan dolayi olaylari buyuttuler ve esim israrci oldu ve evlenelim dedi. Onu seviyorsum sevdigim icin hatalarini goremiyordum. Evlendik. Ailem emin msn dedi seviyorsun ama bu adamin henuz karakteri oturmamis dedi aileme kizdim siz bise bilmiyorsunuz dedim ve suan pismanim.. neden mi?

-evlendik ve yurtdisina tasindik. Bilmedigim bir cevre ama esim ile hayata tutunmak icin cabalamak arzusundayken 2 aylik gelinken aldatildigimi ogrendim.. sok oldum o benim icin savasan adam beni anladatiyordu. Geri donup aileme dedikleriniz bakin bu kadar cabuk ortaya cikti demeden once esime durumu bildigimi soyledim. Oda bir hata oldugunu zor donemler gecirdigini asla yapmayacagini sans vermemi istedi. Hayat benim icin donmustu bir sureligine. 2 aylik gelinsin ne oldugunu bilmeden pesinden gitmisken aldatildim..

Dusundum allaha sigindim.. dedim herseyde bir hayir vardir esim evine bana daha baglanir her insan yapabilir dedim ve sans verdim..

O ham ben ham evliligimizi olusturmaya calisirken bende kendimi sorgulamaya basladim. Ne hata yaptimda esim disari gitti die salak ben

Gunler gecti aylar gecti esim bir turlu aile olamadi surekli oyun oynayan evden hayatimdan habersiz sorumsuz davranislar sergiledi ve ben toparladikca o gereksiz oldugunu rahat takilalim seklinde yorumladi. Ben aile oldugumuzu sorumluluklarimiz oldugunu soylesemde kaciyordu.. peki nie evlendin ozaman die icimden geciriyordum..

Baktim esim bana benzemicek ben ona uyum saglayim dedim. Biraz daha bosverdim hayata ama onun kadar degil..

Bir sure kendimde vucudumda degisiklikler oldugunu fark ettim ama normaldir endiselenme dedim kendi kendime.. sonrada hastaneye gittim ve bagirsaklarimda kist oldugunu soylediler ve hemen test edilmesi gerekli dediler. Esime soyleyip onu uzmek istemedim. Kiyamadim ona demeye gecer gider dedim salak ben!

Hastaneden 3 gun sonra esimin telefonunda annemleri aramadik istedim ne goreyim yine aldatiliyorum! Yanimda oturuyordu ve fark etmedi bende sadece telefonu biraktim ve evden ciktim..

Fark etti benim fark ettigimi ve eli ayagina dolasti artik ayrilacaktim biliyordu.. yalvardi yakardi is stresi ev stresi bilmem ne bole bir hata yaptim baska sansim yok biliorm gitme dedi. Hasta oldugumu soyledim ve doktora gidelim hersey yeniden baslasin dedi dedi dedi.. her der ama uygulamaz.. buarada henuz 1.5 yillik evliyken oldu bu.

Doktora gittik tumorlerin hepsini temizlediler ve temizsiniz dediler. Esim cok hassasti bana karsi ama bir okdr da ezik bir okdr da cocuk gb..
Esim tembel ve dusuncesiz bir insandi ama annemlere eve donmeye cesaret edemedim once plan yapip sonra ayrilmaliydim dedim..

Esim hicbise dusunmuyor sadece konusuyor ama hicbiseyi hayata gecirmek icin adim dahi atmiyordu. Sinirlerim bozuluyordu ama kimsesizdim gergindim her yeni bir hayatimiza kaybini ogreniyordum.

3yil boyunca odedigimiz kredideki evimizi borsada kaybetti ben sok oldum ve borsaya girme dememe ragmen girsede bunalim yasamasin diye sustum sustum sustum aman kendine zarar vermesin diy manyak ben.

En son isini kaybetti ve hala cocuk gb napacagini bilmiyor. Hergun yeni bir sacmaligi oluyor.

Huzurlu hayatimiz olsun paramiz elbet olur diorum ama sacmaliyor deliriyorum.

Benim sorum su ben kaderime razi olup bu adami cekmelimiyim yoksa gercekten dusundugum gb ayrilmali miyim?
Esime hicbise icin guvenmiyorum hicbirsey. Oda bunu biliyor ve 1-2 gun cabaliyor ve sonra eski haline donuyor. Ben ogretmen gbyim oda sallamayan ogrenci gb. Ben kadin olmak istiyorum.

Ben mi abartiyorum sizce? Cocugum yok. Bana akil verin!
aldatması kafi ayrılmanız için.çok bile sabretmişsiniz tamam kader var ama kaderini çizecek olanda sensin rabbim akıl da vermiş değil mi?

boşan ya da bosanma demek bize düşcek bisey degil tabi ki.benim aklima hemen su geliyor deger görüp el ustunde tutulmak varken ya da evliliginize size bagli sadık düzgün bir eş hakediyorken neden boyle bir adama katlanmak .hayat kısa ve siz kiymetlisiniz

boşan ya da bosanma demek bize düşcek bisey degil tabi ki.benim aklima hemen su geliyor deger görüp el ustunde tutulmak varken ya da evliliginize size bagli sadık düzgün bir eş hakediyorken neden boyle bir adama katlanmak .hayat kısa ve siz kiymetlisiniz

Ne guzel demissiniz.. Umarim bu isten en kisa surede kurtulurum ve bende kisa hayatta biraz olsun degerli hissederim kendimi..

yani bir hayır var ortada bilmeni sağlamış ama sen çok yanlış anlamışsın mesajı :/

Boynuzlanmak hosuna mi gidiyor Allah askina? Ayrica adam çocuk gibi degil sorumsuz,evliligi hazmedememis ve seni sevmeyen biri, gozunu aç artik

hala neden evli kalıyorsunuz ben anlamadım bir şansı bile haketmiyorken:bicak:
bu arada pasaportunu saklamışsa saklamış konsolosluğa git kaybettim falan de yenisini çıkarttır yada yenisini orda nasıl çıkartıyorsan araştır işte çok zor değil yani biraz para ödersin sanıırm ama o adamdan kurtulmaya değer bence :KK12:

X