Cocuk gb bir adamla evli olmak..

Bosanmali miyim?

• Ankete Katılan
    57
  • Anket Kapalı .
Abartan birisi varsa o da eşin. Yazık etme kendine. Bırak herkes yoluna baksın. Emin ol geri döndüğünde bir nefes alacaksın.

Uzun suren 7 yillik bir flortun ardindan evlendik. Flort doneminde surekli olarak ayri sehirlerde yasadik. Evlenme surecinde ailesi tarafindan suratina bakilmayan evlat bulunmaz hint kumasi oldu ve ya o kiz ya biz oldular. Esim zamaninda bu kadar keskin hale getirmeden olaylara el atmadigi icin karsi taraf bana dusman oldu ortada ne vardi derseniz hicbise ama esin sallamamasindan dolayi olaylari buyuttuler ve esim israrci oldu ve evlenelim dedi. Onu seviyorsum sevdigim icin hatalarini goremiyordum. Evlendik. Ailem emin msn dedi seviyorsun ama bu adamin henuz karakteri oturmamis dedi aileme kizdim siz bise bilmiyorsunuz dedim ve suan pismanim.. neden mi?

-evlendik ve yurtdisina tasindik. Bilmedigim bir cevre ama esim ile hayata tutunmak icin cabalamak arzusundayken 2 aylik gelinken aldatildigimi ogrendim.. sok oldum o benim icin savasan adam beni anladatiyordu. Geri donup aileme dedikleriniz bakin bu kadar cabuk ortaya cikti demeden once esime durumu bildigimi soyledim. Oda bir hata oldugunu zor donemler gecirdigini asla yapmayacagini sans vermemi istedi. Hayat benim icin donmustu bir sureligine. 2 aylik gelinsin ne oldugunu bilmeden pesinden gitmisken aldatildim..

Dusundum allaha sigindim.. dedim herseyde bir hayir vardir esim evine bana daha baglanir her insan yapabilir dedim ve sans verdim..

O ham ben ham evliligimizi olusturmaya calisirken bende kendimi sorgulamaya basladim. Ne hata yaptimda esim disari gitti die salak ben

Gunler gecti aylar gecti esim bir turlu aile olamadi surekli oyun oynayan evden hayatimdan habersiz sorumsuz davranislar sergiledi ve ben toparladikca o gereksiz oldugunu rahat takilalim seklinde yorumladi. Ben aile oldugumuzu sorumluluklarimiz oldugunu soylesemde kaciyordu.. peki nie evlendin ozaman die icimden geciriyordum..

Baktim esim bana benzemicek ben ona uyum saglayim dedim. Biraz daha bosverdim hayata ama onun kadar degil..

Bir sure kendimde vucudumda degisiklikler oldugunu fark ettim ama normaldir endiselenme dedim kendi kendime.. sonrada hastaneye gittim ve bagirsaklarimda kist oldugunu soylediler ve hemen test edilmesi gerekli dediler. Esime soyleyip onu uzmek istemedim. Kiyamadim ona demeye gecer gider dedim salak ben!

Hastaneden 3 gun sonra esimin telefonunda annemleri aramadik istedim ne goreyim yine aldatiliyorum! Yanimda oturuyordu ve fark etmedi bende sadece telefonu biraktim ve evden ciktim..

Fark etti benim fark ettigimi ve eli ayagina dolasti artik ayrilacaktim biliyordu.. yalvardi yakardi is stresi ev stresi bilmem ne bole bir hata yaptim baska sansim yok biliorm gitme dedi. Hasta oldugumu soyledim ve doktora gidelim hersey yeniden baslasin dedi dedi dedi.. her der ama uygulamaz.. buarada henuz 1.5 yillik evliyken oldu bu.

Doktora gittik tumorlerin hepsini temizlediler ve temizsiniz dediler. Esim cok hassasti bana karsi ama bir okdr da ezik bir okdr da cocuk gb..
Esim tembel ve dusuncesiz bir insandi ama annemlere eve donmeye cesaret edemedim once plan yapip sonra ayrilmaliydim dedim..

Esim hicbise dusunmuyor sadece konusuyor ama hicbiseyi hayata gecirmek icin adim dahi atmiyordu. Sinirlerim bozuluyordu ama kimsesizdim gergindim her yeni bir hayatimiza kaybini ogreniyordum.

3yil boyunca odedigimiz kredideki evimizi borsada kaybetti ben sok oldum ve borsaya girme dememe ragmen girsede bunalim yasamasin diye sustum sustum sustum aman kendine zarar vermesin diy manyak ben.

En son isini kaybetti ve hala cocuk gb napacagini bilmiyor. Hergun yeni bir sacmaligi oluyor.

Huzurlu hayatimiz olsun paramiz elbet olur diorum ama sacmaliyor deliriyorum.

Benim sorum su ben kaderime razi olup bu adami cekmelimiyim yoksa gercekten dusundugum gb ayrilmali miyim?
Esime hicbise icin guvenmiyorum hicbirsey. Oda bunu biliyor ve 1-2 gun cabaliyor ve sonra eski haline donuyor. Ben ogretmen gbyim oda sallamayan ogrenci gb. Ben kadin olmak istiyorum.

Ben mi abartiyorum sizce? Cocugum yok. Bana akil verin!
canım iyi sabretmişsin . ve her yolu denemişsin aldatmasına rağmen.
artık yine senin vereceğin karar en doğru karardır.
sen çalışıyor musun . ayaklarının üzerinde durabilir misin . yoksa ailenin yanına dönmen mi gerekir illa ki.

canım iyi sabretmişsin . ve her yolu denemişsin aldatmasına rağmen.
artık yine senin vereceğin karar en doğru karardır.
sen çalışıyor musun . ayaklarının üzerinde durabilir misin . yoksa ailenin yanına dönmen mi gerekir illa ki.
Calisiyorum meslegim var. bosandiktan sonra yeniden yurtdisinda iste bulabilirim. Kafam okdr dolu ki..

Ondan ne koca olur nede es yok stresten falan yapmismis bahaneye bak....madem kendisine guvenmiyo neden evlendi neden sen bkdr herseyi gormezden geldin resmen adam icin kendine yazik etmssn her hastalign basi stres uzaklas brz dusunucem de kendini kafani dinle ve bi karar ver...

Yillarini aldatan, parasını har vurup savuran adamla gecirmek hic akıl karimi ya. Adam seni sogutmak icin daha ne yapsın. Boşanmanı saglayan tüm altyapı var bu evlilikte. cocuk gibi cocuk gibi de demeyin ne cocugu, cocuklar aldatmaz cocuklar borsada bilmez.

Ah güzelim .. neler yaşamışsın , haketmiyosun bence boşanma davanı aç iş imkanı sağla ve hayatına kaldıgın yerden devam etmeye çalış zor olacak ama olacak !

Allah'a şükür çocuğunuz yok
Bu adam sizi kaç kere aldatmış
İlk öğrendiğinizde boşanmalıydınız
Hemen başınızdan defedin bu adamı hayatınıza bakın..
Yoksa daha çok aldatılırsınız çok üzülürsünüz
Eşiniz sizi sevseydi değer verseydi en başta kendine çeki düzen verip size ihanet etmezdi yuvasını yıkmaya cesaret edemezdi
Tabii her seferinde affedildiği için aldatıyor

Konuda zerre olumlu bir huy göremedim.
Tavizde uzaysınız artık beklemeyin bence bu adam sizi sinir hastası yapar.
Ve lütfen çocuk yapmayın hala münasebette bulunuyorsanız korunun.

Tamam belki bunlari yasamam gerekiyodu diyebilirsin kendini daha fazla uzmemek yerine ama kaderim bu deyip razi gelemezsin boyle biseye.
Bu saglik sorunu mu gibi bisey degilki kaderime razi oluyum.
Bundan sonra hersey senin elinde bosanmak hakkin senin.

Koyverin... o ,büyümemiş cocuğu gidip arkadaslariyla parkta oynasin;sizde kendinize yeni bir sayfa acin,bakın hayat çok kisa daha ne kadar,arkasını toplayacaksiniz.....

Ben bunları yaşıyor olsam şöyle düşünürüm, eşim değişmeyecek ona güvenemeyeceğim sürekli aldatılacağım ya yakalayacagın ya da yakalayamayacagım ama neticede anlayağım. Evli olmayı koca olmayı beceremedi. Yapmaması gereken ne varsa yaptı kumar aldatma ilgiszlik vs vs ... ailemle konusurdum evlenirken nasıl saygı duydular ise bosanırken de saygı duyucaklarnı düşünürüm olmadı herşeyi anlatırım yaşadığım herşeyi. Sonra herşeyi bırakır boşanma davası açarım evet zor ama siz elinizden ne geliyorsa yapmıssınız ne geliosa bence gelmeyinde yapmıssınz kendi kendinze oldurmaya calısmıssnz ... başka sehire giderdim tek bir iğnesini bile almadan ve 2. Hayatıma devam edebilmek için herşeyi yapardım. Boşan ve arkana bile bakma ...

Okurken ben yorudkum kardeşim maşallah ne sabırlıymışsın.. Topuklarını vura vura kaç o adamdan eğer imkanın varsa ailenin yanına git. Allah yardımcın olsun..

X