• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk eziliyormudur?

Misoothh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2016
1.432
847
73
31
28+6 hamileyim soluma yatamıyorum yattığımda çocuk eziliyormuş gibi oluyor soluma daha rahat yatıyorum ama sola yattığımda da karnımın ezilen tarafında hep tekme atıyor rahatsız oluyor gibi geliyor bana acaba eziliyormudur sağ tarafıma yattığımda sol karnımın oraya toplanıyo semsert oluyo ilk hamileliğim bana yardım edin lütfen

Rahatına düşkün olacak desene... Yastık koy karnının altına dönebildiğin tarafa. Ezilmiyordur merak etme ama sadece rahat etmiyordur.. 2 yastık ile sırt üstü yatabiliyor musun?

Rahatına düşkün olacak desene... Yastık koy karnının altına dönebildiğin tarafa. Ezilmiyordur merak etme ama sadece rahat etmiyordur.. 2 yastık ile sırt üstü yatabiliyor musun?
Sırt üstü yatamıyorum ama iki yastıkla denemeidm hiç tek yastıkla nefes zor alıyorum o yüzden hep aola yatıyorum ama sanırım ya bacağıyla ya da koluyla nasıl tekmeler atıyor yattığım tarafa bende rahatsız oluyor diye diğer tarafa dönüyorum :)

Sağa yatıyorum olacaktı genelde de gep sağa yattığım için tahat ediyorum sanırım sola yattığımda karnım rahatsız oluyor daha faZla eZiliyor sağda bu sorunu yaşamıyorum ama bebişin yattığım tarafın tersine geçip sıkıştırması kasılması normalmi peki yattığım tarafı iteliyormuş gibi görmen lazım çok komik

Oğlumda sağıma yatamazdım. Döndüğüm gibi tekmelerdi. Solum uyuşurdu artık. Olmadı çift yastıkla yattım. Rahatladım. Şimdi sen soluna dönünce tekme atıyor. Demek ki sol rahat. Sen sağa dönünce o solda olduğundan rahatlayıp orda duruyor tabii kendisi neredeyse orda sertlik oluyor. Valla yandın çok rahatına düşkün olacak :)

Ayni şeyleri yasiyorm sırtı sağa dayalı sağa dondum mu sürekli tekme diğer tarafa donene kadar :) rahatsız oluyolar demek ki

Sola doğru yatmak bebeğin kan dolaşımı için iyiymiş.
Bir dönem gebelik takviminde de yazıyordu.
O yüzden sola yatmaya çalışıyorum genellikle.
Çocuk ezilmiyordur ayrıca merak etmeyin.

Oğlumda sağıma yatamazdım. Döndüğüm gibi tekmelerdi. Solum uyuşurdu artık. Olmadı çift yastıkla yattım. Rahatladım. Şimdi sen soluna dönünce tekme atıyor. Demek ki sol rahat. Sen sağa dönünce o solda olduğundan rahatlayıp orda duruyor tabii kendisi neredeyse orda sertlik oluyor. Valla yandın çok rahatına düşkün olacak :)
Valla he öylr olcak galiba napıcam bilmem :))

bebisimiz kesenin icinde korunakli canim merak etme ezilmiyordur ama banada oluyor dedigin gibo bazen bitarafi ittiriyorda ittiriyor sanki baska yer yok orada toplanıyor bende yatisimi degistiriyorum..merak etme nerde rahat ediyorsan o tarafa yat son zamanlarda sol tarafa yatmak daha saglikli sadece

Canım geçen bi yerde dinledim bebekler içi su dolu,yer cekimsiz bi yerde keyifleri yerinde diyordu. Biz sağa sola dönünce ezilmiyolardir yani.

bebisimiz kesenin icinde korunakli canim merak etme ezilmiyordur ama banada oluyor dedigin gibo bazen bitarafi ittiriyorda ittiriyor sanki baska yer yok orada toplanıyor bende yatisimi degistiriyorum..merak etme nerde rahat ediyorsan o tarafa yat son zamanlarda sol tarafa yatmak daha saglikli sadece
Keşke sola yatabilsem ama yatamıyorum rahatsız oluyırum çok karnım daha çok eziliyo rhatsız oluyorum haliyle

Tam tersine, sola yatınca kan akışı bebeğe daha fazla olduğu icin daha rahat ediyor ve hareketleri çoğalıyor. Daha dün bi yazı okudum bu konu hakkında.

Keşke sola yatabilsem ama yatamıyorum rahatsız oluyırum çok karnım daha çok eziliyo rhatsız oluyorum haliyle
ozaman saga yat canim sola yatmak iyide illa sola yatilcak diye bisey yokki..sen vucudun ansil rahat ediyorsa oyle dinlen minik kus icerde rahattir merak etme sen annesi..

Back
X