Çocuk düşünmüyor musunuz? Diyen patavatsızlara gıcık olanlar

bende onun orda saçını yolasım geliyor bide 1ciyi doğurmuş daha bir yaşında hemen birdaha başlıyacağım diyorlar bide en yakınlarım yaşımız geçiyor doğuracağız diyorlar gıcık şeyler herkes aynı merak var desem napacanız yok desem neyapacanız salaklar bide tüp bebek yaptırsana öbürü diyuor yok yaptırma o başkasının demeleri hasta ediyor beni

benide şimdi arkadaşım sinir etti eltim yenge gününe az kaldı beliti varmı diye sordu arkadaşımda hemen lafa atladı onda her ay belirti var ama birşey yok dedi ama ben hamileyim dedi bende aaa negüzrl inşallah dedim gülmeye başladı benimle alay ediyormuş ben saftirik anlamadım yani ben istedigim ay hamile kalırım demek istemiş benim jeton gec düştü

bu şapşallarla baş edilmiyor canlarım.ben 2 ay önce 10 haftalık düşük yaptım.ne yaptın düştü diyolar.insan evladına kıyar mı hemen yap diyolar sanki
onlardan izin alcam

bende bu durumdan dolayı rahatsızım ötesinde terslemekten ben bıktım onlar terslenmekten bıkmadı ne kdr terslesemde eve gelınce benım iiçm acıyor göbegımı elleyenler bıle oluyor en sınır oldugum sey durup dururken gobege bakıp hadı bak elını cabuk tut bızde ıstemedık baştan 7 sene olmadı sneınde olmaz bak hemen yap artık dıyenelden de ıyıce bıktım ya sen zaten 7 sen olmamıs cekmişsin bılıyorsun hala neden başşkalarını üzmeye devam edıyorsun kı allah ıslah etsın hepsını ve bıze sabır versın ....

Başlığı görünce direk BEEN dedim :)
Gıcık oluyorum bunu soran insanlara daha 5 aylık evliyiz şimdiden başladılar :bbo:
İnsanların özel hayatı özel kararı onları ne ilgilendiriyorsa :uhm:

ben de 4 yıllık evliyim bir düşüğüm oldu.. korunmayı yeni bıraktım hiçbir sorunumuz da yok ama bu 4 yıldır soranlara direk olmuyo bizim çocuğumuz diyorum buz gibi bir hava esiyo..ben içimden gülüyorum tabi soran da rezil oluyo.. soranlara ne anlamıyorum isteyen var istemeyen var olan var olmayan var.. ne meraklı milletiz..

Bu seneye kadar hiç takıldığım bir mevzu değildi, ama bu sıralar bende bu soruları çok duyar oldum ya da benim algım bu konuya odaklandığından ben denileni anlamaya başladım. 7 yıllık evliyiz ama ilk kez bu yıl hadi dedik ve daha yeni yeni bi şeylere başladık ama henüz bi şey yok ortalarda ve ilk kez neden çocuk yok laflarının içimi acıttığını farkettim. Ama insanların dili ruhu hiç laf söz aman dinlemiyor. Yok hiii çok kilo almışsın dikkat et, yok hadi bak çocuk sonra olmaz... kurtuluşu yok galiba

zemuszemusAman o koca kafalarınn söylediklerii bir kulagımdan girip diğerinden çıkıyorr hıııızemuszemus

Onların o kuş beyinlerine cevap bile vermeyinzemuszemus

valla herkes banada ne zzaman yapcan çocugu diyor ama napim artık baş edilmiyo ki sorularla bende biz istiyozda kendi gelmiyo diyorum bıktım ama olana kadar karşılaşıcam böyle şeylerle takmamak gerekk

bu soruyla karşı karşıya kalmamıza sebebiyet verenler; evlenir evlenmez hamile olanlar :)

onlar yüzünden, sanki kuralmış gibi bizden de hemen bekliyorlar :)

sürekli kısmet kısmet demekten gına geldi , yeter sormayın yahuuu demek istiyorum ama diyemiyorum :)

kızlar bende bu soruya gıcık olanlardanımm yaaaa öle bozuluyo ki insan bazen
15 aylık evliyim bi sendir istiyoruz ama rabbim nasip etmedi
soracak olan önce karnıma bakıyo sonra varmı bişeylerr bak bi senede geçti geç kalma
aynı laflarr
bende istediğim halde çoğu zaman biz daha düşünmüyoruz diyorum biraz mors oluyo olmadığını düşünenler
hele bi komşu var kendi gelini benimle aynı ay evlendi 5 aylık hamile öyle bi ifadeyle bakıyoki sorarkenn uyuz oluyorum:jeyyar:
allah kimsenin başına vermesin böle bişey kimseyi bekletmesin diyorum ama ne yalan sölim bazen şeytan onlarada böyle bişey yaşatsın diyo yanikötükedihüso
amannn neyse kızlar boşverelimmm
durmak yok yola devamalkisalkisalkis:sm_cool::teytey:

banada sordular nasıl sinir oldum bi yandanda üzüldüm anlatamam saygı duyduğum insanlar olmasaydı fena bozacaktım biri dedi bidaha 3 kişi gelin biri dedi böle gezmek yakışmıyo artık yapın ama malesef kısmet demekten başka laf edilmiyo :sinifsinif:

geçen gün annemdeydim adet sancılarım vardı hamilemisin kız yoksa dediler nan dedim hamile olunca belediye gidip mahalleye anons verdirmeyenin beşizi olsun :umursamaz:

allah bizim içinde ol desin inşllh kızlar
en yakın zamanda birbirimize hamiş haberlerimizi veririz inşllh:CüvCüv:hihoyyyt

bels cim ben sadece aileme ve sizlere sölemeyi düşünüyorum:CüvCüv:
gıcıklık değilmizemuszemus

evlendikten 4 ay sonra hamile kaldım ama o zamana kadar sanki yıllar geçmiş gibi:
<hala bişey yokmu?, sende pek tembel çıktın> gibi laflar beni deli etti.
bir keresinde evimdeki misafiri bozdum valla çok sinir oldum.bana dalga geçer bir halde bunca vakit halamı bişey yok dedi ben koptum.''3 yıllık değil 3 aylık evliyim babamın evinden mi getircektim'' dedim.belki ayıp oldu ama
sonra hamile kaldım bu sefer <bi sene falan bekleseydiniz ya ne acele ettiniz> dediler.

oğlum oldu.
oğlum bir yaşına geldi tabi malum sorular başladı. <kardeş düşünüyormusun?, bitane daha gelsin artık> gibi. zaten benim düşüncemde vardı ama milletye söyleyince nedense garip karşılandı.
evet istiyorum dedim <aaa hemen mi? daha çok küçük oğlun>
hayır istemiyorum <olsun olsun arası geçmeden yap bitane daha beraber büyürler>
her türlü karşılar anlamadım bişey benneyaptımki

canım ben yaklaşık 1,5 senedir evliyim. :) yakınlarda olur inşallah diyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…