Çocuk düşünmüyor musunuz? Diyen patavatsızlara gıcık olanlar

mafoldumben banada soruyolar ay senin 3 yıl oldu evlendiğine bebek neden yok olmuyomu tedavine bak manaklarya eve gelip aglıyorum off off
ama yeminlen arkadaslar benden evlenenler dün 2. bebeği dogurdular kimisi kimisi 2. ye hamile kimisi tekde durmuslar yapıcım ya büyüdü artık diye geziniyolar mafoldumben
bende eve geliyorum aynaya bakıyorum aglıyorum hüngür hüngür lan mankener bile doguruyo neden düşünmüyon daha diyorum ne işin var diyorum holding sahibimisin acep diyorum belki işlerin aksar demi diyorum yüzüme bi güzel tükürüyorum mafoldumben ya bide moda dogurmakta tvnin her kanalında bi hamilemafoldumben düşünmüyorum ay daha erken ay napıcam sonra insallah derken kan ter bosalıyo allahım kızarmıyayım diye dua ediyorum derken amann nebilim halimize sükür allah gördüğümüz günden geri koymasın ama evlatsız bırakmasın bizi kimsenin diline düşürmesin anneliği bize babalıgı kocalarımıza yasatsın evimizi senlendirsin insallahmafoldumben bu bayramıda atlattık cok sükür güzel bayramlar göstersin allah insallah cok sükür allahıma cok sükür

normal sorular beni sinirlendirmiyor ama ısrarla '' çocuk yapın '' demelerine çok sinirleniyorum artık. kalp kırmak da istemiyorum, sınırları zorluyorlar artık.

X