- 13 Ağustos 2013
- 3.953
- 2.123
- 173
- Konu Sahibi smollgirl20
valla benim kv çocuğuma 3 yaşına kadar baktı bende çok
haz etmiyorum gidip gelmekten ama okuldan gelince onlar alıyor
yada servisini arayıp rahatlıkla buraya getirin diyebiliyor karışmıyorum
bir zarar görmüyorum çocuğum orda mutlu çünkü bahçeleri var oynuyor falan
video da atıyor sosyal medyaya fotoğrafta napım yani hatta bazen benim öğrettiğim
şeyleri kendi öğretmiş gibi yapıyor güzel olanları yani kardeşlerine falan bakın ne öğrettim falan
ama benim öğrettiğim birşeyi değiştiremez doğum günü yapmıcam dediysem kendi başlarına
karar veremezler sonuçta ben yapmıcam değil farklı şekilde kutlamak istemişim
he çok isterse alırlar pastalarını gelirler evime kutlarlar sevindirirler o ayrı. onun dışında alma
konusu bana bizzat söylenmiyorsa önemsemem ama bana söylüyorsa gerekli cevabı veririm
1 tane çocuk yetmiyorsa 1 tane daha yap derim mesela görümceme benim çocuğumdan sanane derim..
haz etmiyorum gidip gelmekten ama okuldan gelince onlar alıyor
yada servisini arayıp rahatlıkla buraya getirin diyebiliyor karışmıyorum
bir zarar görmüyorum çocuğum orda mutlu çünkü bahçeleri var oynuyor falan
video da atıyor sosyal medyaya fotoğrafta napım yani hatta bazen benim öğrettiğim
şeyleri kendi öğretmiş gibi yapıyor güzel olanları yani kardeşlerine falan bakın ne öğrettim falan
ama benim öğrettiğim birşeyi değiştiremez doğum günü yapmıcam dediysem kendi başlarına
karar veremezler sonuçta ben yapmıcam değil farklı şekilde kutlamak istemişim
he çok isterse alırlar pastalarını gelirler evime kutlarlar sevindirirler o ayrı. onun dışında alma
konusu bana bizzat söylenmiyorsa önemsemem ama bana söylüyorsa gerekli cevabı veririm
1 tane çocuk yetmiyorsa 1 tane daha yap derim mesela görümceme benim çocuğumdan sanane derim..