- 5 Nisan 2012
- 1.628
- 857
- 123
- Konu Sahibi smollgirl20
Sizin yuvanızı bozmaya falan çalışmadılarsa, alınganlık gibi bir mevzuysa bence siz de gidin, yani kavga gürültü yaşamayan yoktur herhalde forumda, ben de mesafe koydum mesela yaşadığım sıkıntılardan dolayı ama ayda bir de olsa beraber gideriz, oğlumu tek göndermeyi de düşündüm ama mantıklı gelmedi, hem dediğim gibi benim evime yuvama karışmadıktan sonra küslüğü devam ettirmedim sadece uzağız artık. Sonuçta babaannesi bazen bakıyorum ben bayramlık alamazsam o alır, çikolata sever der alır. Oğlum bana babasına çok düşkün şuanda orda kalmak istemez ama ilerde büyüyünce kalabilir kendi isteğiyle. Sizin gitmeniz bence şuanda daha iyi en azından düzeni bozulmamış olur, bir de siz gitmediğiniz için haliyle sizi oyunbozan gibi görüyordur sonuçta o yaşanmış şeyleri anlayacak yaşta değil, ilerde neden mesafeli olduğunuzu anlar ama ben tamamen koparmaktan yana değilim bağları ki çocuk da arada kalmasın hem onları hem sizi yanında görsün ki seçim yapmak zorunda kalmasın ilerde. Büyüyünce isterse gider arkadaşında da kalır, babaannesinde de kalır, oraya gittiği için sizi unutmaz fakat dediğim gibi şuan beraber giderseniz o da sevinecektir. Ölümlü dünya kızınız için bir iki saat oturun bence güleryüzle. Zaten çekilmeyecek insanlarsa emin olun okul çağına geldiğinde o da farkeder bunu bir şekilde ve uzaklaşır. İlerde belki sizin hoşlanmadığınız arkadaşları da olacak ne bileyim dünürleriniz de olacak ve onların da kusurlarını kızınız için görmezden geleceksiniz. Hem siz üzülmeyin hem kızınız üzülmesin, hem de kurallarınızı çiğnetmemiş olursunuz.