- 16 Şubat 2016
- 4.733
- 15.912
- 208
- 35
- Konu Sahibi AylanMcora
-
Ben emzirmek istemiyorum diye tuttursaydim ugrasamam gece kalkip emzirmekle yoruluyorum calisiyorum deseydim cocugu annesine birakip gezmelere gitseydim nasilsa mama iciyor diye o zaman emzirmek kiymete binecekti. Mamanin kutusu 40 tl. O zaman anne sutunun faydalarini ben degil sayfa sayfa o arastiracakti. Cocugu emmekten mahrum biraktin diyecekti. Buna oylesi lazim aslinda. Mis gibi anne sutu varken ve cocugun ihtiyacina gore uretilirken ve cocuga yetiyorken mama nedir ya? Okulda 2 tenefusumu 3 kat kostura kostura yukari cikip sagip tekrar kostura kostura asagi inerek geciriyorum. Saatli duzenli sagiyorum ki okuldayken sutum azalmasin diye. Araya ogle yemegimi de sıkıştırıyorum.Bi canlarını yak parası bitene kadar mamayı aldır dök içmiyosada
Ucretsiz izin hakkimiz 2 yil aslinda ama esimin maasi sadece krediye gidiyor.neden bu kadar zorluğa bir de hemen işe başladınız ki, 6 ayık izin hakkınızı neden kullanmadınız.
gerçekten sorunlu geçen zamanlarda insanların bir de kendilerini önemsemeden bu kadar yormalarını anlamıyorum.
eşiniz az da olsa kazanıyormuş, 6 ay idare etseydiniz, hem biraz evde yalnız kalmış olurdunuz.
O yeğenin de yüzüne söyleyin, olmuyor böyle başka yer ayarlayalım sana diye, eşinize güven olmaz belli.
Inanin mesele cocugum olmasa ortada cocuk olmasa hic acimam. Cocugumu anne sutunden mahrum birakmak istemiyorum. Meme emmekten de mahrum birakmak istemiyorum. Inat ugruna kotuluk yapmak istemiyorum. Yoksa gidip igne vurulup sutunu geri goturteceksin sonra da mamayi alacaksin cocugu anasina birakip bol bollll avmlerde surteceksin ohh ne guzel. Ayda en az 200 tlyi mamaya verince bakalim anne sutu en kiymetli besin olmuyor mu.İşte bacım yapacaksın bi ay aklı başına gelecek
Kaynanamin huyu bu. Kizlarina da aynisini yapmis cahil cunku. 3 tane at gibi kizi var hicbirinin mi sutu yok? 7 torundan hicbirini emzirtmemis. Hepsine mama verdirtmis. Ilk torununu (yanimda kalan kiz) 3 aylik olana kadar yastikta tasimislar. Bu zihniyette insanlar. Kendi kizlarindan bahsederken "o cocuk bakmayi beceremez" diyor. Ee verdin mi cocugu ellerine. Nasil baksinlar.Ben yine de psikolojik destek öneriyorum
Kv kötü değildir demişsiniz bizi ayırmaya vs çalışmaz aksine destek olur demişsiniz
Durduk yere kimse annesine bebeği vermeyelim demez
Cahil de olsa Kv de anne
Eskiler 40 gün annesi vs bebeği ayırmadan yatırırmış
Bence bu anlatımlarınızda eksik bir şey var bakamayacağınızı düşünmüşler bir nedenle
Bir de görünceye telefon açıp al kızını diyeceksin
Ben çalışıyorum üstüne Bebek var anam başımızda ama kadın bebeğe bakıyor bize bakıyor bir de senin kızına bakamaz diyeceksin
Su an benim sutum bu cocuga yetiyor. Ama sagma meselesi olmasaydi su an benim oglum da "sut yetmiyor" diye mama iciyor olacakti. Cunku direk biberonu tikti agzina. Neyse ki biberonun icindeki sagilmis benim sutumdu.Ben yine de psikolojik destek öneriyorum
Kv kötü değildir demişsiniz bizi ayırmaya vs çalışmaz aksine destek olur demişsiniz
Durduk yere kimse annesine bebeği vermeyelim demez
Cahil de olsa Kv de anne
Eskiler 40 gün annesi vs bebeği ayırmadan yatırırmış
Bence bu anlatımlarınızda eksik bir şey var bakamayacağınızı düşünmüşler bir nedenle
Bir de görünceye telefon açıp al kızını diyeceksin
Ben çalışıyorum üstüne Bebek var anam başımızda ama kadın bebeğe bakıyor bize bakıyor bir de senin kızına bakamaz diyeceksin
Su an benim sutum bu cocuga yetiyor. Ama sagma meselesi olmasaydi su an benim oglum da "sut yetmiyor" diye mama iciyor olacakti. Cunku direk biberonu tikti agzina. Neyse ki biberonun icindeki sagilmis benim sutumdu.
Bu yeğen ondan böyle olmuş demekKaynanamin huyu bu. Kizlarina da aynisini yapmis cahil cunku. 3 tane at gibi kizi var hicbirinin mi sutu yok? 7 torundan hicbirini emzirtmemis. Hepsine mama verdirtmis. Ilk torununu (yanimda kalan kiz) 3 aylik olana kadar yastikta tasimislar. Bu zihniyette insanlar. Kendi kizlarindan bahsederken "o cocuk bakmayi beceremez" diyor. Ee verdin mi cocugu ellerine. Nasil baksinlar.
Ben bu konuda kv den çok yegene gicik oldumBu yeğen ondan böyle olmuş demek
Ben de valla saçından tutar atardım hiç kibar olamamBen bu konuda kv den çok yigene gicik oldum
O evde az bile yapmışTelefonu cesmede mi yikadi konu sahibi benim uykum geldi de algilayamadim mi
Ben de valla saçından tutar atardım hiç kibar olamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?