• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk doğdu, büyü bozuldu. Çıkmazdayım...

ayyyu ben senı hatrladım Allh analı babalı buyutsun :) esın gercekten gıcık bı adam kv ayrıca sınır oldum ıstersen rest cek kov gıtsın alsın yıgenınıde gtsın nereye gıdıyrsa burnı surtulsun

Bi canlarını yak parası bitene kadar mamayı aldır dök içmiyosada
Ben emzirmek istemiyorum diye tuttursaydim ugrasamam gece kalkip emzirmekle yoruluyorum calisiyorum deseydim cocugu annesine birakip gezmelere gitseydim nasilsa mama iciyor diye o zaman emzirmek kiymete binecekti. Mamanin kutusu 40 tl. O zaman anne sutunun faydalarini ben degil sayfa sayfa o arastiracakti. Cocugu emmekten mahrum biraktin diyecekti. Buna oylesi lazim aslinda. Mis gibi anne sutu varken ve cocugun ihtiyacina gore uretilirken ve cocuga yetiyorken mama nedir ya? Okulda 2 tenefusumu 3 kat kostura kostura yukari cikip sagip tekrar kostura kostura asagi inerek geciriyorum. Saatli duzenli sagiyorum ki okuldayken sutum azalmasin diye. Araya ogle yemegimi de sıkıştırıyorum.

neden bu kadar zorluğa bir de hemen işe başladınız ki, 6 ayık izin hakkınızı neden kullanmadınız.
gerçekten sorunlu geçen zamanlarda insanların bir de kendilerini önemsemeden bu kadar yormalarını anlamıyorum.
eşiniz az da olsa kazanıyormuş, 6 ay idare etseydiniz, hem biraz evde yalnız kalmış olurdunuz.
O yeğenin de yüzüne söyleyin, olmuyor böyle başka yer ayarlayalım sana diye, eşinize güven olmaz belli.
Ucretsiz izin hakkimiz 2 yil aslinda ama esimin maasi sadece krediye gidiyor.

İşte bacım yapacaksın bi ay aklı başına gelecek
Inanin mesele cocugum olmasa ortada cocuk olmasa hic acimam. Cocugumu anne sutunden mahrum birakmak istemiyorum. Meme emmekten de mahrum birakmak istemiyorum. Inat ugruna kotuluk yapmak istemiyorum. Yoksa gidip igne vurulup sutunu geri goturteceksin sonra da mamayi alacaksin cocugu anasina birakip bol bollll avmlerde surteceksin ohh ne guzel. Ayda en az 200 tlyi mamaya verince bakalim anne sutu en kiymetli besin olmuyor mu.

Ben yine de psikolojik destek öneriyorum

Kv kötü değildir demişsiniz bizi ayırmaya vs çalışmaz aksine destek olur demişsiniz

Durduk yere kimse annesine bebeği vermeyelim demez

Cahil de olsa Kv de anne

Eskiler 40 gün annesi vs bebeği ayırmadan yatırırmış

Bence bu anlatımlarınızda eksik bir şey var bakamayacağınızı düşünmüşler bir nedenle

Bir de görünceye telefon açıp al kızını diyeceksin

Ben çalışıyorum üstüne Bebek var anam başımızda ama kadın bebeğe bakıyor bize bakıyor bir de senin kızına bakamaz diyeceksin

Kv kötü değildir demişsiniz bizi ayırmaya vs çalışmaz aksine destek olur demişsiniz

Cahil de olsa Kv de anne

Bence bu anlatımlarınızda eksik bir şey var bakamayacağınızı düşünmüşler bir nedenle

Ben çalışıyorum üstüne Bebek var anam başımızda ama kadın bebeğe bakıyor bize bakıyor bir de senin kızına bakamaz diyeceksin
Kaynanamin huyu bu. Kizlarina da aynisini yapmis cahil cunku. 3 tane at gibi kizi var hicbirinin mi sutu yok? 7 torundan hicbirini emzirtmemis. Hepsine mama verdirtmis. Ilk torununu (yanimda kalan kiz) 3 aylik olana kadar yastikta tasimislar. Bu zihniyette insanlar. Kendi kizlarindan bahsederken "o cocuk bakmayi beceremez" diyor. Ee verdin mi cocugu ellerine. Nasil baksinlar.

Cahil de olsa Kv de anne

Su an benim sutum bu cocuga yetiyor. Ama sagma meselesi olmasaydi su an benim oglum da "sut yetmiyor" diye mama iciyor olacakti. Cunku direk biberonu tikti agzina. Neyse ki biberonun icindeki sagilmis benim sutumdu.

Su an benim sutum bu cocuga yetiyor. Ama sagma meselesi olmasaydi su an benim oglum da "sut yetmiyor" diye mama iciyor olacakti. Cunku direk biberonu tikti agzina. Neyse ki biberonun icindeki sagilmis benim sutumdu.

Sütünüz yetiyor ama konu süt değil ki

Altını değiştirtmediler üstünü giydirtmediler diyorsunuz

Bebeği mesela kim yıkadı

Bunları yapmamayı normal görmeniz garip bunları o Zaman araştırmamıştım demeniz garip

Öğretmensiniz yani hiç mi çocuk gelişimi duymadınız

Onu da geçtim hiç mi burada konu okumadınız

Ben bebeğiniz kuvözde olunca olağan dışı tepkiler verdiğinizi ve bu nedenle bebeğin köşe bucak sizden kaçırıldığını düşünüyorum

Zira telefonu yıkayarak tepkimi gösterdim vs de olağan değil

Siz gidin bir uzmana siz sağlıklı olduğunuzu duyun, biz abartıyor olalım

Kv nizin olağan olmadığı da tescillenmiş olur hem

Kaynanamin huyu bu. Kizlarina da aynisini yapmis cahil cunku. 3 tane at gibi kizi var hicbirinin mi sutu yok? 7 torundan hicbirini emzirtmemis. Hepsine mama verdirtmis. Ilk torununu (yanimda kalan kiz) 3 aylik olana kadar yastikta tasimislar. Bu zihniyette insanlar. Kendi kizlarindan bahsederken "o cocuk bakmayi beceremez" diyor. Ee verdin mi cocugu ellerine. Nasil baksinlar.
Bu yeğen ondan böyle olmuş demek :KK45:

Telefonu cesmede mi yikadi konu sahibi benim uykum geldi de algilayamadim mi

Back