Çocuk doğdu, büyü bozuldu. Çıkmazdayım...

Sonları okudunuz mu bilmiyorum ama kız da kaynana da gitti evden. Eşimle hiç kavga etmiyoruz bayağıdır. Sadece söylediği şeylerde annesinin cümlelerini hissediyorum ve hala bana güvenmiyor. Şu oğlumu bir türlü bana yani annesine emanet edemiyorlar. Üvey anne miyim, yılan mıyım, düşman mıyım neyim anlamadım.

Çocuğun beslenmesi ve ek gıda konusunda anlaşmıştık aynı fikirdeydik. Birden fikri değişiverdi. Çünkü birileri akıl veriyor.

Reactions: Den
Canım benimde yeğenim var süt yetmiyor diye düşünüyorlardı anne ve babası doktora götürdüler ve doktor asla mama vermemelerini söyledi sutu yetiyormus
Kilosunu ölçünce söylüyor doktor zaten el mamaya ihtiyaç olup olmadığını gelişime bakarak sende esinl3 görür doktora esin kulakları ile duysun seni zorlamasin

Keske cocuguna bastan kendin baksaymisin. Bebekler en ufak seyde incilen varliklar degil,alt degistirmeyen mama yedirmeyen kaldi mi ? Hadi bilmiyordun bir kere gorsen ogrenirdin zaten. Sen pasif kalmissin. Kv ler kendilerini mukemmel anne zannettikleri icin konusurlar . Oysa bilmezler ki cok ogut veren cok hata yapmistir... neyse doktora giderken esinizide alin kendi kulaklariyla duysun. Bebek gelisimi gayet iyi ,bosverin soylenenleri ,o soyleyenlerin ne kadar degeri var hayatinizda cokta tin yani :)

Sorunlarınız heralde çözülmüş ama bir sözünüze çok kızdım.Psikiyatrınız gayet ılımlı yaklaşmış,uç bir teşhis de iddia etmemiş ve siz tedaviyi kafanıza göre reddetmişsiniz.Yetmezmişçesine ilaç kullanmayı,psikolojik tedavi görmeyi "kendi kendine başaramamak,mücadeleyi bırakmak" kategorisinde ifade etmişsiniz.
Harika bir lohusa depresyonu hikayesi var meşhurdur,duymadıysanız benden duyun hanımlar: 5 çocuklu bir kadın.Hani kırkbirinci güne geçince bitiyor sanıyorsunuz ya lohusalık.kadın ilk lohusalığından beri bu depresyonun içinde debelenmiş.5 çocuk 5! .neyse detay vermeyeyim çocuklarının katili oluyor kadın.şükür ki olay amerikada geçiyor da "akli dengesi yok o zaman salalım önüne geleni öldürmeye devam etsin" sistemi yok
Hafife aldığınız,umursamadığınız ve bazen de sebebi olduğunuz lohusa depresyonu aslında bu kadar ciddi.bu vesileyle hatırlatayım

Dogumdan sonra bi kadinin nazi annesine gecer hic gerek gormuorum kv kalmasina bi haltada yaramiolar zaten senin psikolojini bozan kocan degil kv olmus. Esin neden annenle kavga etti.

Kadrolu öğretmen olduğum için yerimden kımıldayamıyorum. Ücretsiz iznim bitti. Devam ettiremedim çünkü param yok. Eşim benden habersiz birikimimiz olan 2 bin doları bozdurdu ve ayrıca ben de ona 4 bin TL vermiştim. 2 ay ücretsiz izin aldım halbuki. Bin TL de ailem bana vermişti. O kadar parayı ne yaptı bilmiyorum. İki ay boyunca çocuğun zayıf olmasıyla ilgili sürekli psikolojik baskı yaptı. Annem gelince de yaptı. Şu an annesi bakıyor çocuğa. Yine bizde. Oğlum acıktığında babannesine ağlıyor. Gece kalkıp emmesin diye gırtlağına kadar anne sütü+ kaşık maması veriyor. Diyorum tamam verelim ama sade süt verelim gece emsin diye. Yok beni takan kim. Yaz tatiline kadar sabredeceğim. Sonra boşanmayı düşünüyorum. Artık her gün bunun planını yapıyorum. Bu kavgadan sonraki süreçte eşim bana çok çektirdi. Çok ağır intikam aldı benden. Anlat anlat bitmez çoookkk fazla şey oldu. Çok normal davranıyorum şu an ama altın vuruşu yapacağım artık yazın gelmesini bekliyorum. sabrımın sonuna geldim. Verdiğim şansı hak etmiyormuş.

Konunuzu biraz hatırlıyorum,Allah kolaylık versin,bugüne kadar dayanabildiyseniz güçlü bir kadınsınız,gerisini de kolaylıkla çözersiniz inşallah

böyle cehalet görmedim. kocanız pek bilgili maşallah. anne sütü mama kadar olamazmış öyle mi :)) konu eskiymiş neyse içimde kalmasn

böyle cehalet görmedim. kocanız pek bilgili maşallah. anne sütü mama kadar olamazmış öyle mi :)) konu eskiymiş neyse içimde kalmasn
Oğlum emmesin diye ellerinden geleni yaptılar. Bardak bardak süt sağdım yine "çeşit olsun" diye mama verdiler oğluma. Süt değil zehir üretiyorum sanki. Dişlerim aşındı saçlarım dökülüyor iki damla süt vereyim diye.

kuzu öğretmenmişsin bu kadar cahil topluluğunanasıl düştün sen ya. bulaydın bir memur evleneydin. böylesi evrimi yarıda kalmış türlerden kat kat iyidir boşanıp rahat kafayla yaşamak erken ölüm sebebi bu insanlar...

[QUOTE,,]="AylanMcora, post: 55115256, member: 705111"]Oğlum emmesin diye ellerinden geleni yaptılar. Bardak bardak süt sağdım yine "çeşit olsun" diye mama verdiler oğluma. Süt değil zehir üretiyorum sanki. Dişlerim aşındı saçlarım dökülüyor iki damla süt vereyim diye.[/QUOTE] verdiler ne demek
.verdirtmeyin yıkin ortalığı o sizin bebeğinizin sütünuz de yetiyormus onlara ne? Alın o mamaları yere calin

Hiçbir şey fayda etmiyor arkadaşlar. Kaynanamın yakasından tutup savurdum kadını. Demediğimi bırakmadım ama işe yaramadı. Çok zor günler yaşadım. Oğlum 8 gün hastanede yattı. Olmuyor olmuyor. Yine kavgadan öncesine döndüm. Bende bu koca olduktan sonra aynılarını yaşamaya mahkumum. Ailemle konuştum. Annem yaza kadar sabret sonra çaresine bakarız dedi.

Vallahi bunca mesajım içinde boşan dediklerim 2yi 3ü geçmez,ama bu adama kat be kat fazlasınız,sizi haketmiyor,kaybetme korkusu yok mu,seziyor mu niyetinizi,ya da açıkça söylediniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…