- Konu Sahibi Tavuk_suyu_
-
Başkalarına çocuk borcunuz mu var? ! Tipik kahvehane erkeği kocanz. Cahil kafa!Gunaydin sevgili kk nin degerli kadinlari, uzatmadan konuya geciyorum.
Dun esimle kucuk bir atismamiz oldu ailesiyle. Sonra konu kapandi uzatmadik.
Ben 2. cocugu istemiyorum. Defalarca da dile getirdim. Esim daha onceleri hakli buluyordu beni dun birden parladi bana karsi. " Senin niyetin farkli, sen kpss yi kazaninca beni de bosarsin. Ondan cocuk yapmiyorsun. Millet soruyor 2. cocugu ne zaman yapacaksiniz , ben gecistiriyorum. " vs vs diye uzatti. Ben de kesin ve net bir dille " Millet icin cocuk yapilmaz millete ne ? Ben hazir degilim. Istemiyorum. Zorla mi ?" dedim. Diger odaya gittim ve konusmadim. Esim resmen diretiyor, evde soguk bir savas basladi. Dun baya hissettim bunu.
Suan bana resmen trip atiyor , 2.cocugu yapmiyorum diye. Arkadaslar ne diyeyim, nasil ikna edeyim ?
Bu arada yasim 28, 5. yilizi dolduracagiz evliligimizde. 3 yasinda da bir oglumuz var.
O mantıkla,o da sizi evliliği sürdürmeye mecbur bırakmak için mi istiyormuş 2ci çocuğuGunaydin sevgili kk nin degerli kadinlari, uzatmadan konuya geciyorum.
Ben 2. cocugu istemiyorum. Defalarca da dile getirdim. Esim daha onceleri hakli buluyordu beni dun birden parladi bana karsi. " Senin niyetin farkli, sen kpss yi kazaninca beni de bosarsin. Ondan cocuk yapmiyorsun. Millet soruyor 2. cocugu ne zaman yapacaksiniz , ben gecistiriyorum. " vs vs diye uzatti. Ben de kesin ve net bir dille " Millet icin cocuk yapilmaz millete ne ? Ben hazir degilim. Istemiyorum. Zorla mi ?" dedim. Diger odaya gittim ve konusmadim. Esim resmen diretiyor, evde soguk bir savas basladi. Dun baya hissettim bunu.
Suan bana resmen trip atiyor , 2.cocugu yapmiyorum diye. Arkadaslar ne diyeyim, nasil ikna edeyim ?
Bu arada yasim 28, 5. yilizi dolduracagiz evliligimizde. 3 yasinda da bir oglumuz var.
ooo çok güzel çok şanslısınız gerçekten. Oranın havası suyu bile yeter..Karadeniz'de ufak bir il :)
Öylece oturan, elini hiçbir işe sürmeyen ama puf puf duran böyle, her işi kendisi yapıyor gibi daha fazlasını isteyen adam. :)Köşe yastığı tarzında derken?? :)
Ooo evlerden ırakÖylece oturan, elini hiçbir işe sürmeyen ama puf puf duran böyle, her işi kendisi yapıyor gibi daha fazlasını isteyen adam. :)
Brnce de bu dunyaya bir cocuk az ikisi fazla. Bu cocugu veren rizki da verencileri getcekten anlayamiyorum. Sokak cocuklari ne o zaman? Ya da aç cocuklar?Hayir evlenmeden once konusmadik.
Oglum dogduktan sonra esim bir kac kere soyledi. Hayis istemiyorum diyr kestirip atmistim. Dun patladi.
Ben de öyle düşünüyorum.ooo çok güzel çok şanslısınız gerçekten. Oranın havası suyu bile yeter..
Once bi sakin olun :))Başkalarına çocuk borcunuz mu var? ! Tipik kahvehane erkeği kocanz. Cahil kafa!
Aslinda cok doldurusa falan gelmez.ilginçtir benim eşim de çocuk için tedavi olduğumuz süre boyunca (2 yıl) ilişkiye girmemiz gereken zamanlarda hep bi arıza çıkarırdı ve boş geçirirsik. hep o klomenleri menagonları boşu boşuna kullanmış olurdum.
ve sık sık " biliyorum çocuk olunca sen çocuğu alıp beni terkedeceksin" derdi.
ben de hep merak etmişimdir neden böyle bir kaygısı olduğunu. ailesi dolduruyor galiba. aynı şekilde sizin eşinizi de
Bizim esimle bir problemimiz yok cok sukur :) sanirim iyi bir isim olursa (kpss yi kazanirsam) onu istemeyecegimi falan dusunuyor galiba.O mantıkla,o da sizi evliliği sürdürmeye mecbur bırakmak için mi istiyormuş 2ci çocuğu
Onu kasdettim işte,böyle düşünen evliliğini güzelleştirsin,güveni daha da sağlamlaştırsın,vazgeçilemez adam olsun,sizin için bir sorun yoksa bile,kendisi için...Bizim esimle bir problemimiz yok cok sukur :) sanirim iyi bir isim olursa (kpss yi kazanirsam) onu istemeyecegimi falan dusunuyor galiba.
Konu ile alakalı değil ama aylık iğneden memnun musunuz? Kilo aldırıyor mu acaba?Hic istemiyorum
Aylik igneyle korunuyorum suan. 30 gunde bir yaptirmam gerekiyor. 26. gunde falan gidip yaptiriyorum hemen hamile kalmamak icin.
Pakize naptin kiz adama kaybetmemek icin cocugum olsun bosarsin sen beni diye dellenmis acidim bak adama yap yap severiz be minnos yumus oy(takiliyorum )Gunaydin sevgili kk nin degerli kadinlari, uzatmadan konuya geciyorum.
Canim yorumuna bayildimmPakize naptin kiz adama kaybetmemek icin cocugum olsun bosarsin sen beni diye dellenmis acidim bak adama yap yap severiz be minnos yumus oy(takiliyorum )
Borc harc zorluk darlanmissindir az zaman gecsin fikrin degisir cocugum tek kalmasin diye dusunursun diye tahmin ediyorum toparlaninca muhtemelen sende istersin
Cozum icinde cocuktan once esinle evlilik birliginiz icin konus onu sevdigini bosanmayi dusunmedigini sorunlari astiginizi vs
Sizin su para pul borc islerinden onun mahcupligu var sende sanirim cok eskisi gibi degildin ister istemez sogukluk da olmustur kpss ye saldirdin bu is guc edinip bosayacak beni vesvesesine kpilmis cocugu garanti goruyor (yaw onu kadinlar yapardi noldu bu erkeklere) vesvesesi gecerse baskisida gecer sende zamanla isteyince ortak pydada birlesirsiniz
Merhana memnunum aylik igneden yaklasik 2 yildir kullaniyorum. Belki de daha fazladir.Konu ile alakalı değil ama aylık iğneden memnun musunuz? Kilo aldırıyor mu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?