Çocuk diye direten eş

Başkalarına çocuk borcunuz mu var? ! Tipik kahvehane erkeği kocanz. Cahil kafa!

O mantıkla,o da sizi evliliği sürdürmeye mecbur bırakmak için mi istiyormuş 2ci çocuğu

Hayir evlenmeden once konusmadik.
Oglum dogduktan sonra esim bir kac kere soyledi. Hayis istemiyorum diyr kestirip atmistim. Dun patladi.
Brnce de bu dunyaya bir cocuk az ikisi fazla. Bu cocugu veren rizki da verencileri getcekten anlayamiyorum. Sokak cocuklari ne o zaman? Ya da aç cocuklar?

Kendi kendinize tek çocuk diye karar vermeniz yanlış bence. Ayrıca mümkünse her çocuğun bi kardeşi olması gerektiğine inanıyorum, anne baba gittikten sonra insanın yanına bi tek kardeşi kaliyo, yalnız kalmasın diye en az 2 çocuk diye düşünürüm. Seneye yada obur sene falan diyo olsanız anlarım ama tek çocuk istiyorum kararını tek başınıza verip bide iğne falan korunmak haksızlık

ilginçtir benim eşim de çocuk için tedavi olduğumuz süre boyunca (2 yıl) ilişkiye girmemiz gereken zamanlarda hep bi arıza çıkarırdı ve boş geçirirsik. hep o klomenleri menagonları boşu boşuna kullanmış olurdum.
ve sık sık " biliyorum çocuk olunca sen çocuğu alıp beni terkedeceksin" derdi.
ben de hep merak etmişimdir neden böyle bir kaygısı olduğunu. ailesi dolduruyor galiba. aynı şekilde sizin eşinizi de

Başkalarına çocuk borcunuz mu var? ! Tipik kahvehane erkeği kocanz. Cahil kafa!
Once bi sakin olun :))
Ben bu kadar ofkeli degilim. Esimi ne kadar taniyorsunuz da cahil diyorsunuz onu da anlamadim :)
Oyle kahvehane ye giden bir adamda degil.

Aslinda cok doldurusa falan gelmez.
Gercekten cocuklari da cok sever.
Neden boyle bir kaygisi var anlamiyorum .

Bizim esimle bir problemimiz yok cok sukur :) sanirim iyi bir isim olursa (kpss yi kazanirsam) onu istemeyecegimi falan dusunuyor galiba.
Onu kasdettim işte,böyle düşünen evliliğini güzelleştirsin,güveni daha da sağlamlaştırsın,vazgeçilemez adam olsun,sizin için bir sorun yoksa bile,kendisi için...

oğlunuz daha küçükmüş. eşinizdeki aceleyi anlamadım doğrusu. siz daha mantıklısınız ve doğru yoldasınız bence.

kardeşi olsun ama ilerde yani. şartlarınız iyileştiğnde.

Hic istemiyorum
Aylik igneyle korunuyorum suan. 30 gunde bir yaptirmam gerekiyor. 26. gunde falan gidip yaptiriyorum hemen hamile kalmamak icin.
Konu ile alakalı değil ama aylık iğneden memnun musunuz? Kilo aldırıyor mu acaba?

Pakize naptin kiz adama kaybetmemek icin cocugum olsun bosarsin sen beni diye dellenmis acidim bak adama yap yap severiz be minnos yumus oy(takiliyorum )

Borc harc zorluk darlanmissindir az zaman gecsin fikrin degisir cocugum tek kalmasin diye dusunursun diye tahmin ediyorum toparlaninca muhtemelen sende istersin

Cozum icinde cocuktan once esinle evlilik birliginiz icin konus onu sevdigini bosanmayi dusunmedigini sorunlari astiginizi vs
Sizin su para pul borc islerinden onun mahcupligu var sende sanirim cok eskisi gibi degildin ister istemez sogukluk da olmustur kpss ye saldirdin bu is guc edinip bosayacak beni vesvesesine kpilmis cocugu garanti goruyor (yaw onu kadinlar yapardi noldu bu erkeklere ) vesvesesi gecerse baskisida gecer sende zamanla isteyince ortak pydada birlesirsiniz

Son düzenleme:
Bende tek çocuk yeter diye düşünüyorum sil baştan herşeyi yaşamak ölüm gibi bencede yapma olan kadınlara oluyor

Canim bende tam olarak aynı olmasada benzer sorun yaşamıştır eşimle o istiyordu ben işle birlikte ikinci çocuğu kaldıramam çocuklara yetemem dusuncesiyle istemiyordum oğlum 4 yaşına gelince ikna oldun istende ayrılmıştım bu seferde kötü bir süpriz oldu eşimde de bendede sorun çıktı 2 yıl tedavi gördük o istemeyen ben olmuyo diye hastane kapılarını asindirdim ve bu surec de eşim hep başıma tapti sen istemedin sen erteledin vs diye ama çok şükür ki tedaviyi bıraktık o ay hamile kaldım yani sende de aynı şey olacak diye bişey yok tabi ama uzun süre korundugunda sonrada olmayabiliyor aklında bulunsun

Canim yorumuna bayildimm
Haklisiniz ben once guzelce bi esimle konusayim.
Bircok sey gecti basimizdan az cok biliyorsun ben de birde kpss ye sarilinca adam afalladi :).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…