Merhabalar, ben ilk defa yazıyorum. 8 ve 10 yaşlarında İki kız çocuğum var. Dün akşam kızlarıma çocuk istismarı hakkında bilgi vermek için bir video izlettim biraz konuşup anlattım. Küçük kızım evet anne bize 2. sınıfta anlattılar dedi. Gece yatınca ağlamaya başladı ve anlattı.
Kuzeninin kendisini ve bir arkadaşını öptüğünü söyledi. Şu an kızım 3. sınıfa gidiyor. Kuzeni de 5. sınıfa gidiyor. Olayın ne zaman olduğunu sorunca 1. sınıfa giderken oldu dedi. Bu arada aile apartmanında oturuyoruz. Kayınvalidem ve üç eltiyiz, kayınvalidemin de eltilerimin de kız çocuğu yok. Olay şöyle olmuş.
Kuzeni yine kendinden küçük erkek kuzeniyle apartman içinde bişeyler yapıyorlarmış. Benim küçük kız ve arkadaşı apartman dışından merak etmişler ne yapıyorsunuz diye sormuşlar.
Kuzeni de gelin size göstereyim demiş. Merdivenin altında bir boşluk var, biz sındırma diyoruz. Oraya sokmuş çocukları, ikisini de dudaktan iki kere öpmüş. Aramızda sır sakın annenize söylemeyin demiş.
Kızım o zaman çok istedim ama kızarsın diye söyleyemedim diyor. Halbuki çok kızan bağıran bir anne değilim.
Bu çocuk aynı şeyi büyük kızıma da yapmıştı o zaman ikisi de 6 yaşındaydı. Eltime söylemek istemedim uyarması için Babaannesine söyledim, senin kızın neden yapmış dedi çok kızdırdı beni. Çok açıkça olmasa da çocuğu uyardım.
Şu an eşime söyledim. Ben babasıyla konuşayım diyor ama ben çocuğu kenara çekip uyarmak iyice tembihlemek istiyorum. Böyle birşey yaşayan oldu mu yada bu konu hakkında ne yapmalıyım yardımcı olun..