Çocuk bakma konusu boşanma davasına dönüştü

Ne kadar zaman var peki harekete geçmek için? Memur musunuz?
Peki burada kreşe yazdırsanız biri getirip götüremez mi? Yani ne bileyim kreşten sonra birkaç saat ilgilenemez mi diyeceğim de kadın zaten bakmam demiş.
O zaman sizi salacak, siz kendi annenize rica edeceksiniz. Anneniz tamam derse büyük nimet. Kocanız düşünmeden hayır demese keşke.

Kv evi çok kalabalıkmış zaten çocuk orada rahat edemez ki. Bir kere taşınma parası verip anneme yakın yarı zamanlı kreş tercih ederdim annemi de yormamak için. Diğer türlü hep problem baksa da beğenmeyeceksiniz. İnsanın nazı kendi annesine geçer de kvye zor. Eşinizi bir şekilde ikna edin derim

gerçekten tartışmaya zamanım yok kucağımda bebeğim biz kadınların malesefki birbirimize karşı böyle sivri cvpları var emin olun sizin yaptığınz empatiyi bizde yapabiliyorz o zaman çalışanların çocuğu olmasın bi kadın hem çalışıp hem anne olamasın bi de farzedin plansız olanlar var onlar napsn aldırsın mı yada işten mi çıksınlar evet kimse kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil ama karşı tarafı ailen biliyon biz bakarız aileyiz birlikte büyütürz mutlulukla büyür diyorlar malesefki insan kanıyor yani durum bu yani kendime çalışmıyormdan da kastım bende eşim gibi ailemize ortak hayatımıza çalışıyorm onu demek istedim bi insan bi konuyu açınca ya da yorum yapınca hemen karşı savunmaya geçmeyin emin olun zaten bahsettiğinz bencil davranışları olan insanlar burda yakınmaz gider eşime der eşek gibi ek iş yapacaksn bakacaksın ben işten çıkıp çocuğa bakıyorm der çare arayışnda olmaz her kadın her insan hata yapar geleceği planlayamaz anne olma duygusunu tatmayı düşünür ilerisini bazen düşünemez sonradan aklına dank eder mesela ben büyülenmiş gibiydim on kardeşiz kaynanamlar hepsi ya aileye çocuk geliyor tabiki bakarz hatta ben özellikle dedim bir kişi baksın düzen olsn çocuğumn kişiliği bozulmasn ben zaten bakanı maddi zorda bırakmam diye ben kendim zaten bakıcı tutma kararı aldım insana ne gelirse akrabasından geliyor çünkü biliyorum ama dediğim gibi duygusal boşlukta anne olma isteği ağır basıyor çok da bi yargılamayın yani

Çocuk 3 yaşından sonra bence anneyle kaliteli zaman geçiremiyor. Kreşler daha faydalı çocuklar için belli bir yaştan sonra

iyi ama k.valideniz görümcenizin çocuğuna bakıyordu sizin
üstelik o da bebek

yani bunun böyle olacağı gün gibi ortada değil mi 2 tane bebeğe bakamayacağı ortada...

işi bırakmak istememenizi anlıyorum
annem baktıralım kreş düşünelim demeniz de tamam

fakat yani konu 3-5 günde olmuş bir konu değil ki o bebek de sanırım sizinkiyle benzer, yani 7-8 aylık vardı.

ben de belirsizlik hiç sevmem de o yüzden diyorum 8 aydır belli olan konu nasıl belirsizlik oldu

ben tamamen bu kararı aldım gerekirse krediden tüm maaşım bakıcıya gitsin çocuğm sağlıkla büyüsün huzurla büyüsün işim devam etsn

Evet işte gücüm anneme bi yerde yeter zaten oda elimden geleni yapacağım diyo evlerine çok yakın kreş de var. Hem faydaları yok hem de gitmeyin diyorlar

O 1.5 yaşında yeni bakmaya başladı kv. Babaannesi bakacak dediler

Bende böyle düşünüyorum 3 yaşından sonra çocuk artık anneye değil oyun oynamaya eğitim almaya odaklı olacak

Yani sizin durumunuzda olsam annemin yanına tasinirim hem kiram ucuzlar hem kreş ve anne desteği birlikte götürürsünüz rahatça. Eşim de ağlayarak günlüğüne yazabilir.

3/4 ayım var. Özel sektör de çalışıyorum memur değilim maalesef. Annem tamam diyor zaten. Gücümün yettiğince bakarım ayrıca öyle bakıcıya falan da vermem senin de annen var diyor. Kocam bizi düşünmüyor onun tek derdi annesi ama annesinin umrunda değil ne zaman anlayacak acaba

Çalışıp, tüm gelirinizi bakıcıya verdiğinizde de sadece temel ihtiyaçlarınızı karşılayabiliyor olacaksınız.

Yani sizin durumunuzda olsam annemin yanına tasinirim hem kiram ucuzlar hem kreş ve anne desteği birlikte götürürsünüz rahatça. Eşim de ağlayarak günlüğüne yazabilir.
Bende şuan bunu yapmak istediğimi söyledim kabul etmiyor, ben intikam alıyormuşum gerizekalı bizim ekonomimiz önemli demiyorda

Kiraları nasıl ucuzlayacak ? Konu sahibi, herhangi bir konusunda annesinin olduğu muhitte daha ucuza kiralık ev bulduğunu yazdıysa görmediğim için soruyorum.

Valla inşallah ikna olur. En mantıklısı anneniz gibi duruyor buradan.
Bakıcı ile maaşınız gider, evde dursanız maddi sıkıntı.

Kiraları nasıl ucuzlayacak ? Konu sahibi, herhangi bir konusunda annesinin olduğu muhitte daha ucuza kiralık ev bulduğunu yazdıysa görmediğim için soruyorum.
Kerkenes annesinin evine gitmekten bahsediyor, kocayı terk etmekten sanırım. Kocası başka türlü nasıl ağlayacak ki?
Yanlış anladıysam af buyur Kerkenes Hanım.

önceki konuda var, orası daha uygunmuş muhit olarak
M migrenimsi ev aramaya çıkıp, ciddi ciddi ev bakmadan "kiram ucuzlayacak vb" demekte doğru bir hesap değil bence. Bakalım gerçekten öyle mi olacak.

Nakliye masrafı, tüm aboneliklerin kapatılıp yeniden açtırılması, internet aboneliği varsa nakil yaptırılması, emlakçı komisyonu, depozitoyu da hesaplamışlardır umarım.

Pardon da kendi anneniz ile ilgili geçenlerde açtığınız bir konu vardı ve üstte alintiladigim yorum da o konuda yaptığınız bir yorum.

Şimdi size değer vermeyen , sabahin 8 inde sizi sinir krizi geçirme eşiğine gelen anneniz ile mi hayatınızı düzene sokup daha iyi şartlarda yaşayacağınıza inanıyorsunuz.

Şimdi burada açılan konularin sahiplerini tanımıyor olsak da konuda geçen bazı kelimeler aslında konu sahibinin açtığı konusu hakkında aslında ne demek istediğini bize anlatır, sizinki de o hesap olmuş.

Kayinvalideniz çocuğa bakamayacagini soyledigi ya da cocuga kendi evinde bakmak istediğini söylediği için , hatta belki de sadece sizin cocugunuza bakmasini istediginiz için olayları tirmandiriyorsunuz. Cocugunuz 8 aylik ise , krese verebilirsiniz kabul eden kresler var , cocugu krese goturebilecek bir bakıcı , akabinde sadece kresten alip siz eve gelesiye bakacak bir bakici da bulabilirsiniz. Yok illa anneler baksın dusunceniz var ise o zaman isten ayrilip kendi çocuğunuza kendiniz bakacaksiniz. Ki benim tercihim kendim için bu olurdu.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…