- 12 Temmuz 2016
- 4.257
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.142
- 158
- 31
Herkese merhaba 32 yaşındayım 4 yıllık evliyim iki tane bebeğim var. Biri 1.5 yaşında diğeri 3.5 aylık. Ev hanımıyım çocuklarımı büyütüyorum. Öncelikle domestik bi kadınım diyebilirim. Evde olmayı ev uğraşını çocuklarımı kendim büyütmeyi seviyorum severek yapıyorum. Tabi ki zorlukları var iki bebekle ve söylendiğim oluyo insani olarak. Komşularımla dertleşiyorum genelde. Bir komşum beni çok eleştiriyo açıkcası rahatsız olmaya başladım. Kötü niyetle söylemiyor tabi beni düşünüyor ama onun söyledikleri acaba ben fazla mı veriyorum kendimden diye düşündürüyo beni sizlerinde fikirlerinizi merak ettim. Eşim sabah 8 akşam 8 çalışıyor. Kendi işi ve genelde farklı semtlere gidiyor ve makine bakımı yapıyor yorucu geçiyo onunda bir günü. Bazen eve geldiğinde çocuklar uyumuş oluyo görmeden geçiriyor o günü. Sabah uyanmalarını bekler akşam yetişmeye çalışır oynar gezdirir vs vs. Komple ilgisiz bir baba değil ama çocuklar çok küçük uyutma yedirme gibi bakımlarını ben yapıyorum. Eve geldiğinde bazen telefona gömülüyor kalıyor. Yoruldum bugün bunaldım dediğim dk komşum bütün gün çocuklarlasın büyüğü ver babasına sen dinlen bi kahve iç çık kuaföre git arkadaşlarınla buluş kendine bişey yapmak için çocuklar uyusun diye bekliyosun senin kocanı ben olsam gebertirdim şöyle yapardım böyle ederdim başlıyo konuşmaya. Kendisinin tek çocuğu var 2.5 yaşında ve kocası genelde evden çalışıyor. Herkesin durumu aile dinamiği farklı bunu anlatamıyorum en ufak oflamam da iki çocukla koşturuyosun yemeği temizliği çamaşırı ben sana üzülüyorum diyo. Bu arada bakıcı yardımcı tutmak için durumumuz var ama istemiyorum evimde yabancı birini. Bazen de haklı diyorum eşim arkadaşlarıylada buluşuyo halı sahasına sporuna gidiyor eve çocuklara gideyim hemen demediğide gayet oluyo. Ama hayat stresi bi yerde atılmalı onada hak veriyorum. Bilemedim. Sizce haklı mı komşum ben çok mu hırpalıyorum kendimi?