Çocuğunuzu başkasına bırakır mısınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Of şu kayınvalide / kayınpeder . Ne kadar gereksiz bir şey. Herşeyi hep onlar biliyor zaten. Bir kere çözüm odaklı olsunlar. Çocuğunuzun krizleri bir kaç güne geçicek zaten, onun çok sevdiği bir şeyi yapıp kafasını dağıtın. Baya bi yorulsun . Uykusundan krizlerle uyanma sebebi rüya olabilir bilemiyorum . Ama sevgi ve oyun ile herşey yoluna girer. Hemen kayınpederinizin bize getirin bizde kalsın demesi çok yanlış. Bu krizler devamlılığı getirir onlarda . Bu çözüm değil bu çözüm üretmek değil. Vallahi şu eşlerin anaları babaları kapatılsın ya aile 3. Kişiler girdi mi bozuluyo asıl bizlerin psikolojisi

Çocuk sevildiği yere gider derler. Siz sevmiyorsunuz demiyorum ama dedesinin ve babaannesinin yanında sıkılmıyor demek ki. Onlar her istediğini yapıyorsa ya da çocuğunuzun sevdiği ilgisini çeken şeyler orada varsa eğer oraya gitmek isteyebilir. 2 yaşındaki yeğenim de bizi çok sever hatta evlerine gidecekleri zaman bize sarılır ağlar bizi bırakmak istemez. Ama evlerine gidince de bizi unutur. Görüntülü ararız konuşmaz ve oyuncaklarıyla oynar.

Başlığınız farklı bir şey içeriğiniz farklı.
Büyük ebeveynlere torunlarını göndermek demek çocuğunuzu başkasına bırakmak demek değildir. Çocuklar dedelerini ninelerini sever ve bence onlarla vakit geçirmeye de ihtiyaçları var. Ben oğlumu anneannesine hep götürürüm,bazen orada bırakırım, bazen anneannesini bize getiririm başbaşa vakit geçirmelerini sağlarım. Bu çocukların ruhunu besleyen bir şey bana kalırsa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…