- 13 Nisan 2007
- 33.013
- 99.913
- 45
-
- Konu Sahibi melek karman
Bu yorum çok doğru.Cocuklar sizin zannettiginizden herseyi daha cok fark ediyor
Çocuk çocukla eğlenmek ister . Boşuna üzülmeyin bu duruma . Söyle de bir durum var .Komşumun oğlu benim kapımın sesine dikkat kesiliyor . Ben kapıyı açtım mi koşa koşa bana gelmek istiyor . Annesinden babasından farklı geliyorum çünkü oyun oynuyoruz falan :)) Yani annesinden daha mı çok seviyor beni aslaHayır işte bizde bu yüzden olduğunu düşünüyoruz bizim olduğumuz yerde yaşıtı çocuk yok onlarin olduğu yerde çocuklar var. Hava soğuk olmasa hemen hemen her gün dışarı çıkarmaya çalışıyorum
Ya kiskanmadim neden kiskanayim Allah aşkına sadece bir günde bizi tanımaması unutmasına üzüldümÇocuğunuzu dedesinden vs kıskanmanız çok abes geldi. Klasik dede işte napsın der böyle gayet normal. Siz bi uzmana danışın ve onun dışında kendinizi de toparlayın bence.
Çocuğumuzun yanında kavga etmiyoruz bu duruma özen gosteriyoruz tabiki
Evet doğru olabilirBu evlerde kavga kiyamet kopuyor her gun hatta bazilari dayak yiyor ama cocuk etkilenmiyor mi diye sorulunca hiç birini de cocuk gormuyor, o yokken oluyor deniyor hep nedense. Nerde bu cocuklar sizinle yaşamiyor mu? Bu kadar şeyi hiç gormuyor.
Ayagini carptiginda bile sinirlenip acisini cikaran adam cocugun uyumasini mi bekliyor her gun sinirlenmek için?
Nedensiz yere aglama krizi yazmişsiniz, her gun kavga olan evde cocugun boyle olmasi normal. Bu kadar agresif bir adam cocuk var yok dinlemez devamli. Kendiniz kabul etmek istemiyorsunuz.
Kendinizde goturmenizi öneririm sağlıklı bı bakış açısı degil çünkü hatta ilk kendiniz gidinBunu birinin yazacağını biliyordumyani illa birşey bulacaksınız dimi. Başkası değiller tabiki ama aynı evde de yaşamıyoruz
Yazdığımı tam okunmamışsiniz galiba psikologa götürecegimi söyledim
Yorumundan sonra eski konulara baktım geçimsiz, hep mutsuz, evde of puf kavga kıyamet bir baba var. Bu çocuk neden evde mutlu olsun ki?aafedersiniz ama evde kavga gürültü olsun büyük insan bile kalmaz o evde cocuk nasil istesin?
Daha 2,5 yasinda çocuğun ayarlarini bozmuşsunuz.
Muhakkak destek almaniz gereken bir durum.
Kimseyede birakmam çocuklarımı.
sorunu cozmeniz lazim, gecici ve sacma cozumler olmasin.