Herkese merhaba bir konuda çok stresliyim yardımınıza ihtiyacım var. Bur konu açmıştım dün çocuğumun sebepsiz yere ağlaması kendine bize zarar vermesi ve boğazı yırtılana kadar saatlerce ağlaması ile ilgili. İki buçuk yaşında ve hergun istinasiz yaşıyoruz bu durumu. Uykudan uyanıyor ve bu şekil oluyor. Neyse asıl konu kayinbabam kaynanam. Geçen hafta, bir günlüğüne çocuğumuzu dedesi babannesi götürdü. Hiç huysuzluk etmemiş. Gece kalkıp krize girmemiş bizi hiç sormamıs resmen unutmuş bizi çocuk. Dedesi bize getirdi ve dedesinin kucağından inmedi yüzümüze bile bakmadı. Çok zoruma gitti üzüldüm açıkçası neyse bugün eşime bi psikiyatriye götürelim dedim çünkü sabah yine bir krizle uyandı bir günümüz krizsiz geçmez oldu. Neyse babasına söylemiş eşim. Kayınbabam beni aradı psikolaga götürmeyin bize getirin bize verin diyor Allah aşkına böyle birsey olabilir mi ben mi çok abartıyorum. Bir günlüğüne onlarda kaldı çocuk bizi unuttu. Kayinbabama olur mu öyle şey baba dedim. Eşim diyor ayıp etmişsin öyle birşey denir mi. Ayıp mı etmişim . Sanki ben bakamiyormusum bizim yüzümüzden oluyormuş gibi