Çocuğunuzu başkasına bırakır mısınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkese merhaba bir konuda çok stresliyim yardımınıza ihtiyacım var. Bur konu açmıştım dün çocuğumun sebepsiz yere ağlaması kendine bize zarar vermesi ve boğazı yırtılana kadar saatlerce ağlaması ile ilgili. İki buçuk yaşında ve hergun istinasiz yaşıyoruz bu durumu. Uykudan uyanıyor ve bu şekil oluyor. Neyse asıl konu kayinbabam kaynanam. Geçen hafta, bir günlüğüne çocuğumuzu dedesi babannesi götürdü. Hiç huysuzluk etmemiş. Gece kalkıp krize girmemiş bizi hiç sormamıs resmen unutmuş bizi çocuk. Dedesi bize getirdi ve dedesinin kucağından inmedi yüzümüze bile bakmadı. Çok zoruma gitti üzüldüm açıkçası neyse bugün eşime bi psikiyatriye götürelim dedim çünkü sabah yine bir krizle uyandı bir günümüz krizsiz geçmez oldu. Neyse babasına söylemiş eşim. Kayınbabam beni aradı psikolaga götürmeyin bize getirin bize verin diyor Allah aşkına böyle birsey olabilir mi ben mi çok abartıyorum. Bir günlüğüne onlarda kaldı çocuk bizi unuttu. Kayinbabama olur mu öyle şey baba dedim. Eşim diyor ayıp etmişsin öyle birşey denir mi. Ayıp mı etmişim . Sanki ben bakamiyormusum bizim yüzümüzden oluyormuş gibi
Of şu kayınvalide / kayınpeder . Ne kadar gereksiz bir şey. Herşeyi hep onlar biliyor zaten. Bir kere çözüm odaklı olsunlar. Çocuğunuzun krizleri bir kaç güne geçicek zaten, onun çok sevdiği bir şeyi yapıp kafasını dağıtın. Baya bi yorulsun . Uykusundan krizlerle uyanma sebebi rüya olabilir bilemiyorum . Ama sevgi ve oyun ile herşey yoluna girer. Hemen kayınpederinizin bize getirin bizde kalsın demesi çok yanlış. Bu krizler devamlılığı getirir onlarda . Bu çözüm değil bu çözüm üretmek değil. Vallahi şu eşlerin anaları babaları kapatılsın ya aile 3. Kişiler girdi mi bozuluyo asıl bizlerin psikolojisi

Herkese merhaba bir konuda çok stresliyim yardımınıza ihtiyacım var. Bur konu açmıştım dün çocuğumun sebepsiz yere ağlaması kendine bize zarar vermesi ve boğazı yırtılana kadar saatlerce ağlaması ile ilgili. İki buçuk yaşında ve hergun istinasiz yaşıyoruz bu durumu. Uykudan uyanıyor ve bu şekil oluyor. Neyse asıl konu kayinbabam kaynanam. Geçen hafta, bir günlüğüne çocuğumuzu dedesi babannesi götürdü. Hiç huysuzluk etmemiş. Gece kalkıp krize girmemiş bizi hiç sormamıs resmen unutmuş bizi çocuk. Dedesi bize getirdi ve dedesinin kucağından inmedi yüzümüze bile bakmadı. Çok zoruma gitti üzüldüm açıkçası neyse bugün eşime bi psikiyatriye götürelim dedim çünkü sabah yine bir krizle uyandı bir günümüz krizsiz geçmez oldu. Neyse babasına söylemiş eşim. Kayınbabam beni aradı psikolaga götürmeyin bize getirin bize verin diyor Allah aşkına böyle birsey olabilir mi ben mi çok abartıyorum. Bir günlüğüne onlarda kaldı çocuk bizi unuttu. Kayinbabama olur mu öyle şey baba dedim. Eşim diyor ayıp etmişsin öyle birşey denir mi. Ayıp mı etmişim . Sanki ben bakamiyormusum bizim yüzümüzden oluyormuş gibi
Çocuk sevildiği yere gider derler. Siz sevmiyorsunuz demiyorum ama dedesinin ve babaannesinin yanında sıkılmıyor demek ki. Onlar her istediğini yapıyorsa ya da çocuğunuzun sevdiği ilgisini çeken şeyler orada varsa eğer oraya gitmek isteyebilir. 2 yaşındaki yeğenim de bizi çok sever hatta evlerine gidecekleri zaman bize sarılır ağlar bizi bırakmak istemez. Ama evlerine gidince de bizi unutur.😁 Görüntülü ararız konuşmaz ve oyuncaklarıyla oynar.

Başlığınız farklı bir şey içeriğiniz farklı.
Büyük ebeveynlere torunlarını göndermek demek çocuğunuzu başkasına bırakmak demek değildir. Çocuklar dedelerini ninelerini sever ve bence onlarla vakit geçirmeye de ihtiyaçları var. Ben oğlumu anneannesine hep götürürüm,bazen orada bırakırım, bazen anneannesini bize getiririm başbaşa vakit geçirmelerini sağlarım. Bu çocukların ruhunu besleyen bir şey bana kalırsa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X