- 30 Ocak 2017
- 13.227
- 196.751
- 598
Evet haklısınız kıyılır mı yavruya..Sizde onu dövün.terbiyesiz ahlaksiz yaratik.2 yasinda ki cocuk bu
Degil 2 20 olsa ne fark eder.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet haklısınız kıyılır mı yavruya..Sizde onu dövün.terbiyesiz ahlaksiz yaratik.2 yasinda ki cocuk bu
Degil 2 20 olsa ne fark eder.
Canim bu durumda en doğrusu islak sopa kendi yorumum icin demiyorum şaka bi yana elbette şikayet etmelisinKimisi şikayet et diyor, kimisi kadına şaplatmamı söylüyor. Hiç karışma diyen var.. Sende daha samimi ol ve öğret diyorsun.. Kafam çok karışık. Şu durumda en doğrusu nedir acaba..
Siz de bilirsiniz ki insanlar bir günde değişmez, değişemez.. Hele ki bildikleri tek bir doğru varsa ondan kopmaları zordur.. Sizden görerek, duyarak yaptığının yanlış olduğunu zaten.kendisi anlayacaktır. Aslında farkında da söylediğine bakılırsa. Ama belki de nasıl yapacağını bilmiyor ya da başka yolların ne olduğunu.. Onun yol gösterici birine ihtiyacı var. Sizin ona duvar örmeniz onun gidebimecegi yolu kapatıp o üzuldüğünuz çocuga da sırt dönmek gibi olmaz mıEvet haklısınız.. Ama o gün öyle güzel açıklamalar yaptım ki, hiç cevap alamayınca benimde ister istemez umudum kırıldı.. Benim umudumun kırılması önemli değil, ben yine çabalarım. Önemli olan onun değişmesi. Ama en ufak bir olumlu bakış hissedemeyince konu açıp birde size danışmak istedim..
Şikayet etmeden önce bir süre daha görüşüp onu bu hareketten uzaklaştırabilir miyim acaba..Canim bu durumda en doğrusu islak sopa kendi yorumum icin demiyorum şaka bi yana elbette şikayet etmelisin
"Bazen beni cok sinirlendiriyor. Yapma diyorum anlamıyor. Bende dövüyorum ne yapayım. Laftan anlamıyor."
"Herkes bana çocuğuna karşı ne kadar sertsin diyor. Hiç sevip ilgi göstermiyormuşum. Ama benimde yapım bu şekilde. Eğer ben bunu pohpohlayıp durursam bu çocuk nasıl terbiye olacak. Beni kaile alıp dinlemez bile. Ama kendi evladım tabi ki onu seviyorum. Yine de bu şekilde yapmaması gereken şeyleri anlayacak"
Evet haklısınız kıyılır mı yavruya..
Sanırım haklısınız. Çok teşekkür ederim.. Evet, düşünüyorum da iletişimi tamamen kessem bu içimi rahatlatacak mı, hayır. Ben yine o bebek için çok üzülücem. En iyisi başlangıç için elimden geleni yapmak.Siz de bilirsiniz ki insanlar bir günde değişmez, değişemez.. Hele ki bildikleri tek bir doğru varsa ondan kopmaları zordur.. Sizden görerek, duyarak yaptığının yanlış olduğunu zaten.kendisi anlayacaktır. Aslında farkında da söylediğine bakılırsa. Ama belki de nasıl yapacağını bilmiyor ya da başka yolların ne olduğunu.. Onun yol gösterici birine ihtiyacı var. Sizin ona duvar örmeniz onun gidebimecegi yolu kapatıp o üzuldüğünuz çocuga da sırt dönmek gibi olmaz mı
İnşallah anlar canım.. Bende elimden geleni yapıcam sanırım. Hemen şikayet etmek istemiyorum. Belki komşumu kazanabilirim. Hatasını gösterebilirimÖyle üzüldüm ki...
Canım benim, daha 2 yaşında ne anlayacak laftan.
Psikolojisi bozuk bu kadının, kendine benzetecek çocuğu.
Dışarıdan evin içindeki halleri belli olmuyor insanların...
Umarım doğruyu anlar.
Sen düşün ?Kimisi şikayet et diyor, kimisi kadına şaplatmamı söylüyor. Hiç karışma diyen var.. Sende daha samimi ol ve öğret diyorsun.. Kafam çok karışık. Şu durumda en doğrusu nedir acaba..
Amin aminn bende kendi çocuğumu düşünüyorum, içi erir insanın ya.. Süt kokan bebeğim benim.. O kendine zarar verecek, bir oyuncağını başına vuracak diye içim gidiyor benim. Bebeklik saçları dökülüyor, yastığından toplayıp saklıyorum. Rabbim ıslah eylesin inşallah..Bilmiyorum ne yapmalisin amA caydirici birseyler yapabilsen guzel olur.
Gecenlerde ben koltuga otururken kizim kalkiyordu kafasi yuzume ole bir carptiki sanki birini bogazlamislar gibi kan fiskirdi o aciyla ilk defa omuzuna dogru sertce vurdum ama o aglayarak telefonumi almis 112 yi aramaya calisiyor allahim lutfen annem olmesin diye dua ediyordu.ben ne acimi ne akan kani gormedim bir an nasil kiyabildim nasil vurabildim diye aglamaya basladim.
Gunlerdir de vicdan icim paramparca.
Ozurdiledim beni anlamasini umdum.fark etmedim ki annecim uzulme sen dedi.
O 2 yasinda ki bebeyi dusunuyorumda annesi vurdukca anne diye agliyordur yavrum.
Allah islah etsin ne denir
Haklısın twitim elimden geleni yapıcam inşallah. Bir öğretmen gibi değilde, iyi niyetli bir arkadaş gibi. İnşallah anlar..Sen düşün ?
Şikayet etsen belki uyaracaklar yada çocugu alcaklar,
Kadına şaplatamazsın zaten oda sana şaplatır
Bile bile sessiz kalmak ne kadar dogru ?
Bana göre kadına yol göstermen en dogrusu.
Çok üzücü dimi ah yavrum benim.. Çocuk bu sonuçta yaramazlıkta yapacak.. Ayarlı robot değil ki onlar. Annelik kolay mı..Bir dahakine o anda kapıyı çal. Çocuğu elinden al ve kadını kendi haline bırak. Örneğin bir odaya sok ve sakinleştiğinde konuşalım de. Dayağı savunmuyorum ama kadının psikolojisi bozulmuş. Belki biraz destek iyi gelecektir.
Şikayet etseniz ve o çocuğu elinden alsalar yazık günah.
Biraz daha denemek istiyorum sanırım. Onun bebeğini, onun yanında çok sevmek, güldürmek istiyorum. Her türlü yola başvurucam onu etkileyecek ne olursa.. Eğer yine de değişmezse ne yapacağımı o zaman düşünücem galibaBen görüşmeyi kesmeniz taraftariyim.
Ama bunu 'cocugunu dövdügün icin seninle görüşmek istemiyorum' anlamina gelecek bir konusmayla yaparsaniz ancak etkili olur.
Diger komsulara da gorusmeme sebebinizin , cocugunu dövmesi oldugunu söyleyin.
Toplumsal baskıyı kabul edebilecegim nadir konulardan biri bu ebeveyn şiddeti, toplum olarak cocuguna bile isteye şiddet gosteren anne-babaları kınamalıyız,dışlamalıyız.
Yine de konusarak duzeltebilirim diyorsaniz basarilar diliyorum, degisecegine dair en ufak bir umudum yok,umarim yanilirim.
Peki siz benim yerimde olsanız şikayet eder miydiniz? Ya da burada "beni ilgilendirmez" demek yine de görüşmeye devam etmek demek mi?