çocuğundan bul

psikiyatrist iste
psikologlarda psikiyatriste yönlendirebiliyor
neyse ya isinize gelmiyorsa gelmesin valla
kendi inandiklarimi bildiklerimi baska insanlara dayatmak zorunda hissetmiyorum :KK51:
sadece dar görünüslü önüne sunulan "dogrulara" göre sistemin dayatmalarina göre yasayan insanlara acirim en fazla.. iyi aksamlar

Bende çok acıyorum aklı bilimi reddedenlere...

psikiyatrist iste
psikologlarda psikiyatriste yönlendirebiliyor
neyse ya isinize gelmiyorsa gelmesin valla
kendi inandiklarimi bildiklerimi baska insanlara dayatmak zorunda hissetmiyorum :KK51:
sadece dar görünüslü önüne sunulan "dogrulara" göre sistemin dayatmalarina göre yasayan insanlara acirim en fazla.. iyi aksamlar

Konunun anahtar kelimesi bu zaten.

Buradaki çocuk sistemin ona dayattığı gibi öğretmenine karşı sus pus olmadı, boyun eğmedi. Bir nevi kendinizi yanlışlamışsınız.

Psikolog ilaç yazmaz bu arada.

kesinlikle bu eğitimciyi şikayet edip sonuna kadar hakkınızı arayın:KK43:

Teşekkür ediyorum :) birileri psikolojiyi reddetmiş galiba son iki sayfadan bunu anladım. 100 sayfa psikoloji dalı üzerinden mi konuşulmuş, tüh severim ben böyle tartışmaları yine kaçırdım :KK51:
Simdi geyik yapiyo diye kib lemesinlerde konu sahibine acayip uzuldum oturup 100 sayfayi okuyasim geldi de iste sadece geldi yani walla gozum yemedi cok ilerlemis konu bacim

Simdi geyik yapiyo diye kib lemesinlerde konu sahibine acayip uzuldum oturup 100 sayfayi okuyasim geldi de iste sadece geldi yani walla gozum yemedi cok ilerlemis konu bacim

ben şok ben iptal şu an :KK57: Ben doğrudan son sayfaya yazmıştım bir de önceki iki sayfayı okumuştum, biraz önce konuyu okudum, gerçekten çok ama çok üzgünüm. İnanılmaz etkilendim. Şimdi tartışmayı tekrar alevlendirmek istemiyorum ama öğretmen dediğimiz insanların kesinlikle daha farklı eğitimlere tabi tutulması lazım, hayat şartlarının olgunlaştırılması lazım. Biz onlara çocuklarımızı emanet ediyoruz, edeceğiz.

Konunun sayfalarına hakim değilim, zira 101 sayfa okuyamadım ama konu sahibesi anne olarak ne kadar için acısa da ne mutlu sana ki daha küçücük çocuğun bu ülkede yaşlanınca dahi hayvan sevgisini, merhametini edinememiş onca insana rağmen bu yaşta bu kadar olgun. Zaten farklı bir çocuk olduğu belliymiş, hayvanlarla ilgilenmesi, odaklanamaması, ilginç gelen şeyleri inceleme isteği. Allah yolunu açık etsin, bu yaşta yaşadıklarını umarım hatırlamaz :KK43:

Konunun anahtar kelimesi bu zaten.

Buradaki çocuk sistemin ona dayattığı gibi öğretmenine karşı sus pus olmadı, boyun eğmedi. Bir nevi kendinizi yanlışlamışsınız.

Psikolog ilaç yazmaz bu arada.

Psikologlarin ilac yazmadigini biliyorum.
Benim ne demek istedigimi zaten kimse anlamamis ya neyse
yok bilimi akli red ediyormusum yok butun psikologlari doktorlari ayni kefeye koymusum ..
:KK70:
herkes istedigini istedigi gibi anliyor
veya ben kendimi yanlis veya eksik ifade ettim ..
ama bunu baya kendi tarafina cekip karsindaki insana karsi kullaniliyor
ne egosunu tatmin etmek isteyen insan varmis burda

bu olaya objektiv bakanlari resmen linc ettiniz be
sanki bu ögretmen hakli diyen varmis gibi
ayni fikirde olmayan baska bakis acisindan bakmaya calisan insanlar tü kaka
gülüyorum artik...

ben şok ben iptal şu an :KK57: Ben doğrudan son sayfaya yazmıştım bir de önceki iki sayfayı okumuştum, biraz önce konuyu okudum, gerçekten çok ama çok üzgünüm. İnanılmaz etkilendim. Şimdi tartışmayı tekrar alevlendirmek istemiyorum ama öğretmen dediğimiz insanların kesinlikle daha farklı eğitimlere tabi tutulması lazım, hayat şartlarının olgunlaştırılması lazım. Biz onlara çocuklarımızı emanet ediyoruz, edeceğiz.

Konunun sayfalarına hakim değilim, zira 101 sayfa okuyamadım ama konu sahibesi anne olarak ne kadar için acısa da ne mutlu sana ki daha küçücük çocuğun bu ülkede yaşlanınca dahi hayvan sevgisini, merhametini edinememiş onca insana rağmen bu yaşta bu kadar olgun. Zaten farklı bir çocuk olduğu belliymiş, hayvanlarla ilgilenmesi, odaklanamaması, ilginç gelen şeyleri inceleme isteği. Allah yolunu açık etsin, bu yaşta yaşadıklarını umarım hatırlamaz :KK43:
Evet konuya dahil olamadik ama burda onenli olan o kucuk kiz , umarim hayat ona guzellikler getirir bunu tum kalbimle diliyorum Rabbim'den.

Okulda ders dinlememek ne demek ? Mecbur dersini önemseyecek ve dinleyecek. Ders zamaninda resim cizilmez, ders dinlenilir. Resim dersinde resmini cizsin. Ve o yasda büyüklere hele hele bir ögretmene cevap verme hakkini kendinde bulamaz.
Tabiki ögretmenin yerinde olsam hic polemige girmez, direk sinifdan uzaklastirirdim kizinizi, cünkü bunlar ders zamaninda yapilacak seyler degil.
Okulu, derslerini ve ögretmenini ciddiye almaz ise bu yasta, sonradan cok daha büyük problemler yasayacak cocugunuz hayatda. Okul yeri, disiplinin, egitimin yeri.
Madem cok kirginsiniz, gidip direk yüzyüze konusun o ögretmenle Burda beddua etmekle bir yere varamazsiniz.
Birde dikkat edin, cocugunuzun yaninda ögretmeni kötüleyip, cocugunuzu savunmayin, cünkü cocuk bunu bir zafer olarak algilar ve her büyügüne hatta sizede ayni davranabilir ve ömür billah derslerini, okulu, egitimi ciddiye almaz.
Bilmem farkında mısınız ama cocukta ileri derecede dikkat dağınıklığı ve dürtüsellik var.Ders dinlerken farkında olmadan resim çiziyor yada başka şey ile ilgileniyor.Doğru dürüst pegogoji formasyonu almak zorunda olan öğretmenler bu durumdan haberdar olmak zorundadır,hatta kendi aileyi çağırıp durumu paylaşması gerekir! DEHB hastaları için ayrı okul yada öğrenim durumu yoktur! Farkında olmadan konu sahibine kırıcı yorum yapmıssınız.Lütfen bir konuda bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın.

Allah size sabır versin öncelikle.Yorumların hepsini okuyamadım zira beynim yandı almadı hepsini.Bu arada cocuğundan bul kelimesi bence beddua sıfatna giricek bir yapı değil.Eğer iyilik yapıyorsan cocuğundan kötülük yapıyorsan da cocuğundan bul demek ki bence gayet güzel bir söylem.
Ayrıca yine bilgi sahibi olmadan bıdı bıdı edenler
27 yıllık hayatımın 24 yılını ileri derecede dıkkat dağınıklığı rahatsızlığı ile geçirdim.Kendi hayatımı düşündüğümde sadece acı bir derin nefes alıyorum maalesef.Ne zorluklarla ne sabahlamalarla ne ağlamalarla okudum.Aptal mıydım? Hayır. Herkesn 2-3 defa okudğu makaleyi ben 35 defa okudum anlamak için.Herkesin 1 defada yzdığı yazıyı ben 7. de tamamladım. Pedegog psikolog psikiyatr hepsini aşındırmış biri olarak,yıllar sonra konunun psikolojik değil nörolojik bir durum olduğu ortaya çıkmıştır.Yani beyin normal üretmesi gereken hormonal salgıları üretmiyor yada ürettiği beyine yeterli gelmiyor veya fazla üretiyor.Yani anlıcağınız olay GENETİK!.
Kalıcı bir çözümü yok.Yaş ilerledikçe hiperaktivite ve dürtüsellik zamanla kaybolabiliyor.Ama dikkat dağınıklığı kaybolmuyor.Sadece kişi kendi dikkatıni zorlamayı yönetmeyi öğreniyor.Yani olay evladım aklını versen anlarsın değil!
Ha bu arada evet herkes İngilizce öğrenir ve çokta beceri gibi lanse edilmez.Ama İngilizce öğrenmek konuşmak yazmak okumak ve anlamak demektir.Yani İngilizce konuşulduğunda anlıyorum ama cevap veremiyorum demek değildir.

daha önce de burda bikaç konu açılmıştı öğretmenler hakkında.konu dayak üzerineydi ama yazılanlar çok fena.yok akşama kadar milletin çocuğuna bakmak zorunda değillermiş.sadece ders anlatmakmış görevleri.nelerle karşılaşıyolarmış.birde çocuğuna karşı kötü davranış istemeyenler,ilgili olmasını bekleyenler çocuğunu özel okula gönderceklermiş.maddi durumu iyi olmayanların vay haline.zaten binbir zorluk, birde üstüne öğretmenin azarlamalarıyla pısırık pasif kırılgan mutsuz çocuklar yetişiyo.hepsi için değil tabiiki ama bazı öğretmenler o kadar egoist ki bütün sinirlerini ufacık çocuklardan çıkarıyolar.ve aralarından da daha masum olanları hırpalanıyo onlarla başa çıkabiliyolar çünkü.bu arada akşama kadar şöyle velilerle böyle çocuklarla uğraşıyoruz diyen öğretmenler, uğraşacaksınız tabiki.işiniz bu.her mesleği yapanlar nasıl ki işinin zorluklarına katlanıyosa sizde katlanıcaksınız devlet okulunda çalışıyo olmanız bişey değiştirmiyo.aldığınız paranın hakkını vermek zorundasınız.

sizin konunuza gelince ne deseniz çok haklısınız.böyle vicdansızlarla sonuna kadar uğraşın bence.hakkı yok çocuğunuz böyle psikolojisini bozmaya.

Az daha uğraşırsak bilim kategorilerini KK'nin uzman hatunları belirleyecek.
Hatta psikoLOJİ, sosyoLOJİ mi, hadi oradan bunları bırak bilimsel verilerle gel, diyecekler.
Vay arkadaş, dünyayı "sosyal bilimler"in tamamen fasa fiso olduğu konusunda derhal uyarmalıyız.
KK sayesinde bu yanlıştan dönecekler "inşAllah"
:KK70::KK70:inşallah maşallaha kalmış herşey.:KK53:

X