çocuğundan bul

• Konu Sahibi Konu Sahibi Dante
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu öğretmen kılığına girmiş kompleksli pisliği adam tutup dövdürürdüm musallat olurdum açık ve net.
direkt şikayet edin rica ediyorum, milli eğitim ciddiye alıyor böyle şeyleri. bimere meb'e yazın kızınızı da alın okuldan ne olur...o kadar büyük izler kalıyor ki...
benim de böyle bir öğretmenim vardı hatırlayınca hala ağlayasım gelir o da böyle kaknem ve de iğrenç bir kadındı....
ücretli öğretmen zaten işine son verilir büyük ihtimalle, gitsin dünyanın en eski mesleğini yapsın kendi onursuzluğuna aşağılık karakterine uygun

Son düzenleme:
Her onune gelen ogretmen olursa olacagi bu...

Türkiye şartlarında geç kalmış diye bir şey yok malesef olivia.
Ben 1 yaşında farkettim üstün olduğunu oğlumun,2 yaşında reklamlarda gördüğü kelimeleri okumaya başlamıştı.
Istanbulda üstünerle ilgilenen bir profesörü aradım, bana " çocuğunuzun dahi düzeyinde bir zekası olması bile Türkiye şartlarında malesef bir işe yaramıyor. Çünkü onlara özel bir okul yok, istanbulda yaşamıyorsanız zaten yapılacak hiçbirşey yok" dedi. Çocuk 4 yaşında kendi kendine okumayı, toplama, çıkarmayı öğrendi. Yıllardır bu konuyla alakalı okumadığım kitap, araştırmadığım okul kalmadı ama bulunduğum şehirde yapabileceğim hiçbirşey yok.sadece şuanda Bilseme devam edip orda biraz dejarj oluyor.
Yani yurt dışından çok farklı Türkiye'nin şartları özelliklede küçük bir şehirde yaşıyorsan.

Acaba kızınıza derste çizim yapmasına izin verse, kızınız bu iznin çerçevesinde acaba derse daha çok odaklanabilir mi?

ben de, bazı üyeler, sizin bu cümlelerinizi anlayabilecek mi, onun merakı içindeyim....

Arkadaşım birkaç sayfa geriye doğru okusan...
Cogunlugunu okudum.
Masum bir cocuga israrla beddua eden bir anne var karsimda hala.

canm bende bır ogretmenm .. ucretlı ogretmen evet bse olmayablr ama en azndan cıkartılır .. gidip sıkayet edeceksın eger bunları buraya yazıp bı yere sıkayet etmedysen suclusun !! bimeri ara milli egtme gt müdüre gt heryere sıkayet et yanı en azndan sora boyle davranmaya cesaret edemeyebilir.. Neden sadece sizin cocugunuza boyle davranmıs bılemıyorum tabı asla bu sekılde davranamaz orası ayrı konu ama dedgm gibi sıkayetınızı yapacaksnz ve bunu da ögretmene soyleceksnz. pasıf olursanız daha cok laf yersınız o ogretmenden ben sıze soyleym.. Malesef tecrubesız bir meslektasımın elıne dusmus cocugunz

Bu yorum şaka olmalı... Nasıl yani "ne demesini isterdiniz" derste ders dinlemeyip resim yapan bir çocuğun haklı bir tarafı yok. Öğretmenin tavrına, yöntemine katılmıyorum fakat sınıftan dersle ilgilenmesini beklemesi gayet doğal. Hayallerinden vazgeçmeyle ne alakası var durumun lütfen bu kadar da çarpıtmayın... Kadın bir daha asla resim yapmasın demiyor ki dersteyken yapması gerektiği gibi dersi dinlesin diyor ve son derecede haklı. Kızınız sizin bu kendinizi aşırı haklı gören tavrınızdan etkilenip küstahça cevap vermiş olabilir diye düşünüyorum.

Çok kızmışsınız haklısınız da ama nasıl masum bir yavruya beddua ediyorsunuz anlayamıyorum. Size sinirlenen insanlar da sizin çocuğunuza beddua etsin o zaman. Hiç olmamış bu yazdığınız..

sanırım rehber öğretmensiniz çok teşekkür ederim
çok şükür sizin gibi bi tane de okulda var yeni geldi tek şansımız o
inşallah iyi şeyler de olacak
Ah hayır, rehber öğretmen değilim.
Sadece sınıfındaki özel eğitim öğrencilerine nasıl yaklaşması gerektiğini öğrenmeye çalışan bir öğretmenim.
Onun yanında siz varsınız

aynen katılıyorum, eğer şikayet edip ortalığı ayağa kaldırmıyorsanız o çocuğun bu hale düşüp üzülmesinde siz de öğretmen kadar sorumlusunuz

Bir anne için en büyük acı evladının acı çekmesidir. Anlamaya çalışıyorum sizi ama,masum bir çocuk için beddua etmeyin lütfen.
Okuldan ve öğretmenlerin bir kısmından hep ilkokul öğretmenim yüzünden nefret ettim. O yaralar asla kapanmaz bilirim.
Kızıma şimdi veya gelecekte en ufak zararı dokunacak kişiyi pek iyi şeyler beklemiyor maalesef. O kişi dua etsin de o an aklıma kızımın yoğun bakımdaki halleri gelmesin. Topuktan vurma kurtarmaz bu işi.

Kardes senin hayatın da benimkine ne kadar benziyor yaw :)

Geçmiş olsun canım. Işte böyle sorumsuz psikolojisi bozuk, öğretmen yüzünden, çocuklarında psikolojisi darp oluyor.

Şu başlığı degiştirsen iyi olur konu sahibi. Evladından bul nedir yaa

Haklısın bende epey çektim lisedeyken , öğretmenler ergenlerle uğraşmak istemiyorlarsa ve özellikle çocukları ve gençleri sevmiyorsa bu mesliği icra etmesin gitsin başka meslek çeksin ,kalitesiz ,kaprisli ve birşey öğretmek istemeyen öğretmen çok ,sabırnız yoksa öğretmen olmayı verin
Yok canim cocugunun ne sucu var gunahsiz yavru. Sizin yavrunuzda gunahsiz tabiki. Ogretmen kendinden bulsun. Cocugunun sucu degil masum yavrular.

Ben öğretmen haklı demiyorum kimse yanlış anlamasın. Ama burda öğretmenlere yüklenmek de doğru değil. Bakın siz diyorsunuz üstün Zekalılar için devlet okulu yok. Sınıflar kalabalık. Lütfen bir gelin görün otuzküsür ööğrenci sınıfta nasıl idare edilir. Hem ücretli öğretmen ne demek. Siz hiç ücretli memur doktor psikolog falan gördünüz mü? Belki öğretmen bile değildir bunları söyleyen kişi. Bir de ilk senesi belki. Devlet en az iki sene staj yaptırmalı. Bir öğretmeni alıp sınıfa atmamalı hemen. Sonra öğretmen bocalıyo. İlk senesinde ne kadar gözyaşları içinde kalan öğretmen var biliyor musunuz? Ben de kaldım ordan biliyorum. Ücretli idim hemde. Sonra ders çalışamadığım için nisanda bıraktım. Sonra benim yerime çağrılan emekli öğretmen sınıfla baş edemedi bıraktı bi hafta olmadan. İdare tekrar beni çağırdı. Ben de gittim. Neyse demem o ki kolay olan öğretmene çamur atmak. Sistem yanlış bir kere. Öğretmenler sistemin içinde oyuncak oluyo ne yazıkki bazen

Neden özel bir okulda değil çocuğunuz? Daha önce cevap verdiniz mi bilmiyorum göremedim.

Bu sorunlarla okul hayatı boyunca karşılaşacak. Burda bile görüyosunuz. Üstün zekalı diye terbiyesiz olmaya hakkı mı var diyen tipleri. Bu çocuklarla yaşamamış insanlar bilemez.

Böyle daha çok öğretmene denk gelirsiniz. Kızınız da siz de çok yıpranırsınız. çok zor bir şey üstün zekalı çocukla uğraşmak. Küçük einsteinına terbiye ver demekle olmuyor..

Ben bazı yorumları şaşkınlıkla okudum.
Ne enteresan bakış açıları varmış.
11 yaşındaki kız niye terbiyesiz oluyor ? Annesi eğitmeli vs vs ... Siz de sanattan anlamıyorsunuz, cümlesinden bu manalar nasıl çıkarılıyor. Ne var şimdi bu cümlede? Gayet de terbiyeliymiş ki oldukça üsturuplu tarzda cevap vermiş. Öğretmenin cehaletini ve terbiyesizliğini anlamamsa mümkün değil.
Üstün zekalı biri ile zeki birini karıştırmayın ya hu... Yorumlardan bunun ayrımının yapılmadığınu ve aynı kefeye konulduğunu ve ona uygun tepkiler beklendiğini anlıyorum( çocuktan) ah konu sahibesi işiniz çok zor, türkiyede işiniz çok ama çok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…