Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
helal sana canım.merak edenler olmuş
hayır bir leonardo doğurmadım
ama evet bir picasso doğurdum
Benim de erkek kardeşim böyledi lisede dersi hiç dinlemezdi dinlemezdi derken öğretmenlerin derste anlattıklarını falan yazmadı derste defterine sürekli kod yazardı Bilgisayar bölümü öğrencisi kendisi öğretmenleride farkındaydı ama birşey demezlerdi sonuçta dersin huzurunu bozmuyor yanında kini arkadaşını konuşturmuyor,hatta öğretmen bazen kaldırırmış soru sorarmış derse katısılsın diye kardeşime kardeşimde bilirmiş soruları sen dersle ilgilenmiyorsun ama soruları nasıl biliyorsun dermiş yazılılardan da iyi not alırdı,her çocuğun ilgi alanı farklı kardeşiminde ilgi alanı bilgisayar.ha kendimden bir örnek verreyim,ben dersleri. bu üniversitede bile devam etti. karalama yaparak resim çizerek dinlerdim
Benimde öğrencilik yıllarım derslerde kara kalem yaparak geçti okyha kendimden bir örnek verreyim,ben dersleri. bu üniversitede bile devam etti. karalama yaparak resim çizerek dinlerdim
Keşke benim Ailem de sizin kadar bilinçli olsaydı. Ya da öğretmenlerim anlayışlı olabilseydi. 30 yil once neler yapilabilirdi bilmiyorum tabi. Hoş 7 kardeştik bana özel bir ihtimam zaten gösterilmezdi :)
benim kızım da çok iyi resim yapıyor
dilerim bir çözüm yolu bulursunuz ve atlatırsınız
umarım kızınızın mutlu bir hayatı olur
dilerim siz de bir an önce huzur bulursunuz
Kardes senin hayatın da benimkine ne kadar benziyor yaw :)
Normal olmayan davranislar zaten cocugun normal olmamasindan kaynaklaniyor. Yani ne kadar anlatirsan anlat,istediginiz kadar dogru yetistirmeye calisin cocugun algisi kapalidir bazi seylere.Uç bir örnekle burada bazı arkadaşların söylemeye çalıştıklarını anlatmak istiyorum. Çocuğunuz üstün zekalı ve uyum sorunu var. Arkadaşlarında beğendiği eşyaları onların haberi olmadan alıyor bu davranışın adı malum.
Siz bu durumda çocuğunuzu bu yaptığının yanlış olduğu konusunda uyararak bir daha aynı şeyi yapmaması için elinizden geleni yapmaz mısınız? Yoksa onu bu şekilde kabul etmeye ve ettirmeye mi çalışırsınız?
Saygısızlıkta aynı şey işte bana göre.
Bakın öğretmen densiz o konuyu tartışmıyorum bile zaten.
O açıdan bakarsak haklı olabilirsiniz ama bu anlayışı ücretli bir öğretmenden bekleyemeyiz. O insanların kendilerine göre ciddi sorunları var. Bu durumda sistem sorgulanmalı sanırım.Normal olmayan davranislar zaten cocugun normal olmamasindan kaynaklaniyor. Yani ne kadar anlatirsan anlat,istediginiz kadar dogru yetistirmeye calisin cocugun algisi kapalidir bazi seylere.
Bana " farkli bi cocuk oldugunu biliyorum,ama sana tahammul edemiyorum" demisti ve yas 8 daha dun gibi hatirliyorum.ilkokul bire gidiyordum, üstün zekalı olmasam da ben okuma yazmayı kendi kendime önceden öğrenip okula erken başlamış gitmiş bir çocuktum...bazı uyum sorunlarım vardı okul malzemelerimi düzgün kullanmıyordum yazım çirkindi defterlerim kitaplarım kıvrışıktı...üstüme başımı temiz tutamazdım pasaklı bir çocuktum. maddi durumumuz da iyi değildi aidat paralarını dergi paralarını zamanında getirmezdim. bunlar yüzünden öğretmen beni sınıfın içinde rezil ederdi küçük düşürürdü defterime çarpılar atardı ...bir kez yüzüme kitapla vurmuştu....
ben de bir gün okul bahçesinde kıytı köşede bir duvara tebeşirle "salak xxxxxxx" diye yazmıştım.okulda başka o isimde ne bir öğrenci ne de başka biri vardı...Öğretmen hepimize çok kızdı bizden biri olduğunu bilse de benim olduğumu hiçbir zaman öğrenemedi.
baktım da faceden ne kadar da itici nursuz bir kocakarı olmuş...
Ne biçim öğretmenmiş o ya! Hasta...Bana " farkli bi cocuk oldugunu biliyorum,ama sana tahammul edemiyorum" demisti ve yas 8 daha dun gibi hatirliyorum.
Lan ben daha tahammul kelimesinin ne oldugunu bilmiyodum :)
Ya çok kötü Şeyler yaşamış olabilirsiniz Çocuğunuza neler yapmış Haklısınız ama hiç kimseye çocuğundan bul falan demeyin Çocuklarının ne suçu var kikızıma sen mal mısın diyen
boş boş şeylerle uğraşıyorsun diyen
neden buraya geliyorsun özel okula gitsene diyen
kızım için sınıfa buna uymayın bu deliyle deli olmayın diyen
birlik olup bunu okuldan attırsanıza diyen
ben nasılsa ücretliyim bana bi şey olmaz diye düşünen
kendini öğretmen zanneden varlık
günlerdir kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum olmuyor
umarım buraya üyesindir
umarın buraya üye olan arkadaşların vardır
kızımın babasına beddua etmeyen ben sana beddua ediyorum
dilerim rabbimden çocuğundan bul
hiç kimseyle öğretmenlerin zorlukları emekleri yaşadıkları hakkında polemiğe girmicem
bana bunu kimse açıklayamaz
olivia ,derste kendi kendine resim çizen kızın,o sınıfı nasıl rahatsız ettiğini bana bir anlatırmısın.
Dejavu-one o kadar güzel aciklamiski, , Okypete demek istedigimde bu. Aynen Dejavu`nun yazdiklarina katiliyorum.Ben anlayamıyorum gerçekten çocuğun ressamlık hayalinin olması öğrenmesi gereken derste resim yapmasını mı gerektiriyor herşeyin bir zamanı var. Bir de başka çocukları resim yapmak nasıl rahatsız eder nr vat ki diye normal karşılanmış.Başkalarını rahatsız ediyor diye değil herşeyim zamanını bilmesi getektiği için yanlış diyoruz eğer ona müdahale edilmezse başka çocuklarda yapabilir bunı o öğretmen de bostan korkuluğu değil.ki banane ben anlatırım dinleyem dinler diyemez dememeli. Ben bu düşüncede öğretmen istemezdim şahsen müziğe yatkın olanda şarlı söylesin o zaman.Bu çocuk özel becerileri yanında derslerini de öğremeli ileri dehayalim resim diyorsa sınavlata girer yapat istediğini ama böyle aklına estiğini yaparsa büyüyünce sosyal hayatta ceremesini kendi çeker çocuk yüzde yüz haklı değil.Şikayet edin diyoruz edemiyor neden suçlu olduğunı biliyor.Tabi öğretmenin tavrı da hoş değil
Bana " farkli bi cocuk oldugunu biliyorum,ama sana tahammul edemiyorum" demisti ve yas 8 daha dun gibi hatirliyorum.
Lan ben daha tahammul kelimesinin ne oldugunu bilmiyodum :)