- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.247
- 598
- 34
- Konu Sahibi SeviyomHee
-
ama sehpayı çizmiş olması çocuğun suçu değil işte.
konu sahibesinin evinde yaşadığı durum da çocuğun suçu değil.
o çocukları yetiştiren ailelerin suçu
bu durumda çocuklara patlatmak çözüm mü?
madem anne babalarına patlatsın bir tane.
Çocuk anlamıyor inadı var, güzellikle hayır dediğimizde inatla devam ediyor, napalım çarpılmasını mı bekleyelim ? Yoksa vuralım mı ? İkisinide istemediğimize göre tabiiki lafımızı sertleştireceğiz zarar görmemesi için.
priz korumaları var 1 paket sigara parasına
Doktorluk muInsan profesor kelimesini yanlis yazabilir insanlik halidir. Ama doktorluk okuyorum nedir ya...
Her çocuk aynı değil inanın aylarca sayıkladığı şey oluyor, ve hiç dayak yememesine rağmen sinirlendiğinde etrafa vuran bir cocuk, öfke kontrolu yok çünkü, yardımda alınıyor..Anlatmayı, dikkatini başka yöne çekmeyi deneyebilirsiniz çocuğu dayakla tehtid etmek yerine.
Çocuğunuz var mı bilmiyorum ama benim var ve bu yöntemler kesin işe yarıyor.
kuzenim tıp okuyorum der hep doktorluk doktorculuk anaokulundaki akraba çocuğu diyorInsan profesor kelimesini yanlis yazabilir insanlik halidir. Ama doktorluk okuyorum nedir ya...
Arkadaslar atladiginiz minik bir nokta var.. bugun nefret ettiginiz cocuklari yetistirenler, 80-90’larin dayak yiyen, ezilen, azarlanan cocuklari.. onlarda ne kadar ise yaramis ki ayni yontemi deneyeceksiniz allah askina.. bugunun prems ve premses dedigimiz cocuklarini yetistirenler de onlar, demek ki olmuyor iste yontemi degistirmek gerekiyor..
Yaw Koalina kardeş sen hangi okuldasın?yazımda yoksa sormanıza da gerek yok. Bunu savunan insan zannetmiyorum kalmamıştır.
Mucize değil işte sıradan, herkes gibi, herkesle eşit haklara sahip, herkes kadar değerli. Mucizeyse de uçan kuşun yumurtlaması kadar mucize, balığın denizde nefes alması kadar işte. Her canlı kadar mucize.
çok haklısınız. Buradaki mükemmel annelere bakmayın.. onlar dışarda ya da misafirlikte rahatsız olduğunuz ebeveynler işte. Çocuk ya işte napalim diyerek çocuklarını terbiye etmekten uzak yetiştiren aileler. Himm patlatmak da olmaz tabii. Patlatmak la eğitim olsaydı şu an bu durumu yaşamazdiniz. Sonuçta bizler ya öğretmenden ya aileden bir şekilde patlak yemiş nesiliz sonuç.... Bence en önemli şey saygı empati... Ama o da gördüğünüz gibi tek tarafki... Aynen şöyle: aman yarım saat cocugumu cekiversin. Ben bugün bir konuda misafirlik adabı vardır çocuğun da olsa misafirlikte gidip kapalı kapıyı açmaması siz onu tutacaksınız bu olayın zaten başı yanlış dedim diye yemedigim laf kalmadı...="miniminnak elif, post: 55284412, member: 852291"]Ya cocuk sevgisi ayri edepsizlestirilmis cocuk ayri. Ben neden milletin simartip tepesine cikardigi cocugunu cekeyim ki. Biz insan degil miydik. Biz neden kimsenin bir çöpüne dahi zarar vermedik. Ben turkiyede cogu ilde avm yokken markette bile bisey isterken bir kere sorardim alabilir miyiz diye. Bizim annemiz oyle bi anneydi.
Dün bir premsesle 10 dakikam gectı
Yok artık dedım yalan degil
Bir cocuk nasıl sımartılıp ilk defa gordugu ınsana cemkırır onu da gormus oldum
Tip okuyorum diyorum hangi bolum hemsirelik mi diyorlar ne yazmam gerektigine de bir karışmayın artık. Bıktım usandım bu hicbir yapici yonu olmayan sadece elestiri olsun diye yapilan yorumlardanInsan profesor kelimesini yanlis yazabilir insanlik halidir. Ama doktorluk okuyorum nedir ya...
Yardım alınması gerekecek durumda ise zaten tehtid tamamen zararlı bana göre. Uzman da zaten bunlar için bir yöntem öneriyordur mutlaka.Her çocuk aynı değil inanın aylarca sayıkladığı şey oluyor, ve hiç dayak yememesine rağmen sinirlendiğinde etrafa vuran bir cocuk, öfke kontrolu yok çünkü, yardımda alınıyor..
Bahsettiğim yolculuk, misafirlik, avm restoranları. Çarşıya giderken olmaz zaten ama çarşının süresi de çocuğa fazla gelmemeli, her anne bu tarza zaten yetişemez, zor gelir onun için yıllarca oyun ablası olarak çalıştım bir hafta boş kalmadım.Çocuklar zaten evde bunlarla zaman geçiriyor dışarı cikamiyorlar bizim cocuklugumuz gibi değil şimdi zman o yüzden evden carsiya pazara giderken oyuncaklar la oynamasına karşıyım dış dünyayla alakali olmalılar azda olsa doğal yasmalilar diyorum mükemmel yetismemeli aralıksız Aktiviteler zeka gelistirici oyunlar vs katilmiyorum böyle büyütulenlere
ciddimisin gece gece beynim yandı da konudanYaw Koalina kardeş sen hangi okuldasın?
Kızımı senin okuluna yollayayım. Seneye anaokuluna başlıyor. Sonra sana gelsin.
Kaçları okuyacaksın?
Evrakta sahtecilik mi yapsam senin okula yollamak için?
Nerden bulacam iyi öğretmen pfffff
Burdan böyle anlaşılıyor işte, biz denemiyor muyuz sanıyorsunuz :) çocuklar çok zeki, demin söyledim ya aylarca kafasında tuttuğu şeyler var sırf inadından ağlaya ağlaya acı biber yiyen bir çocuk biz yanarsın yeme diyoruz diye yiyor hayır ben yicem benim o diyip..Lafini sertlestirme prizi bantla, sonra da gunlerce her prize kostugunda anlat.. vurmak cozum degil cunku senin olmadigin yerde yine yapar.. ama ilgisini dagitip o prizi normallestirirsen bir sure sonra ilgisini bile cekmez.. denendi, onaylandi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?