• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuğuna dur demeyen anne

Gercekten zavallısın biliyor musun. asla olamayacağın yerdeyim. Ne dersen de. Doktorcuyum evet bir derdin olunca koşacağın kurtarın beni diye yalvaracağın doktorcu

Neden yalvarsın sız insanlara yalvarınca mı tedavi uyguluyorsunuz?
Sizin gorevınız o unutmayın
Elinizden geleni yapmak ıcın yemın edeceksiniz mezun oldugunuzda
Yalvardıkları için degil

iyi ki kızımın öğretmeni değilsiniz iyi kiiiii
İyi ki :)
bir öğretmen şikayet ediyor davranışı bozuk gürültücü çocuktan ya.Görevin sadece öğretim değil eğitim de vermelisin.Gerekirse rehberlikle işbirliği gerekirse aileyle kontakt kurmak aileye kitap vermek eğitim hakkında çocukla defalarca teke tek konuşmak .Gerekirde psikiyatrla aileyle yönlendirip ilaç tedavisine başlamak.çözüm çok yani dışlamak kolay olanı
Yapmadığımı nereden biliyorsunuz? Daha 2 gün önce dikkat eksikliği olan öğrencimin velisini rehberliğe yönlendirdim, ne mi oldu? Onun çocuğunun huyu böyleymiş, her öğretmen aynı şeyi söylüyormuş, ne yapalım böyle devam etsinmiş. Bu ne ki, her gün böyle şeylerle uğraşıyoruz biz.. 40 kişilik erkek sınıflarına giriyorum, delirecek gibi olduğum zamanlar oluyor, daha tek çocuğa fiske vurmuşluğum ya da hakaret etmişliğim yoktur. Veli gelmiş bana yaramaz oğlunu şikayet ediyor, evde bir tane daha var nasıl başa çıkayım diyor, ben günde yüzlercesiyle aynı anda başa çıkmaya çalışırken.. O evde 2 çocuk eğitemezken ben okulda hem ders anlatacağım hem ailenin vermesi gereken eğitimi vereceğim öyle mi? Ne ala, çocuk yap yap sal öğretmene eğitsin, görevi eğitmek değil mi? Ne kadar büyük cahillik..

Ben gerçekçi bakıyorum.
Çocuk bu bilmez, iyi konuşucaksın o da onu öğrenecek ama bazen anne sabrı tükendiği noktada sinirini sözel dile getirmeli, vurmaktansa. Ve evet patlatcam diyebilir benim gözümde. Patlatcam diyip patlatmaması önemli bir şey. Çocuk eğer korkmazsa öğrenemez. Yeğenim sürekli elini prize sokmaya çalışıyor, güzellikle söylediğimizde anlamıyor, tekrar yapıyor en son gözünü korkutmak icin bagırıp bak dayak geliyo simdi diyip elimizi kaldırdık. Vurduk mu ? Hayır. Ama biz onu yapmazsak o zarar görecek. Yani bazı durumlarda bu patlatıcam kelimesi kaba olduğu için şuan aa ne kadar ayıp denir mi olarak karşılanıyor. İçerisindeki anlam önemli, umarım demek istediğimi anlatabilmişimdir..

anlaşıldı ben bugün banlanacağım
arkadaşım cahilsin, bari bilmediğin şeyi savunma, cehaletini farket

şimdi sen o çocuğa güzellikle "sokma" desen ne olacak, öncelikle neden sokmaması gerektiğini anlatacaksın
eğer çocuk, sakat kalmayı, ölmeyi vb. anlayabilecek yaşta ise anlar zaten
yok o yaşta değilse, korkutarak sadece evde yapmasını engelleyebilirsin, onun yerine gider komşuda yapar vs
anlayacak yaşta değil ise tüm prizlere koruyucu takacak, konu komşuda da peşinde dolanacaksın üşenmeden

eğer sakatlık, ölüm vb. anlayabilecek yaşta ise ve anlatsan da umursamıyorsa evet o zaman korkutabilirsin ancak şiddetle tehdit ederek değil
internetten açıp göstereceksin mesela bak böyle böyle olur ona dokunursan diyeceksin

siz sürekli çocukları şiddet ve tehditle korkutur da nedenini niçinini öğretmez, göstermezseniz çocuk onları yine yapar yine yapar
çocuğun ellerine vurmak, şiddetle tehdit etmek olayın kolay tarafı
oysa çocuk eğitmek çaba ister

Harfi harfine yanlışsız bir cümle. Bunu anlayamadan yaptıkları cocuklari milletin uzerine saliveriyorlar. Yazik gercekten kendilerini kandırıyorlar
Milletin üzerine salmak nedir ya ? Bence b halinizle ne çocuk sahibi olun ne de herhangi bir canlı yetiştirin

ciddimisin gece gece beynim yandı da konudan:63:
valla kusura bakmayın da öğretmenliğime laf söyletemem çünkü bütün sabrımı, ilgimi okulda tüketen bir insanım. Benim çocuklarım "anne sen bana bağıramazsın çünkü öğretmenim hiç bağırmıyor" diyen çocuklar. O yüzden önceki mesajınızı da banayaa alıntılasaydınız gerekli cevabı alırdınız.
Gürültücü ve yaramaz çocuklardan şikauetten falan bahsetmişsiniz de sayısız hiperaktif, duyma bozukluğu, öğrenme güçlüğü, otizmi olan çocukla çalıştım hiçbiriyle de bir sorun yaşamadın.
Amma velakin şımartılmış çocuktan ve özellikle ilgisiz annesinden hazzetmiyorum.

seçim yapmayı biliyoruz korkmayınız.doktorumuzu kendimiz seçebiliyoruz

Eminim seçersin acilde de hep doktor secersiniz. Cagirdiginiz ambulanstaki doktoru da secersiniz. Bir de hastaneye gitmeden o gunku nöbetçi klinik doktorunu da secersiniz peki o zamaaaaan

anlaşıldı ben bugün banlanacağım
arkadaşım cahilsin, bari bilmediğin şeyi savunma, cehaletini farket

şimdi sen o çocuğa güzellikle "sokma" desen ne olacak, öncelikle neden sokmaması gerektiğini anlatacaksın
eğer çocuk, sakat kalmayı, ölmeyi vb. anlayabilecek yaşta ise anlar zaten
yok o yaşta değilse, korkutarak sadece evde yapmasını engelleyebilirsin, onun yerine gider komşuda yapar vs
anlayacak yaşta değil ise tüm prizlere koruyucu takacak, konu komşuda da peşinde dolanacaksın üşenmeden

eğer sakatlık, ölüm vb. anlayabilecek yaşta ise ve anlatsan da umursamıyorsa evet o zaman korkutabilirsin ancak şiddetle tehdit ederek değil
internetten açıp göstereceksin mesela bak böyle böyle olur ona dokunursan diyeceksin

siz sürekli çocukları şiddet ve tehditle korkutur da nedenini niçinini öğretmez, göstermezseniz çocuk onları yine yapar yine yapar
çocuğun ellerine vurmak, şiddetle tehdit etmek olayın kolay tarafı
oysa çocuk eğitmek çaba ister

Çocuğa nasıl davranılmasını gerektiğini, hakaret eden bir insandan emin ol öğrenecek değilim

Bizde anlatmadan öyle söylüyor değiliz, neyse siz doğrusunuz mükemmel annesiniz tebrikler.

Annesi kurabiye koymuştu cocuklara hepsini onune cektı sadece kız olan arkadasına verdı oglum da bende yemek istemiştim anne dedı. Bende cocuga tatlım Hepberaber yesenız paylassanız olmaz mı , dedim.

Yuksek bir ses ve kıpkırmızı suratla
Onu benım annem yaptı vermıcem ıste dedı..
Annesınden cıt yok
Şok oldum

Iste sorun annede, kim bilir cocuk bunu gunde kac kere yapiyor. Ama anne odun oldugu icin daha kendisi gelisimini ve egitimini tamamlayamadigindan cocuga verecek bir seyi de yok.. herkes anne baba olmamali ama henuz o kadar gelismedik..

Eminim seçersin acilde de hep doktor secersiniz. Cagirdiginiz ambulanstaki doktoru da secersiniz. Bir de hastaneye gitmeden o gunku nöbetçi klinik doktorunu da secersiniz peki o zamaaaaan
evet aynen seçiyorum o şekilde imkanım var çok şükür

Biliyor musun sadece zavallısın. Ne düşündüğün gram kadar umrumda değil . Hayatta hic bir başarısı olmayan insanlar bana laf ediyor cok gülüyorum

Ahahah Allah razi olsun gece gece asil sen beni cok guldurdun :) hayatta hic bir basarisi olmayan insan olarak bugunde birilerinin adina utandik cok sukur :)

seçim yapmayı biliyoruz korkmayınız.doktorumuzu kendimiz seçebiliyoruz

Inanamiyorum C ceycey0406
Konu sahibinin uslubunun cirkinligine,mesleginin avantajlarini bu kadar etik disi kullanabilmesine inanamiyorum.

Konu sahibi siz sadece akademik anlamda basarili olmus olabilirsiniz ama insani anlamda gercekten olamamissiniz.
Mesleginizi bu sekilde kullanabileceginiz bir arac olarak gormeniz de bunu gosteriyor. Yazik

Gercekten zavallısın biliyor musun. asla olamayacağın yerdeyim. Ne dersen de. Doktorcuyum evet bir derdin olunca koşacağın kurtarın beni diye yalvaracağın doktorcu
Vuhuuu. Ben senin yerinde asla olamam zaten. Şarki söyleyen çocuklara bile tahammülü olmayan bir yer... sözleri bile uydurma şarkılar bayan mukemmel

Neden yalvarsın sız insanlara yalvarınca mı tedavi uyguluyorsunuz?
Sizin gorevınız o unutmayın
Elinizden geleni yapmak ıcın yemın edeceksiniz mezun oldugunuzda
Yalvardıkları için degil

Biz kimseye yalvarin demiyoruz ama acilde bu kurtarin beni yalvarmalari olmadan 1 gun bile de gecirmiyoruz. Ben bunu git doktora yalvar anlaminda degil bir yerinize bisey olunca bu begenmediginiz doktorlara yalvariyorsun diye dedim

Iste sorun annede, kim bilir cocuk bunu gunde kac kere yapiyor. Ama anne odun oldugu icin daha kendisi gelisimini ve egitimini tamamlayamadigindan cocuga verecek bir seyi de yok.. herkes anne baba olmamali ama henuz o kadar gelismedik..

Sonra bana dönüp ne dese iyi o bayan senin Oglun hep böyle mi?
(eve gitmek ıcın ısrar etmıstı)
Sadece güldüm kadına

cocuga patlatt diye akil veriyo bi de. bu ne curret. cocuga patlat diyerek siddete teşvik eden konu sahibi banlanmicaksa kimse banlanmasin lutfen Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye.
Bence ben bu topikte ağzından çıkanı kulağı duymayan, edep ve adabı elden bırakarak yorum yapan, eleştirmekle üslupsuzluğu birbirine karıştıran, düşüncesini hakaret etmeden yazamayan, hem adap kurallarını hem site kurallarını hiçe sayan herkesi banlayayım, zaten epeyce de kib yapılmış, o kib yapan elleriniz dert görmesin inşaallah.

Biz kimseye yalvarin demiyoruz ama acilde bu kurtarin beni yalvarmalari olmadan 1 gun bile de gecirmiyoruz. Ben bunu git doktora yalvar anlaminda degil bir yerinize bisey olunca bu begenmediginiz doktorlara yalvariyorsun diye dedim
doktorları neden beğenmeyelim kızımıın hedefi doktor olmak maddi manevi hazırlanıyoruz ailece şimdiden.tepki doktorlara değil size önce bunun ayrımına varalım

Demekkı acıları var kı kurtarın beni diyorlar.. Yok ya valla sımdı meslek sınıflandırması yapmıcam.

Back