Ben kızıma aşı yaptırdım ama şu an ki aklım olsa çok çok zor karar verirdim. Açıkçası aşıların bir çok hastalığa sebep olduğunu düşünüyorum. Tabiki aşıyı yaptırır yaptırmaz ortaya çıkmayacaktır ama daha sonra zararları görüp iş işten geçtikten sonra anlayacağız belki de. Okuduğum Gerçek Tıp kitabında Aşı, aktif bağışıklık sistemini güçlendirmek için yapılır fakat bebekler 6-24 ay boyunca pasif bağışıklığa sahiptir. Onları hastalıklardan annenin süt yoluyla geçen antikorları korur. Aktif bağışıklığı 6-12 aydan sonra kazanmaya başlarlar. Her doktor bu gerçeği bilir. buna rağmen aşılara doğumda başlanır, Aşıların içeriğinin günümüz koşullarında rekombinant DNA denen bir teknolojiyle üretilmesi ve bunun yol açtığı tehlikeler. Mesela Hepatit B aşısının Tip 1 diyabete sebep olduğu tespit edilmiş Hollandada yapılan bir araştırmada.
Tüm bunları da geçelim Türkiye gibi 3. dünya ülkeleri kendi aşılarını üretecek bir gelişmişlik düzeyine sahip olmadığından yurtdışından bize ne gönderilirse bununla aşılamalar yapılır tabi ki bu sırada aşı üreticileri de aşılarını test etme şansına sahip olurlar. Ayrıca Otizm konusundada aşıların içinde bulunan pestisidlerin merkezi sinir sistemini etkileyerek otizmi tetiklediğinden bahsedilmiş. Ayrıca bunların aşıların prospektüsünde yan etkiler olarak yer aldığı ve aşıyı yaptıranın kendi sorumluluğunda olduğuda bu kısımda yazıyormuş. Yani herhangi bir dava açma hakkınızı da elinizden alıyorlar.