Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi çocuğuna aşı yaptırmayan var mı ?

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
ay kahkaha attım
domuz mu olacakmışız :KK70:
insanlar bunlara inanıyor ya
saçma sapan şeyler geziyor internette, bilimsel tek bir açıklama olmadan inanıyorlar
tıp boşuna okunuyor, bilim adamları boşuna araştırma yapıyorlar
bilim denen şey amerikanın bir oyunu sadece
Kendimi tavuklasmis düşündüm de :olamaz:
Bu aşı yeni olan birşey de değil 60 yaşında annemin kolunda olan asi izine rağmen annem ordeklesmediyse...

Okumak araştırmak güzeldir de Ukrayna'da tıp okuyup bunu kendine yeterli görüp tüm bu safsatalarla dolu kitap yazıp insanların aklını bukadar kolay karistirabilmek nasıl bir başarıdır ben anlayamadım .

Bikac hafta once asi konusu haberlerde cikti ve uzman biri aciklama yapti civaydi sanirim sadece grip asisinda var oda sagligi tehdit etmeyecek miktarda dendi.eskiden karantina odalari varmis kizamiktan yatarmis birsuru insan asi sayesinde bu tehlike ortadan kalkti ama malesef kendini bisey sanan bir grup yuzunden korkarimki yeniden gunyuzune cikicak.kendi ihmalkarliklari cocuklarinin baslarini yakmaz umarim.

Aidin Salihi okudukça sinirlerim bozuldu
Kadının bütün hastalıklara çözüm önerisi aynı: Kusmak, aç kalmak, hacamat, sülük, sinemaki
Bunları yaptığında reflüden tut siroza kadar bütün hastalıkları çözüyorsun
Hatta abartmıyorum, vajinismusu da böyle çözmüş

Tüp bebekler hayvani ruh taşıyormuş bu arada, bunu da yazmış
Ben daha fazla okuyamayacağım:olamaz:

Aidin Salihi okudukça sinirlerim bozuldu
Kadının bütün hastalıklara çözüm önerisi aynı: Kusmak, aç kalmak, hacamat, sülük, sinemaki
Bunları yaptığında reflüden tut siroza kadar bütün hastalıkları çözüyorsun
Hatta abartmıyorum, vajinismusu da böyle çözmüş
İnsanlar boşuna ameliyat oluyor demek ki
Sahi hepsi Amerika'nın oyunları

Evet arkadaşlar
İnsanlar neden çok yaşamak ister anlamıyorum ki diyen alternatif tipci diye anılan bir doktorun asi çocuk katilidir lafiyla hareket etmek yerine ,
Biraz daha araştırıp( iki taraflı araştırın yine ) asilanmamis çocuklarla çevreye tehtit olusturmamanizi rica edicem...
Bir zahmet.

Yani şu şekilde. Aşı olana kadar gayet gelişimi iyi önde bir çocuk kendisi. Aşidan sonra çocuk etrafında dönmeye falan başlıyor herseyi bozuluyor bu sebeple aşıya bağlıyor lar çünkü başka hiçbir Neden yok
Canim otizm zaten 1 ya da bir bucuk yastan sonra ortaya cikiyor cocuk geriliyor.yani bu da asi zamanina denk geliyor agir metal testi yaptirmislar mi.burda otizm bolumunu okusan anne diyorki bebegim aktifti herseyi erken yapti sonra gerilemeye bAsladi cogu boyle diyor.

Kafam allak bullak. Komşunun çocuğu 1 yaş aşısından sonra gittikçe gelişimi gerileyen bir bebek olmuş. SonrAda otizm teshisi konmus. Kkk asisi yaptı diyorlar . Günlerdir araştırıyorum. Facebook ta bu şekilde gruplar dahi var. Aşınin koruma sağlamadıgi gibi icerdigi cıva nedeniyle bebeklerin gelişmekte olan immün sistemlerine zarar verdiği ve bağışıklık sistemini baskiladigi şeklinde. .Aşı olmadan kızamık geçirilirse ne olur ? İlla ki kizamik virudu gibi viral etkenlerle sspe hastalığı gelişir mi ? Kafam.kazan oldu.. Bebeğimi sanırım aşılatmayacagim
Bu konuda benim gibi derde düşen var mı ne düşünüyorsunuz?
Anne değilim , ama yaptığım araştırmalar sonucu kesinlikle yaptırmayacağım olunca
Bahsettiğiniz grupta bir sürü aşısız bebekler var :KK66: aşının otizme neden olduğu kanıtlandı

Kadın bağımlılık yaptı, okumadan bırakamıyorum :)
Bize derste ejekülasyondan 45 saniye sonra rahim ağzındaki mukusta spermlerin saptandığını söylediler
Ama bu kadın doğum kontrol yöntemi olarak zıplamayı ve hapşurmayı öneriyor :)))

Bir de vajinama lahana yaprağı, acı biber suyu vs dökecekmişim

Bu kadının söylediği şeylerin bilimle uzaktan yakından alakası yok
Kitaba azıcık göz atsanız siz de fark edersiniz zaten

Aşıyla ilgili içinize sinmeyen yerleri araştırın
Yan etkileri de okuyun
Ama lütfen bu kadından değil

Ben konudan çıkıyorum artık :)
Herkese iyi akşamlar

Bazı mesajlar dehşet verici
Kendi bebeğinize aşı yaptırıp yaptırmayacağınız elbette kendi kararınız ancak lütfen araştırmalarınızı iyi yapın sözde bilimsel yazılara kanmayın
Google akademikten taratıp yayınlanmış makaleleri incelemeniz daha yararlı

Sizce birşeyi solumakla
Küçücük bir bedene enjekte etmek aynı şey mi?
Ayni degil ama agir metallerin sebep oldugu kanitlanamadi diye biliyorum.bu konuda en cok korkan annelerden biriyim hatta buraya da konu actim yaptirmaya karar verdim cok sukur oglumun gelisimi normal gidiyor ismine bazn bakip bazn bakmamasi disinda.madem asi otizm yapiyor butun cocuklarin otizm olmasi gerekiyor

Ayni degil ama agir metallerin sebep oldugu kanitlanamadi diye biliyorum.bu konuda en cok korkan annelerden biriyim hatta buraya da konu actim yaptirmaya karar verdim cok sukur oglumun gelisimi normal gidiyor ismine bazn bakip bazn bakmamasi disinda.madem asi otizm yapiyor butun cocuklarin otizm olmasi gerekiyor
Nasıl ki her sigara içen kanser olmuyorsa her aşı olan çocuk da otizm olacak demiyorum.
Ama sigara kanser olma riskini yükseltir bunu da biliyoruz öyle değil mi?
Bu sizin kararınız, saygı duyarım

Kafam allak bullak. Komşunun çocuğu 1 yaş aşısından sonra gittikçe gelişimi gerileyen bir bebek olmuş. SonrAda otizm teshisi konmus. Kkk asisi yaptı diyorlar . Günlerdir araştırıyorum. Facebook ta bu şekilde gruplar dahi var. Aşınin koruma sağlamadıgi gibi icerdigi cıva nedeniyle bebeklerin gelişmekte olan immün sistemlerine zarar verdiği ve bağışıklık sistemini baskiladigi şeklinde. .Aşı olmadan kızamık geçirilirse ne olur ? İlla ki kizamik virudu gibi viral etkenlerle sspe hastalığı gelişir mi ? Kafam.kazan oldu.. Bebeğimi sanırım aşılatmayacagim
Bu konuda benim gibi derde düşen var mı ne düşünüyorsunuz?
Otizimin nedeni şuana kadar tespit edilemedi yani aşı yaptı yada başka bişey neden oldu denemiyor böyle açıklma yapanların hiç bir bilimsel açıklaması yok sadece düşünüyorlar genetik geçişliği olduğu biliniyor ilk çoçukta varsa ikinci çoçuktada %90 risk var ilk aşı otizim yaptı diyen dr yargılandı ve hapse girdi lisansı iptal edildi kendisinide aşı patenti almak istediği ortaya çıktı eğer çoçuğun kızamık geçirirse ne gibi hasarlar olduğunu araştırın derim çünkü beyin hasarına kadar yan etkileri var civa gibi metallerinde aşı içinde bellirli bir miktar olduğunu bu miktarında insan vücüduna hasar vermediğini dünya sağlık örgütü ve sağlık bakanlığı açıklamıştı şuanda kızamık vakasının az olması her çoçuğun aşılı olduğu için yarın aşı yaptırmayanlar artarsa salgınlar tekrar başlar biliyorsunuz ki suriyeliler geldiğinden beri ülkemizde görülmeyen 6.hastalık gibi hastalıklar görülmeyede başlandı suçiçeği ve kızamığında görülme sıklığı artı ve aşılı bebekler çok hafif atlatırken yada hiç geçirmezken aşısız olanlar çok ağır geçirdi

Bebeğim otizm olacak diye korkup aşı yaptirmayan aileler acaba çocuğuna hiç televizyon da izletmiyor mu? Ya da her yediği organik mi bu çocukların ? Aşı yaptırmak toplumsal bir sorumluluktur, herkes aşi olmalidir ki o hastalik o toplumdan silinsin. Sen aman icinde aliminyum var diye yaptirmadin diyelim, senin cocugunun geçirdiği kizamik kapi komsunun cocuğu aşıli da olsa ona geçebilir.Zaten salginlar böyle ortaya çıkıyor. Türkiye de kizamik vakasi çok cok azdı ama Suriye den geldiği için geçen sene tekrar artti ve yeni aşı kampanyasi ile kontrol altina alindi.

Otizimin nedeni şuana kadar tespit edilemedi yani aşı yaptı yada başka bişey neden oldu denemiyor böyle açıklma yapanların hiç bir bilimsel açıklaması yok sadece düşünüyorlar genetik geçişliği olduğu biliniyor ilk çoçukta varsa ikinci çoçuktada %90 risk var ilk aşı otizim yaptı diyen dr yargılandı ve hapse girdi lisansı iptal edildi kendisinide aşı patenti almak istediği ortaya çıktı eğer çoçuğun kızamık geçirirse ne gibi hasarlar olduğunu araştırın derim çünkü beyin hasarına kadar yan etkileri var civa gibi metallerinde aşı içinde bellirli bir miktar olduğunu bu miktarında insan vücüduna hasar vermediğini dünya sağlık örgütü ve sağlık bakanlığı açıklamıştı şuanda kızamık vakasının az olması her çoçuğun aşılı olduğu için yarın aşı yaptırmayanlar artarsa salgınlar tekrar başlar biliyorsunuz ki suriyeliler geldiğinden beri ülkemizde görülmeyen 6.hastalık gibi hastalıklar görülmeyede başlandı suçiçeği ve kızamığında görülme sıklığı artı ve aşılı bebekler çok hafif atlatırken yada hiç geçirmezken aşısız olanlar çok ağır geçirdi
Bilimsel açıklama şu
Aşılar öncesinde otizmli çocuk sayısı 3000 Dr 1 iken aşılar sonrası 68 çocuktan biri otizm li
Sizce bunu neye baglamaliyoz
Havaya mi suya mi

Back