Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi çocuğuna aşı yaptırmayan var mı ?

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

Sağlıkçılar neden bize aşıların prospektüsünde aşının yan etkileri arasında otizm var demiyorda halaa genetik diyorlarCocuğunuz daha taşını doldurmadan egzama,astım, bronşit,el yüz yaraları çıkarıyor siz gelmiş hala köpek bizi ısırırsa biz ne yaparız diyorsunuz son bir yıldır yakınımdan geçen köpek görmedim gördüklerimde sahipli bakımlı hastalıksız.96dan beri milli aşı yok niye güvenelim elin gavuruna yaa? şimdide deniyorki 80 ve 96 yılları arasında olan yetişkinlerde aşı yapsın aşı zaman aşımına uğramıştır diye? Hadi ordan bee.

o zaman şöyle bir durumda var çocuklar aşı olmadığı için hasta olduğunda hastaneye yada doktorada götürmeyin çünkü ilaçların çoğu %90 ı millli değil. Madem aşılar milli değil güvenli değil diye düşünüyorsunuz. elin gavuru diyosunuz. o zaman normal hayatınızda tv izlemeyin telefon kullanmayın onlarda gavur icadı nasıl olsaa.

Aşı yaptıranın
Ben iyiyken bana müdahale edilmesine niye izin veriyim.Hastalancak öyle gidicem.gidersemde parasıyla canım herşey kimse anasının babasının hayrına bize bakmaz zaten.Hem yorumuma neden kızgın ifade bıraktınız? Çocuk hemşiresiyseniz hayrınıza prospektüsteki yan etkileri hakkında bize biraz bilgi verin malum bize kağıtların yüzünü bile göstermiyor meslektaşlarınız

Millet tutturmuş aşı gavur icadı diye. Daha geçen bir çocuk hasta aynı şekilde hastaneye yattı. Neymiş milli aşı gelince aşılarını yaptıracakmış. Neymiş ailesinin genetiği sağlammış. bişeycik olmazmış. Bu cahilliktir arkadaşlar. zamanında bu ülkede gavur işi diye diye millet neler döndürdü. İlim gavurdada olsa alınır. Hele sağlık olunca ve ölüm kapınızı çalınca neye muhtaç olacağınızı Allah bilir.

Hastalandığında kurtuluşu olmayan bir yola girildiğinde karun gibi zengin olsan ne fayda.

Ben çocuğumu aşılatırken bütün prospektüsleri okudum,hiçbirinde yan etki otizm yazmıyordu.otizm de tıpkı down sendromu gibi genetik bi rahatsızlıktır.kişinin ailesinde down sendromuna hiç rastlanmamıştır,ama yine de down sendromludur.buda tıpkı bu şekildedir.Ben size açık açık birşey soracağım,velev ki diyelim aşı otizme sebep oluyor sizin söyleminizde göre.çocuğunuz kızamıktan veremden ölebilir veya salgın hastalıklardan ömür boyu sakat kalabilir,yeter ki otizm olmasın aşılatmamalıyım.mantığınız bu mu? Çocuğu aşılatmamak demek göz göre göre ölümüne göz yummak demek.zaten siz bunu göze aldıysanız biz ne dersek boş

Hastalandığında kurtuluşu olmayan bir yola girildiğinde karun gibi zenfin olsan ne fayda.
Hastalanıyoruz hastalancazda herşeyin sonunda ölecezde, ilaçlar sonsuz şifa sanki.Millet hastanelerde ölüyor Dr ne yapabiliyorki? Birazda şifanın doğada olduğunun bilincine varın yaa.

Otizmle dovn sntromu nasıl bağdaştırdınız?Otizm çok ağır uğraşlarla yenilebilir ama dovn asla normale dönmez.Ortalıkta olmayan hastalıklar için aşı yapmasınlar yapabiliyorlarsa kanser için yapsınlar oda ortadan kalksın anlayalım büyüklüğünü aşının.

Hastalanıyoruz hastalancazda herşeyin sonunda ölecezde, ilaçlar sonsuz şifa sanki.Millet hastanelerde ölüyor Dr ne yapabiliyorki? Birazda şifanın doğada olduğunun bilincine varın yaa.
Siz isterseniz öyle yapın o zaman.
bence türk tabibler birliğinin 2018 aşı rehberini bir okuyun derim. Doğrudur Herşey Allahtan. Ama Allah bize yapılacakları yap aklını kullan dua et demiş. Öyle çok canlar kurtarılıyor ki hastanelerde. Ölüm döşeğinde gelmiş çocuklar gülerek el sallayarak çıkıyorlar hastaneden.

İçim açıldı gerçekten muhteşem Ama lütfen dönen dolaplardanda bahsedin.Benim çocuğum hastanede yattı çıktık tam iyleşemedi zaten böyle sayısız antibiyotik verildi ona rağmen iyileşme olmadı.Dra bizi çıkarmasını istedim iyileşme olmayınca ama bizi hala yatıyor göstemişler onuda buhar makinası almak istediğimizde öğrendik.İlaç kullanımını bırakıp doğal yöntemler kullanınca iyileştik çok şükür.

Otizm ve down sendromunu bir tutmuyorum,anlamıyorsunuz siz yazdıklarımı bi sorun var yazdıklarımı anlamanız konusunda.hani diyorsunuz ya,Otizm genetik diyorsunuz ama kişinin ailesinde yok diye,bende bu cümlenize ithafen benzetme yapıyorum.down sendromunda da çoğu vaka da ailede yoktur,ama down sendromu genetik bi rahatsızlıktır.otizm de genetik rahatsızlıktır.açık açık bunu yazıyorum daha nasıl anlatılabilir başka bilmiyorum.doğu görevimiz dolayısıyla küçük bir şehirde yaşıyoruz.burada bile 2 tane kızamık ve boğmaca virüsü ile karşılaşıldı.bu benim bildiklerim.bilmediğim kaç vaka var bilemiyorum.kızamık alışı yaptırana kadar kızımı dışarı bile çıkarmadım.ortalıkta bu hastalık yok diyorsunuz ya,bu tezinizde çürüdü.sizin çocuğunuz salgın hastalıklara yakalandığında,siz çareyi doğada ararsınız artık söylediğiniz gibi.

size bir link attım bir bakın derim. aşıya karşı çıkanların kaçınılmaz sonu
Ayrıca büyük ihtimal kısırda kalmış olabilir. yetişkin dönemde böyle etkiside olabiliyor su çiçeğinin.

Adam yaşıyorsa demmekki suçiçeği okadar korkulacak bir durum değil.Gripten farkı yok

Bu arada b tipi menenjit ülkemizde gelen arap göcleriyle inanılmaz armış durumda, devlet henüz pahalı diye aşı takvimine almasa da avrupada zorunlu takvimde. Biz cok sık ucaga biniyoruz doktorumuz asla aşısız binemez dedi oğluma

Ailede olup olmaması kalıtımsallıkla alakalıdır ve otizm de down da kalıtımsal değillerdir. Downda +1 kromozom vardır, otizmde bireylerin ‘GENLERİNDE’ bir fark yoktur, ayrıca otizmi olan her bireyin zihinsel yetersizliği de yoktur (bknz otizm tanıları, çoğu iletişim ve sosyal beceriler ile alakalıdır). Otizmin nedeni tıbben hala bulunamamıştır :) Otizme genetik diyen arkadaşlar sizleri İlber Ortaylı’ya havale ediyorum

Bu aşı karşıtları kulaklarını gözlerini dış dünyaya tamamen kapatmışlar.aşının üreticisi gelse konuşsa açıklama yapsa ona da inanmazlar kendi bildiklerini okurlar.bununla ilgili bi hadis vardı hatırlayamadım.onların göZleri kör kulakları sağırdır,anlatsan duymaz göstersen görmez diye bi hadisti tam hatırlayamadım Allah affetsin.işte o hadiste de böyle kişilerden bahsediyordu

Buraya bazi linkler biraktım bilimsel makaleler falan değil aşinın hangi hastaliklara karşı koruyucu oldugu,otizim yapmadıgı,aşilamin düsmesinin olasi sonuclariyla ilgili milyonlarca makale var ama hicbiri sizi tatmin etmiyor tabi bu linkler aşı arşıtliğiyla ilgili en çok amerikada konuşulan ordan avrupaya ve ülkemize yayilan asi karsitligiyla ilgili
Facebook ve twitterde yayilan asi karsiti haberlerin sayfalarin aslinds rus troller(avrupa ve amerikada sosyal medyada çok güćlüler arastirirsaniz yüzlerce haber görürsünüz) tarafindan toplum sagligina karsi yapilmis hamleler olduguyla ilgilii haberler ki gundemi biraz takip ederseniz rusyanin sosyal medya manipülasyonlariyla trump secilmesinde etkili olduguyla ilgili baya büyük olaylar olfu facebookla ilgili davalari acildi rusya bu konuda başkanlık seçimini manipüle edecek kadar güclü ; kapitalizmin baskisından kaçtığınızı sanarken aslında küresel bir siyasi savaşın kücük bir piyonu olduğunuzu da aklınıza getirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…