- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
- 133
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Nasıl bu kadar eminsiniz oğlumu 1 yasa kadar aşılattim gerisi yok şu an 2 yaşında ve 2 yıl boyunca sıfır paketli gıda ile büyüdü sıfır şeker sıfır glüten kendinizin başaramadığı şeyi insanlara çamur atarak vicdanınızı rahatlatmaya çalışmayınÇocuğunuzu full organik beslemiyorsanız, paketli gıdaları şuan tüketiyorsa ya da ileride tüketecekse ona tamamen sağlıklı bir yaşam biçimi sunamayacaksanız çocuğunuzu aşılatın aşının içindeki civa vs. Çok daha masum kalıyor emin olun. Civa var içinde aşı yaptırmam diyenlerin çocuklarının elinde cips kola ben de buna anlam veremiyorum
Neye atarlanıyorsun anlamadım? Anlatmaya çalıştığım şeyi anlamadan yorum yazma bence. Çocuğunu zaten mükemmel besliyorsan aşılatma banane yani.Nasıl bu kadar eminsiniz oğlumu 1 yasa kadar aşılattim gerisi yok şu an 2 yaşında ve 2 yıl boyunca sıfır paketli gıda ile büyüdü sıfır şeker sıfır glüten kendinizin başaramadığı şeyi insanlara çamur atarak vicdanınızı rahatlatmaya çalışmayın
Neye atarlanıyorsun anlamadım? Anlatmaya çalıştığım şeyi anlamadan yorum yazma bence. Çocuğunu zaten mükemmel besliyorsan aşılatma banan
Yazdigin şey gayet açık kıvırma herkes özgür isteyen aşılanır isteyen aşılamaz aşı yaptirmiyor diyr öyle çamur atamazsn ne bu ya aşıyı her sorgulayana bile hemen saldırı hali asıl sorgusuz sualsiz vurduranlar oturup düşünsün yarın bir gün aaa özür dileriz diye bi genelge yayınlarlar aşı mağduru olanlar için olur biter o çocuğu annesini teselli eder oturup klavye başına kimseye aşı yaptirmiyor diye çamur atmicaksniz yettiniz artıkNeye atarlanıyorsun anlamadım? Anlatmaya çalıştığım şeyi anlamadan yorum yazma bence. Çocuğunu zaten mükemmel besliyorsan aşılatma banane yani.
Ben seni bi şikayet edeyim de gör o cips kolayı banli olduğun zaman çocuğuna oturup yeYahu banane bu benim fikrim sen ne yaparsan yap sen aksini düşünüyorsun diye fikrimi mi söylemeyeceğim, bu kadar sinir ruha zarar. Git başkasına sataş senin yüzünden ban yiyemeyeceğim tatlım, byyyy
Adam yaşıyorsa demmekki suçiçeği okadar korkulacak bir durum değil.Gripten farkı yok
??
Üstünden zaman geçmiş de, o kadar cahilce bir yorum ki yazmadan geçemedim.
Sizin, suçiçeği nasıl bir hastalık hiçbir fikriniz yok. Suçiçeği yetişkinler için ölümcül bir hastalık, hatta İspanyollar Güney Amerikada yerliler soykırım uygularken biyolojik silah olarak gayet suçiçeğini kullanıyorlar ve yerliler hastalıktan kırılıyor. Griple bu hastalığın hiçbir alakası yok.
Aşı karşıtlığı dangalaklık, toplum sağlığını tehlikeye atmak. Birkaç yıl önce gazetede okudum, 3 çocuk annesi bir kadın Bavyera da çiçekten öldü. Çocuğu aşısı, kadın aşı karşıtı, çocuk kapıyor gelip evdekilere bulaştırıyor. Kadın da aşısızmış, çiçekten ölüverdi. Sizin gibi cahil tipler yüzünden insanlar ölüyor Allah akıl fikir versin.
Cahillik sizin üstünüzden akıyor çiçek ayrı şu çiçeği çok ayrı birşey dünyada artık çiçek görülmüyor birde burda ahkam kesmeye çalışıyorsunuz
Şimdi sen bu yazdıkların ile kendini ilimli beni cahil olarakmi ithaf ediyorsun komiksin aşı yaptıran yaptırır yaptırmayan yaptırmaz yaptirmayan cahil değil yaptıran da kendini bi cacık sanmasın bence bizzat oğlumun doktoru 2 yasa kadar aşı önermiyor doktordan da mı ilmin yüksek bu hadsizlik ne haddinizi bilseniz iyi olur aşı ile cahillik ya da bilmişlik belli olamaz siz yaptırın yaptrmayana da muhalefet olmayın işinize bakın he bu arada korona aşısı da olun ama asiya ragmen maskenizi takmayı unutmayın sizde biraz mantık olsa şu korona sonrası bile bi sorgularsınız ama olur mu AŞI ÇOK YARARLI BLA BLA BLASize küçükken aşı yapmamışlar sanırım zira IQnuz tek basamak sularında seyrediyor... neyden bahsettiğim gayet açık, 1.paragrafta viral hastalık olan suçiçeğini adını yazdım, 2.paragrafta da kısaltıp çiçek yazdım. Hangi hastalıktan bahsettiğim net anlaşılıyor. Önce okuduğunuzu anlayın, hakaret etmek için boşuna yer aramayın. Ayrıca 'birde' ve 'birşey' ayrı yazılırlar, 'bir de' ve 'bir şey' şeklinde, kendi dilini yazmayı bilmeyen birinin cehalet yazması da ayrıca gülünç olmuş
1 yaşından önce dönmeyi bilmediği için o döneme denk gelmiş olmasın...Yani şu şekilde. Aşı olana kadar gayet gelişimi iyi önde bir çocuk kendisi. Aşidan sonra çocuk etrafında dönmeye falan başlıyor herseyi bozuluyor bu sebeple aşıya bağlıyor lar çünkü başka hiçbir Neden yok
Tan Okumadım msjınızı, sadece okuduğum kısma cvp veriym evet biliyorum şu çiçeği hastalığının ne olduğun geçirdim çünkü.Siz geçirdinizde sizde hasarmı kaldı?Aşı oludunuzda bu hastalığı geçirmediyseniz neyin artistliği bu? Kabakulak,şu çiçeği,kızamık, kızamıkçık bu hastalıkları atlatmadıysanız bilmiyorsanız cidden yorum yapmayın komik oluyor.Üstelik geçiren insanlara şöy ağır böyle ağır ölümcül demeyin yok çünkü böyle birşey yokkkkkkkkkk??
Üstünden zaman geçmiş de, o kadar cahilce bir yorum ki yazmadan geçemedim.
Sizin, suçiçeği nasıl bir hastalık hiçbir fikriniz yok. Suçiçeği yetişkinler için ölümcül bir hastalık, hatta İspanyollar Güney Amerikada yerliler soykırım uygularken biyolojik silah olarak gayet suçiçeğini kullanıyorlar ve yerliler hastalıktan kırılıyor. Griple bu hastalığın hiçbir alakası yok.
Aşı karşıtlığı dangalaklık, toplum sağlığını tehlikeye atmak. Birkaç yıl önce gazetede okudum, 3 çocuk annesi bir kadın Bavyera da çiçekten öldü. Çocuğu aşısı, kadın aşı karşıtı, çocuk kapıyor gelip evdekilere bulaştırıyor. Kadın da aşısızmış, çiçekten ölüverdi. Sizin gibi cahil tipler yüzünden insanlar ölüyor Allah akıl fikir versin.
Bende geçirdim su cicegi ama hafif seyretti siz asisizmi gecirdiniz ne zaman ?Tan Okumadım msjınızı, sadece okuduğum kısma cvp veriym evet biliyorum şu çiçeği hastalığının ne olduğun geçirdim çünkü.Siz geçirdinizde sizde hasarmı kaldı?Aşı oludunuzda bu hastalığı geçirmediyseniz neyin artistliği bu? Kabakulak,şu çiçeği,kızamık, kızamıkçık bu hastalıkları atlatmadıysanız bilmiyorsanız cidden yorum yapmayın komik oluyor.Üstelik geçiren insanlara şöy ağır böyle ağır ölümcül demeyin yok çünkü böyle birşey yokkkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?