- 28 Şubat 2024
- 29
- 30
- 3
- Konu Sahibi nedenbunusoruyorsun
-
Dilekçeyi kendileri mi hazırladıBenim arkadaşım avukatsiz, sadece şahitle değiştirdi. Şahitler "bu isimle hitap etmiyoruz zaten" dedi, sanırım ilk celsede bitti gitti. Ama üstünden çok yil gecti.
Yakın bir akrabam da aynı şekilde avukatsiz değiştirdi
O konuyu bilmiyorum , belki arzuhale vermislerdir. Ama avukat tutmadiklarina eminim.Dilekçeyi kendileri mi hazırladı
İsmiyle nasıl dalga geçiyorlar ki?
Gülerekİsmiyle nasıl dalga geçiyorlar ki?
Başka türlüsü pek mümkün değil zaten. Ne diyorlar yani, onu soruyorum. Belki çevreniz vizyonsuzdur, isim aslında güzeldir. İleride memnun olacağı bir isimdir vs.Gülerek
Ben oğluma bayağı büyük dede ismi koydum kimse dalga geçmiyor anlamadım ki.Dede ismi mi koydunuz çocuğa ondan mı laf ediyor insanlar?
Benim ismim de babaannemin ismi kimse dalga geçmez aksine yakıştırır da.Ben oğluma bayağı büyük dede ismi koydum kimse dalga geçmiyor anlamadım ki.
Okul çağında çok değiştiren duydum ama 2 yaş bebeklik dönemi için ne yapılır bilmiyorumMerhaba hanımlar, oğlum 2 yaşında ismi dalga konusu olduğu için değiştirmek istiyorum, avukatsız dava açıp ismini değiştiren var mı nasıl bir yol izledi?Avukatla açan varsa o nasıl bir yol izledi ne kadar sürede sonuçlandı? Yardımcı olursanız çok sevinirim
Ben de çatlıycamİsmi çok merak ettik lütfen ama hiç değilse özelden yasın :)
Olabilir. Arkadaşım alparslan koydu millet apo diye seviyor pişman oldıMuhtemelen koyduguna pisman oldu o ismi.
Kimse 2 yasinda bebekle dalga gecmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?