Çocuğuma ingilizceyi nasıl öğreteceğim :(

Dile ne kadar maruz kalırsa o kadar kolay öğrenir.. Bu yetiskin icin de gecerli çocuk içinde.. Duymadığı sesi duymadığı kelimeyi çıkarması zor.. Sürekli ingilizce egitici videolar izletebilirsiniz.. Şarkılar hele dil ogrenmede en büyük paya sahip.. Kursa gondermek sadece cocugun ilgisi var mi yok mu onu olcmeye yarar.. Ilerleyen zamanlarnda ing sınavlarda yardimci destek olarak gidebilir kursa.. Bu yaşlarda en önemli şey dile maruz kalmak.. Hayvanlarin isimleri, rakamlar renkler gibi temel şeyleri ogretirseniz o bile büyük katki.. Eger siz bu kelimeleri düzgün cikartamiyorsaniz internette ing türkçe sozlukler var.. Orada sesli de telafuz ediliyor.. Oradan dinletin cocugunuza.. Çünkü sizin yanlış telafuzunuz cocugun da oyle telafuz etmesi demek.. Insallah basarirsiniz

Merhabalar ingilizce öğretiyorum çocuklara ve yetişkinlere profesyonel olarak. Eğer bana özelden yazarsanız size ne yapmanız gerektiğini kısaca anlatabilirim kendi imkanlarınız da çalışmaya başlayabilirsiniz takıldığınız yerde de bana ulaşabilirsiniz.

İnstagramda birçok sayfa var araştırıp takip edebilirsiniz ve kolayca öğrenebilir, çocuğunuza da öğretebilirsiniz
Çocuklar küçük yaşlarda daha çabuk belleklerine kaydediyor yabancı kelimeleri

YOUTUBE VİDEOLARINA BAKIN

Biraz ingilizceniz varsa bildiklerinizi göstermekle başlayın. Çocukların gerçekten bu yaşlarda eğitiminin düzgün verilmesi çok önemli. Çok güzel düşünmüşsünüz. Ailenizde yakınlarınızda ingilizce bilenler varsa onlardan rica edin. Konuşması için teşvik edin. Mesela kahvaltı yapıyorsunuz. Sofradaki zeytinin peynirin ekmeğin artık ne varsa hepsinin ingilizcesine bakın ve çocuğunuza bunları öğretin. Kahvaltıda artık ingilizce olarak ne yediğini saymasını isteyin. Çok değişik yöntemler bulabilirsiniz. İngilizce konuşma kılavuzları var. Bunlardan bir tane edinebilir ve oradan yardım alabilirsiniz. Genelde okunuşları da yazıyor sanırım o kılavuzlarda.

Eğer evde anadili düzeyinde ingilizce bilen birileri yoksa o yaşta bebeğe ingilizce öğretmeye çalışmak faydasız diye düşünüyorum.
Onun yerine spora, sanata, satranca yöneltmeniz bence daha faydalı olacaktır.

Ben 5 yaşındaki kızım için Novakid adlı internet sitesinden yabancı öğretmenlerden ders aldırıyorum. Kızım öğretmenini çok seviyor. Ekran başına dakikalar öncesi oturuyor. Fiyatlarıda uygun diğer sitelere göre. İsterseniz deneme dersi de yapabiliyorsunuz ücretsiz. Deneme dersi yaparken referans kodu ile girildiğinde 95 tl indirim yapıyorlar. AHSEN19343 bana ait kod. Araştırın isterseniz

27 aylik oğlum yaklaşık 5 aydır öğrettiğin herşeyin ingilizcesinde söylüyorum ve şuan renklerin tamamını meyvelerin bircogunu sayıları 1-10 arası hayvanların hemen hemen birçoğunu ingilizcesi ile birlikte öğrenmiş durumda günlük olarak kullandığımız ne varsa tabak çatal masa kaşık sandalye vs bunlarida öğrenmeye başladı ben ingilizce türkçe çeviri kullanıyorum googleden açıyorum oğlum da yanımda oluyor birlikte bu neymiş bakalım diye oyun haline getirdik ve bu oyunu çok seviyor kendi telefonu getirip o an gözüne çarpıyorsa mesela gözlük yada kalem vs etrafta ne görüyorsa anne bu neymiş bakalım diyip açıyoruz hem türkçe hem ingilizce sesli olarak dinliyor altta resimleride çıkıyor onlarida inceliyor çok hevesli seviyor sanırım oda ingilizceyi onun haricinde ingilizce şarkılar dinliyoruz çok faydası oluyor ne kadar erken başlanırsa o kadar iyi bence yani illa kursa paralı eğitimlere lüzum yok teknolojinin nimetleri yetiyor

Gösterdiğiniz çabadan dolayı sizi kutlarım Çocuklar dil öğrenme ustasıdır. Yeter ki doğru yönlendirilebilsinler.

Gösterdiğiniz çabadan dolayı sizi kutlarım Çocuklar dil öğrenme ustasıdır. Yeter ki doğru yönlendirilebilsinler.
Tesekur ederim elimden geleni yapıyorum diyelim geleceğin temellerini sağlam atmak lazım oda anne kucağında başlıyor çocuklar sünger gibi ne verirsen çekiyorlar ama doğru yöneltmek şart tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…