- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
- Konu Sahibi ceycey0406
-
yok öyle bir şey asla olamaz.Öğretmenin hatası işte olay algılama farkıHaklısınız
Hem neden bu kadar fotoğraf çekmesini öğretmeye meraklılar
Öğretmen bekar mı
Aralarında birşey olabilir mi
bir daha tekrarlanırsa öyle yapacağım şu an uyarmak yeterli bence.Belki de düşünememmiştır diye iyi niyetli yorumluyorum şu anNe hadle alıyor sınıfa öğretmen kişiyi , normal şartlarda zaten girmesi yasaktır.İyi niyet veya kötü niyet olsun olmasın farketmez ki belki siz fotoğraf çekme eğitiminin verilmesini istemiyorsunuz çocuğunuzun..
Az bile tepki vermişsiniz , bence veliler ile konuşup toplu şekilde Okul müdürüne çıkıp şikayette bulunun.
çok haklısınız hepimizin telefonu artık profesyonel bir fotoğraf mekinesi .Bir bayan veli görevlendırılıp resımler çekılebılır di.Bu arada bu durumun dini yönü yok benim için bayan veli derken.Ben sadece güvenliğini psıkolojısıni duşunuyorum çocuklarınNe demek sınıfa adam almak?? Biz bile rahat giremiyoruz veli olarak. Diğer velileri de ayağa kaldırın bence. Hem telefon kamerasına ne olmuş neden fotoğrafçı geliyor?
Evli olması ve çocuğu olmasi da bir şeyi değiştirmezdi bence. Pedofililer zaten çocuklara yakın olmak için fırsat kollarlar. Bence haklısınız. Öğretmen hatalı. Sınıf annesi de hatali. Tüm resimlere baktınız mı? Herkesle mi böyle merak ettim.işi yok çalışmıyor şu an bekar ayrıca
Allah korusun evlatlrımızı...çok haklısınız hepimizin telefonu artık profesyonel bir fotoğraf mekinesi .Bir bayan veli görevlendırılıp resımler çekılebılır di.Bu arada bu durumun dini yönü yok benim için bayan veli derken.Ben sadece güvenliğini psıkolojısıni duşunuyorum çocukların
öğretmeninizi çok takdir ettim tebrikler.Keşke herkes böyle duyarlı olsaSağolsun bizim öğretmenimiz bu konuda çok duyarlı. Başta bikaç veli işte facede grup kurulsun çocukların fotolarını atın dedi. Öğretmende hayır herkesin göreceği yere atamam çocuk istismarlarını duyuyoruz neler yaşanıyor dedi. Arada herkesin velisine özel atabilirim ama dedi. Takdir ettim. Velilerde öğretmenlerde çok duyarlı olmalı artık bu konularda.
ben 2 çocuğun gördüm her çocuğa temas etmiştır bence fotoğraf makinesi gören her çocuk dokunmak ister makineye.olay bu cuma oldu henüz dığer velilerle goruşemedimEvli olması ve çocuğu olmasi da bir şeyi değiştirmezdi bence. Pedofililer zaten çocuklara yakın olmak için fırsat kollarlar. Bence haklısınız. Öğretmen hatalı. Sınıf annesi de hatali. Tüm resimlere baktınız mı? Herkesle mi böyle merak ettim.
Eskiden olsa aşırı tepki derdim. Ama son zamanlardaki haberlerden sonra çok yerinde bir tepki olduğunu düşünüyorumselam arkadaşlar.5.5 yaşındaki kızım bu sene bir devlet anaokuluna devam ediyor.Öğretmenler günü yerli malı v.b gibi etkinliklerde öğretmen sınıfa öğrencilerden birinin amcası olan 30 yaşlarında bir adamı fotoğraf çekecek diye hep sınıfa alıyor.Etkinlik boyunca hep sınıfta kalıyor bu kişi.Çocuklarla konuşuyor.Yakından resimlerini çekiyor.En son yerli malı haftasında biz diğer veliler sınıfta değildik .Sadece sınıf annesi girdi sınıfa.Ama bu adam gene sınıftaymış ve fotoğraf çekmeyi öğretecekmiş çocuklara diye kızımla ve diğer çocuklarla yakın temasta bulunmuş kolunu sarmış çocuğa.Eşimle ben bu durumu sınıf annesinin çektığı resımle whatsap tan görünce çok sinirlendik hemen okula gidip kızımızı aldık.öğretmen kendini savundu.Oda bir veli ve fotoğraf öğretiyor çocuklara dedi.Bir anaokulu öğretmeninin sınıfta çocuklarımıza veli bile olmayan hadi ki veli olsun bir adamın temasına izin verme hakkı var mı.biz mi aşırı tepki verdik haklımıyız.yorum yaparsanız çok sevineceğim
işin tuhafı sadece ben rahatsızım bu durumdan diğer veliler adamdan memnun bunu da anlamadım
yani kendinin çocuğu yok anlamında dedimBence çok haklısınız. Yalnız adamın bekar olmasını vurgulamanızı anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?