çocuğuma dokunma

Ne hadle alıyor sınıfa öğretmen kişiyi , normal şartlarda zaten girmesi yasaktır.İyi niyet veya kötü niyet olsun olmasın farketmez ki belki siz fotoğraf çekme eğitiminin verilmesini istemiyorsunuz çocuğunuzun..

Az bile tepki vermişsiniz , bence veliler ile konuşup toplu şekilde Okul müdürüne çıkıp şikayette bulunun.

Ne demek sınıfa adam almak?? Biz bile rahat giremiyoruz veli olarak. Diğer velileri de ayağa kaldırın bence. Hem telefon kamerasına ne olmuş neden fotoğrafçı geliyor?

bir daha tekrarlanırsa öyle yapacağım şu an uyarmak yeterli bence.Belki de düşünememmiştır diye iyi niyetli yorumluyorum şu an

Ne demek sınıfa adam almak?? Biz bile rahat giremiyoruz veli olarak. Diğer velileri de ayağa kaldırın bence. Hem telefon kamerasına ne olmuş neden fotoğrafçı geliyor?
çok haklısınız hepimizin telefonu artık profesyonel bir fotoğraf mekinesi .Bir bayan veli görevlendırılıp resımler çekılebılır di.Bu arada bu durumun dini yönü yok benim için bayan veli derken.Ben sadece güvenliğini psıkolojısıni duşunuyorum çocukların

Yoo haklısınız, MEB'in görevlendirdiği bir çalışan falan olsa neyse de, öğrencinin bilmem nereden akrabası, nedir necidir nereden bileyim? Ne münasebet ayrıca elin adamı gelecek benim çocuğuma fiziksel temasta falan bulunacak, kişisel alan kavramını çocuklara öğrettiğimiz yaşlar bunlar. Yani mahrem alanı, öyle elin adamı gelip kolunu omzuna falan atamaz benim çocuğumun, iyi niyet kötü niyet fark etmez. Tepkinizde haklısınız.

Sağolsun bizim öğretmenimiz bu konuda çok duyarlı. Başta bikaç veli işte facede grup kurulsun çocukların fotolarını atın dedi. Öğretmende hayır herkesin göreceği yere atamam çocuk istismarlarını duyuyoruz neler yaşanıyor dedi. Arada herkesin velisine özel atabilirim ama dedi. Takdir ettim. Velilerde öğretmenlerde çok duyarlı olmalı artık bu konularda.

işi yok çalışmıyor şu an bekar ayrıca
Evli olması ve çocuğu olmasi da bir şeyi değiştirmezdi bence. Pedofililer zaten çocuklara yakın olmak için fırsat kollarlar. Bence haklısınız. Öğretmen hatalı. Sınıf annesi de hatali. Tüm resimlere baktınız mı? Herkesle mi böyle merak ettim.

Allah korusun evlatlrımızı...

öğretmeninizi çok takdir ettim tebrikler.Keşke herkes böyle duyarlı olsa

Bir de anaokulu öğrencisine fotoğraf çekimi ne alaka. Acaba öğretmenle mi bir ilişkisi var bu adamın. Yani bu tür etkinliklerde niye fotoğrafçıya ihtiyaç var ki. Sınıf annesi çekmiş zaten fotoları ya da akıllı telefonların hepsi fotoğraf makinesi. Çok saçma bir bahane sebep gibi geldi bana. Bir de ben fotoğrafçı olsam kalkıp da bedavadan bütün gün okulda çekim yapmam.

ben 2 çocuğun gördüm her çocuğa temas etmiştır bence fotoğraf makinesi gören her çocuk dokunmak ister makineye.olay bu cuma oldu henüz dığer velilerle goruşemedim

Eskiden olsa aşırı tepki derdim. Ama son zamanlardaki haberlerden sonra çok yerinde bir tepki olduğunu düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…