çocuğuma dokunma

ceycey0406

heyyooooooooo
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2014
42.148
113.357
798
selam arkadaşlar.5.5 yaşındaki kızım bu sene bir devlet anaokuluna devam ediyor.Öğretmenler günü yerli malı v.b gibi etkinliklerde öğretmen sınıfa öğrencilerden birinin amcası olan 30 yaşlarında bir adamı fotoğraf çekecek diye hep sınıfa alıyor.Etkinlik boyunca hep sınıfta kalıyor bu kişi.Çocuklarla konuşuyor.Yakından resimlerini çekiyor.En son yerli malı haftasında biz diğer veliler sınıfta değildik .Sadece sınıf annesi girdi sınıfa.Ama bu adam gene sınıftaymış ve fotoğraf çekmeyi öğretecekmiş çocuklara diye kızımla ve diğer çocuklarla yakın temasta bulunmuş kolunu sarmış çocuğa.Eşimle ben bu durumu sınıf annesinin çektığı resımle whatsap tan görünce çok sinirlendik hemen okula gidip kızımızı aldık.öğretmen kendini savundu.Oda bir veli ve fotoğraf öğretiyor çocuklara dedi.Bir anaokulu öğretmeninin sınıfta çocuklarımıza veli bile olmayan hadi ki veli olsun bir adamın temasına izin verme hakkı var mı.biz mi aşırı tepki verdik haklımıyız.yorum yaparsanız çok sevineceğim

işi yok çalışmıyor şu an bekar ayrıca

Kamera yok mu her yerde kamera olmasi lazim.gercekten insan tedirgin oluyor.siz haklisiniz.

Bencede haklısınız tabiki. Ben çocuğumu okula yollayacağım ve elin yabancı adamı gelip fotoğraf öğretiyorum diye çocuğumla temas halinde olamaz. Neler duyup görüyoruz. Kimseyede bu konuda güvenemem. Öğretmen daha dikkatli olmalı bu konuda. Velide olsa asla izin vermemeli.

biz çok rahatsız olduk veli katılımı diye her erkek veli çocuklarımıza yakın temasta bulunsun adına da çocukları seviyor densin var mı böyle saçmalık

işin tuhafı sadece ben rahatsızım bu durumdan diğer veliler adamdan memnun bunu da anlamadım

Önce güzelce ikaz etseydiniz tekrarı olmasın diye.
Haksız değilsiniz ama bende çocuğuma kimsenin dokunmasını istemem.

öğretmeni ama o da veli dedi çıktı .Bir kere veli bile değil erkek bir öğrencinin işi olmayan amcası.Ne işi var sınıfta çocuğumun dibinde fotoğraf mekinesi elinde çekmeyi öğretiyormuş çocuğa sarılıp.Ona mı duşmuş benim çocuğuma fotoğraf çekmeyı öğretmek zamanı gelince ders te aldırırız hevesi olursa biz.5.5 yaşında daha bu çocuk

Haklısınız
Hem neden bu kadar fotoğraf çekmesini öğretmeye meraklılar
Öğretmen bekar mı
Aralarında birşey olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…