Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zaten bu kötü kalple sokağa atılması yakındır,otur çocuğuna bak ilgilen ,bırak adam evdeyken çocuğu gönder ilgilensin ,yok illa çocuğu bahane edip huzur bozacak .Adama da yakında bir akıl veren bulunur evden,nafakadan ,çocuktan olur kalır öyle .......Kötüsün ve vazgeçmeyeceksin. Az daha kudur çıldır da atsınlar seni o evden.
Çocuğu boşuna mı yaptı, iliğine kadar kullanacak tabi. Şampuan akmadığında su koyar gibi.Sustum derken..ne yapmayı düşünüyordunuz,"hayır evlenemezsiniz ayrılsakta bizim çocuğumuz var" demeyi mi düşünüyordunuz.
Sizin gibiler anne olmamali,yazık ya o çocuğa.
Siz kendinizle çelişiyorsunuz. Hem diyorsun: çocuğuma hep soruyorum, tetikteyim ona kızıyormuş .. vb diye .. hem de bunlara rağmen çocuğunuzu kadına temelli göndermekten bahsediyorsunuz .( demekki siz de çocuğunuzun mutluluğunu değil kendi rahatınızı düşünüyorsunuz) insan sırf karşı taraf mutsuz olsun diye kendi çocuğunu mutsuz olacağı bir yere gönderebilir mi ?? hırsınıza yenik düşmeyin. Sizin de bir hayatınız var . Sadece onlar hayatını yaşamıyor. Siz neden kendinizi ezik hissediyorsunuz? Çocuğunuz sizle, eviniz var, nafakanız var ? Başka ne istiyorsunuz?? Sizde çocuğunuzla mutlu bir hayat kurun. Çocuk bir yük değil ki, hayattaki en güzel hediyedir. Size yük geliyorsa verin babasına temelli. Ama o zaman kimse sizi o evde oturtup o nafakayı vermez. Bir psikologla görüşün bence çünkü çok sağlıklı düşünemiyorsunuz gibi . Lütfen kimsenin mutluluğundan mutsuz olmayın . Ve başkalarını mutsuz etmeye çalışarak mutlu olmayı denemeyin.Tamam çocuğumu vermeyeceğim onlara ama ben kötü bir anne değilim çocuğuma hep sordum bisey yaptımı diye çocuğum yapmadı dedi ama kızıyormus bisey dökünce falan hem de çocuğu temelli yollayayım diyorsunuz.
eski eşimle 2 yıl önce boşandık 7 yaşında çocuğumuz var velayeti bende kendisi altı ay önce evlendi normalde mahkeme günleri dışındada alırdı çocuğu evlendiği kadın müşterisi o şekilde tanışmışlar geçen sene .kadının çocuğu yok ilk evlendiklerinde ben çocuğu sık gönderdim oraya alışsın diye aynı ilçede oturuyoruz ama kadın hoşnut değildi galiba bilmiyorum çocuğuma sordum hep sana bisey yaptımı diye kadın eline tablet veriyormuş bütün gün çocuk tablette ilgilenme yok ödev yaptırma yok çocuğumun canı köfte çekmiş x abla yapmadı yemek var evde dedi baska yemek yedirdi dedi kadın baska yemek yaptı diye çocuğumun istediğini yapmıyor niye çocukluyla evlendi o zaman eşek gibi yapacak çocuğu ağlatmış koltuğa bisey döküncede kızıyormuş çocuğa dikat et diye bide olay buradan sonra koptu çocuğum dün onlarda kalmıştı kadın sinir krizi geçirmiş evde eski eşimle kavga etmiş bağırmış niye bilmiyorum çocuğum korkmuş bugün kadını aradım benim çocuğumun önünde böyle yapamazsın haddini bil dedim oda çocuğunu zırt pırt başıma atıyorsan yaparım eşim bütün gün evde yok çocuğu bana atıyorsun dedi kavga ettik en son birdaha çocuğunu gönderme dedi bende eşek gibi bakacaksın orası çocuğumunda evi dedim oda çocuğunun evi değil benim evim eşim benim evime taşındı hatırlatırım dedi ev kadının bekarlıkta aldığı ev benim pislik eski eşim onun evine taşındı yinede çocuğumu kabul edip bakmak zorunda bugün arkadaşlarım çocuğu bırak babaya Anya Konya görsünler diyor çocuğumun o evde odası yok salonda yatırıyorlarmış kadın bebek odası yapacakmıs diğer odayı çocuk yapacak heralde neyineyse bir çocuğa bakmayı bilmiyor çocuğum oda istiyor orda diye o kadın yine kavga çıkarmış bebek odası orası ona oda yapmam yer yok demiş çocuğum şahit olmuş bunlara çocuğu bırakmak iyi olurmu onlar çocuk yapacak görsünler dünya kaç bucak sizce vereyimmi tamamen? Biz şuan çocuğumla eşimin evinde oturuyoruz ev biz evlenmeden alınmış babasının üstüne o evden valizle gitti herşeyi bırakmıştı boşanınca ,ben çocuğu versem beni evden çıkarabilirmi? Ben evimden gitmek istemiyorum nafaka alıyorum kesilirmi? Birde eski eşimi aradım onada kızdım ben yoğun çalışıyorum bilmiyorum ev içini sen gönderiyorsun çocuk istiyor diye x kabul ediyor rahatsızsan yollama dedi bende sen babasısım esek gibi bakacaksınız dedim tamamen verme fikri oluştu aklımda bu insanlara müstahak ben tek başıma yapmadım bucocugu
Hayretler içerisinde okudum.Niyetiniz , amacınız o kadar kötü ki bu yolda kendi çocuğunuzu kullanmaktan çekinmiyorsunuz.Çocuk tabiiki babasıyla görüşecek ama babasıyla.Yeni eş ve çocuk neden birlikte vakit geçirsin, babasının evi nasıl bir mantık, yani evin içinde zaman geçirmesi mi yoksa babası ile bir şeyler paylaşarak belki daha kısa ama kaliteli zaman geçirmesi mi doğru olan.Yok köfte istedi, yok oda istedi.Çocuk sizin aynanız olacak maalesef.Siz yönlendiriyorsunuz, kıskançlık damarlarıza o kadar işlemiş ki çocuğa her detayı anlattırıp gelişimini olumsuz etkiliyorsunuz.Çocuk adına çok üzücü.eski eşimle 2 yıl önce boşandık 7 yaşında çocuğumuz var velayeti bende kendisi altı ay önce evlendi normalde mahkeme günleri dışındada alırdı çocuğu evlendiği kadın müşterisi o şekilde tanışmışlar geçen sene .kadının çocuğu yok ilk evlendiklerinde ben çocuğu sık gönderdim oraya alışsın diye aynı ilçede oturuyoruz ama kadın hoşnut değildi galiba bilmiyorum çocuğuma sordum hep sana bisey yaptımı diye kadın eline tablet veriyormuş bütün gün çocuk tablette ilgilenme yok ödev yaptırma yok çocuğumun canı köfte çekmiş x abla yapmadı yemek var evde dedi baska yemek yedirdi dedi kadın baska yemek yaptı diye çocuğumun istediğini yapmıyor niye çocukluyla evlendi o zaman eşek gibi yapacak çocuğu ağlatmış koltuğa bisey döküncede kızıyormuş çocuğa dikat et diye bide olay buradan sonra koptu çocuğum dün onlarda kalmıştı kadın sinir krizi geçirmiş evde eski eşimle kavga etmiş bağırmış niye bilmiyorum çocuğum korkmuş bugün kadını aradım benim çocuğumun önünde böyle yapamazsın haddini bil dedim oda çocuğunu zırt pırt başıma atıyorsan yaparım eşim bütün gün evde yok çocuğu bana atıyorsun dedi kavga ettik en son birdaha çocuğunu gönderme dedi bende eşek gibi bakacaksın orası çocuğumunda evi dedim oda çocuğunun evi değil benim evim eşim benim evime taşındı hatırlatırım dedi ev kadının bekarlıkta aldığı ev benim pislik eski eşim onun evine taşındı yinede çocuğumu kabul edip bakmak zorunda bugün arkadaşlarım çocuğu bırak babaya Anya Konya görsünler diyor çocuğumun o evde odası yok salonda yatırıyorlarmış kadın bebek odası yapacakmıs diğer odayı çocuk yapacak heralde neyineyse bir çocuğa bakmayı bilmiyor çocuğum oda istiyor orda diye o kadın yine kavga çıkarmış bebek odası orası ona oda yapmam yer yok demiş çocuğum şahit olmuş bunlara çocuğu bırakmak iyi olurmu onlar çocuk yapacak görsünler dünya kaç bucak sizce vereyimmi tamamen? Biz şuan çocuğumla eşimin evinde oturuyoruz ev biz evlenmeden alınmış babasının üstüne o evden valizle gitti herşeyi bırakmıştı boşanınca ,ben çocuğu versem beni evden çıkarabilirmi? Ben evimden gitmek istemiyorum nafaka alıyorum kesilirmi? Birde eski eşimi aradım onada kızdım ben yoğun çalışıyorum bilmiyorum ev içini sen gönderiyorsun çocuk istiyor diye x kabul ediyor rahatsızsan yollama dedi bende sen babasısım esek gibi bakacaksınız dedim tamamen verme fikri oluştu aklımda bu insanlara müstahak ben tek başıma yapmadım bucocugu
Aklı başında bir insan çocuğu o eve gidince rahat etsin diye diğer kadınla da asgari bağ kurmaya çalışır hadi olmuyorsa da ateşe bu kadar körükle gitmez. "Eşek gibi bakacaksın" dediği kadın bir daha ılımlı davranır mi? Baba nerde bu hikayede, çocuğuyla ilgilense bu kadar sıkıntı da olmazdı belki. Hadi diğer kadının vicdani yok, kendisinde var mı, el kadar çocuğu kullanıyor, onların huzuru kaçsın diye çocuğu temelli o kadının eline vermeye planlıyor. Özellikle de "bakmıyor, ilgilenmiyor, kötü davranıyor" dediği kadına kendi eliyle verecek sabiyi. Allahım böyle kadınları anne yapma, çok sinirlendim..Sustum derken..ne yapmayı düşünüyordunuz,"hayır evlenemezsiniz ayrılsakta bizim çocuğumuz var" demeyi mi düşünüyordunuz.
Sizin gibiler anne olmamali,yazık ya o çocuğa.
Bence de ınsanların duygularıyla oynamak için yazılmış gibi. Böyle insanlar var tabiki de var,esimin eski esi de bana benzer şeyler yaptı ve benzer cümleler kurdu ama bu zihniyette birisi açık açık bu şekilde yazmazKonu buyuk ihtimal insanlarin duygulariyla oynamak icin acilmis sizin var olabilceginize inanmiyorum bir insan cocugunu boyle kullanmaz. Ama yinede gercekseniz diye yaziyorum cocuga anne babasi bakmak zorunda babasi yokken o evde o cocugun isi yok. Evde yemek varken cocuk istedi diye kofte yapilmaz. Cocugu tamamen verecekseniz tabiki evden cikacaksiniz nafakada almicaksiniz. Umarim sizde cocuklu biriyle evlenirsinizde butun gun cocuga bakmak zorunda kalirsiniz cinnet gecirip ondan da bosanirsiniz.
Çocuğumu sevmediğimi iddia etmişsnz ne alaka çocuğuma kötü davrandı diye kadına kızdım zaten ben anneysem o da babası niye yaşamasın ki orda
Yazıklar olsun, burda sinirden hop oturup hop kalktım, o yavru için içim acıdı.Siz nasıl bir annesiniz ya
Çocuğunuzu, canınızı, diğer yarınızı bir silah gibi kullanıyorsunuz. Eski eşinizin canını yakmak için arada kendi çocuğunuzu harcıyorsunuz farkında değilsiniz yazıklar olsun. Ne demek eşek gibi bakacak. Ulan o çocuğun psikolojisini düşünüyor musun. Babaya gidiyor baba ilgilenmiyor üvey anne ilgilenmiyor. Anneye geliyor anne babasının canını yakmak için, (güya) sorumluluklarını bilsin diye başından atmaya çalışıyor. Kimse bu çocuk olaylardan nasıl etkilenir demiyor. Yazıklar olsun ya
Amacı belli zaten konu sahibinin.. huzursuz edip ayrılmalarını sağlamak.. çocuğu falan umrumda degilAklı başında bir insan çocuğu o eve gidince rahat etsin diye diğer kadınla da asgari bağ kurmaya çalışır hadi olmuyorsa da ateşe bu kadar körükle gitmez. "Eşek gibi bakacaksın" dediği kadın bir daha ılımlı davranır mi? Baba nerde bu hikayede, çocuğuyla ilgilense bu kadar sıkıntı da olmazdı belki. Hadi diğer kadının vicdani yok, kendisinde var mı, el kadar çocuğu kullanıyor, onların huzuru kaçsın diye çocuğu temelli o kadının eline vermeye planlıyor. Özellikle de "bakmıyor, ilgilenmiyor, kötü davranıyor" dediği kadına kendi eliyle verecek sabiyi. Allahım böyle kadınları anne yapma, çok sinirlendim..
Çocuğu onlara verip eski eşimin evinde kalıp nafaka alabilir miyim?eşimin evinde oturuyoruz ev biz evlenmeden alınmış babasının üstüne o evden valizle gitti herşeyi bırakmıştı boşanınca ,ben çocuğu versem beni evden çıkarabilirmi? Ben evimden gitmek istemiyorum nafaka alıyorum kesilirmi?
Çocuğu ben yapmadım tek başıma bana atıp hayatlarını yaşamalarını istemiyorum
Yok ya, anneliği geçtim, insanlıktan nasip almamışAmacı belli zaten konu sahibinin.. huzursuz edip ayrılmalarını sağlamak.. çocuğu falan umrumda degil
Eski eşim çalışıyor kadın evlenince işi bırakmış ayrıca o evde hakkı yokmu odası olması gerekmiyormu çocuğumun o evdede,çocuğumu istemiyor sa evlenmeseydi çocuklu adamla evlendi