Birkaç varis de ondan ohhh yürüyedursun saltanatOnuda yapabilir ben beklerim
Kız saçmalama miras 3e bölünür Allah korusun tövbe deeeOnuda yapabilir ben beklerim
Kızlar “sana ne “ İngilizcesi nasıldı daha havalı yazacaktım da van minıt e dönsün istemedimOnuda yapabilir ben beklerim
Yanına ayran da yaparım.Köfte için dağları ırmakları aşarım anasını satarım
You what? :)))Kızlar “sana ne “ İngilizcesi nasıldı daha havalı yazacaktım da van minıt e dönsün istemedim
Yaa sen paşazadelerden misin neyine köfte möfte hemi de ızgaraBu saatte yogurda recel döküp yiye yiye g.t gobek oldum, keske izgara köfte yapaydim
Why would u careKızlar “sana ne “ İngilizcesi nasıldı daha havalı yazacaktım da van minıt e dönsün istemedim
Its not your businessKızlar “sana ne “ İngilizcesi nasıldı daha havalı yazacaktım da van minıt e dönsün istemedim
Ya varya bu akşam iyi ki köfteci yusufa gitmiştik yoksa gecenin bu saati köfte muhabbetinden kafayı yerdim mangal yakardım gecenin bu saati kıroluk var ruhumdaYanına ayran da yaparım.
Benim köfte dudaklı yarim.
Nice köfteler gördüm içinde ekmek yoktu.
Nice ekmekler gördüm içine köfte koyan yoktu.
Eyyy sultan-i köftem!
Beni aç koyma lütfen...
Mind your own business belkiKızlar “sana ne “ İngilizcesi nasıldı daha havalı yazacaktım da van minıt e dönsün istemedim
Ben bunlarin ceşnicibasisiyim ve de koftecibacisiyimYaa sen paşazadelerden misin neyine köfte möfte hemi de ızgara
You what? :)))
Why would u care
Its not your business
Van minit şeklinde yazsaydım daha iyidi böyle aklım karıştı iyi ki biliyorsunuz he ezdikçe ezdinizMind ur own business
Sabah beri Türkçe anlatamiyoruz hâlâ köfte yapmadı diyor onu hic anlamazKızlar “sana ne “ İngilizcesi nasıldı daha havalı yazacaktım da van minıt e dönsün istemedim
Ben de köfte aşeriyorum sandım sonra baktım daha aşerme zamanım gelmemiş dümdüz hayvan gibi köfte çekmiş canım agshhsag GİDEYİM DE CİCİ ANNEMDEN İSTEYEYİMYa varya bu akşam iyi ki köfteci yusufa gitmiştik yoksa gecenin bu saati köfte muhabbetinden kafayı yerdim mangal yakardım gecenin bu saati kıroluk var ruhumda
Aynı gün içinde bu kadar köfte yazdığım olmamıştı. Okuduğum da olmamıştı.Ya varya bu akşam iyi ki köfteci yusufa gitmiştik yoksa gecenin bu saati köfte muhabbetinden kafayı yerdim mangal yakardım gecenin bu saati kıroluk var ruhumda
Bir tane de ben ekliyim none of your businessVan minit şeklinde yazsaydım daha iyidi böyle aklım karıştı iyi ki biliyorsunuz he ezdikçe ezdiniz
Peki rutin?Aynı gün içinde bu kadar köfte yazdığım olmamıştı. Okuduğum da olmamıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?