- 28 Nisan 2022
- 1.059
- 2.250
Hangi gelin ? Hzhdhhdhd
Aaa siz de iyice konu sahibesine döndünüz he, dışlamayın kadını. Asıl gelin o... İnfluence olan.
Gelin kim bu da sarhoş galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi gelin ? Hzhdhhdhd
Gelin kim bu da sarhoş galiba
Gece geç saatlerde belki suan cok kalabalkk buralar arkadasıma hediye gönderilen bi chivas var teslim edemedim bi türlü gzlice içip coşacagım hunharcaSenden de bir profil fotosu bekliyoruz sonra kaldırırsın
Ben yeni gariyam oyle anlatayim hxhxhhxjxAaa siz de iyice konu sahibesine döndünüz he, dışlamayın kadını. Asıl gelin o... İnfluence olan.
Gece geç saatlerde belki suan cok kalabalkk buralar arkadasıma hediye gönderilen bi chivas var teslim edemedim bi türlü gzlice içip coşacagım hunharca
Senin sözde destekciligini gerçek sandı asgagahahOnun sözde destekcisi bendim ama bana da ikinci adamla evlenmisin alnina kara calinmis dedi bxbxhxhxh politikde olamiyo zekasi mi kit nedir anlamadim hfhdhdh
Ahahah ne kdrda chemist bi boniva kur lütfenTelegram grubu kurayım hepinizi tek tek davet edeceğim ful bu musaka konusunda emeği geçen herkesi merak ediyorum
Ahahah ne kdrda chemist bi boniva kur lütfen
Beyledee beddua edilmez beeeeaaaHerkese kapalı yapacam herkes giremez seçip seçip davet edeceğim merak ettiklerimi gelen gelir gelmeyenin gafasına musaka düşsün
Beddua etmeyinBeyledee beddua edilmez beeeeaaa
Kiz benim de yok whassup yapaydiniz bari bxbxhxAnaaamm gııı benm telegramım yokmus ya laaa indirem hemen
Anlayamıyorum ki dalga mi geciyo, gerçekten saftirik mi hxhxhdhSenin sözde destekciligini gerçek sandı asgagahah
Kiz benim de yok whassup yapaydiniz bari bxbxhx
Sen kimden öğrendin.. gercek dimi musakka onuda öğrendin mi?? Allam çıldırıciiimmm hem merak ediyorum hem umrumda değil bu ne yaman çelişkiniye banlanmış diyenlere cevap vereyim, milletin namusuna dil uzatırsa öyle tek ayak kalır işte, şikayet etmek niye benim aklıma gelmedi gözüne far turulmuş tavşan gibi bakaın postuna şimdi
öğrenmedim kız belli son mesajlardan sonra tek ayak kaldı fake olsa şimdiye elli kere uçurmuşlardı bu kadar uzun zaman geçmezdiSen kimden öğrendin.. gercek dimi musakka onuda öğrendin mi?? Allam çıldırıciiimmm hem merak ediyorum hem umrumda değil bu ne yaman çelişki