- 24 Nisan 2010
- 4.193
- 5.762
- 408
Musakkak an be an olayları anlatırsa olay daha yeni başlıyor.. yeni gelin devri başlıyor.. çocuğu almamak telefon aldırmak babanne de görüştür mek ile başladı..Musakkak banlanmış ama onun burada olmaması hiçbir şeyi değiştirmiyor ki konu hala tam gaz devam
Asla çıkamayacağız bu cendereden asla
Bizimki de bir umut işte.
Bunu demiş ya bir miktar üzüldüm kendisinebir bakışa bakar içinin gitmesi
Bendeki inandırıcılığını kaybettiMusakkak an be an olayları anlatırsa olay daha yeni başlıyor.. yeni gelin devri başlıyor.. çocuğu almamak telefon aldırmak babanne de görüştür mek ile başladı..
Acikcasi ara ara bana da gerçek degil gibi geliyorBendeki inandırıcılığını kaybetti
Gerçek ya da değil ne önemi varBendeki inandırıcılığını kaybetti
Musakka, musallat, eş, çocuk, köfteNe olmamış ki bacım, lütfen şu dk dahil oldum deme180 sayfa var
Kız eğlenmesek 187 sayfa burda ne işimiz varGerçek ya da değil ne önemi vareğlenmiyor muyuz doğru söyle
Ay bende merak ettim
Onun sözde destekcisi bendim ama bana da ikinci adamla evlenmisin alnina kara calinmis dedi bxbxhxhxh politikde olamiyo zekasi mi kit nedir anlamadim hfhdhdhDestek mesajları nerde muso sayfalardır okuyorum ben hiç göremedim.
Hayal aleminde yaşıyor bazı Musolar
Dun resmini gorduyse kiskanmistir belki.Onun sözde destekcisi bendim ama bana da ikinci adamla evlenmisin alnina kara calinmis dedi bxbxhxhxh politikde olamiyo zekasi mi kit nedir anlamadim hfhdhdh
Aa yanlışlıkla mı koydu. Hemen kaldırmasa iyiydi göremedim ben
Sehit efsanesi kiz abartiyo bunlar hdgdgddgAy bende merak ettim
Değiştirdi geri geri giderekAy bende merak ettim
Bilemiyorum sehir efsanesi mi degil mi bir daha koyda gorelimSehit efsanesi kiz abartiyo bunlar hdgdgddg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?