- 19 Nisan 2022
- 4.031
- 43.345
Lütfen bir süre kaynana donu demeyin başka bir konudan travmam varBen de düşününce vazgeçtim, gecer karsimiza donunu sallaya sallaya, bu donu essek gibi yikiycaksiniz falan der, elimde kalir bxvzgzgz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lütfen bir süre kaynana donu demeyin başka bir konudan travmam varBen de düşününce vazgeçtim, gecer karsimiza donunu sallaya sallaya, bu donu essek gibi yikiycaksiniz falan der, elimde kalir bxvzgzgz
Kendi yazdı.Gerçi muso kendi düğünü zannediyor.Nerden bildin?
Benide davet etti yaaa kaçırdın mı orayı sen kankan seni cagırmadı mığğğğNerden bildin?
Kaynananin donuyla nasi bi travman olabilr ki ggxgxdg ay anlat kiz merak ettimLütfen bir süre kaynana donu demeyin başka bir konudan travmam var
Solaktın bide dimiiLütfen bir süre kaynana donu demeyin başka bir konudan travmam var
Öyleyim kendimi gibi hissediyorumSolaktın bide dimii
Yok görmedim cagirmadi beni burda göğsümü siper ettim, ona vurman bana vurun, ona kizman bana kizin dedim, olmadi yetiremedimBenide davet etti yaaa kaçırdın mı orayı sen kankan seni cagırmadı mığğğğ
Dün blr konu vardı.Don dediği şalvarmış.Travma yarattı.Kaynananin donuyla nasi bi travman olabilr ki ggxgxdg ay anlat kiz merak ettim
Dünkü konuyu kaçırdın mıı ooo onu okumam lazımdı ama konu sahibi linçlenince konuyu değiştirmiş biraz yeniden yazmışKaynananin donuyla nasi bi travman olabilr ki ggxgxdg ay anlat kiz merak ettim
Bide biri şap şap diye anlatmıştıı ayy kusacaaağğmmmÖyleyim kendimi gibi hissediyorum
Yoga yaparken acayip rahat oluyor. Eskiler de yoga yapıyormuş demekDün blr konu vardı.Don dediği şalvarmış.Travma yarattı.
Kiz adi ne konunun, niye beni kimse caarmiyo, ne kaynananin donuna caariyosunuz ne kofte bükücünun billur partisineDünkü konuyu kaçırdın mıı ooo onu okumam lazımdı ama konu sahibi linçlenince konuyu değiştirmiş biraz yeniden yazmış
Nasıl taharetlenir part 1.Kiz adi ne konunun, niye beni kimse caarmiyo, ne kaynananin donuna caariyosunuz ne kofte bükücünun billur partisine
Arada kalıyorummm gibi bir şeydi. Ben ilk başta konunun adından tanga don hakkında konuşacağız sandımKiz adi ne konunun, niye beni kimse caarmiyo, ne kaynananin donuna caariyosunuz ne kofte bükücünun billur partisine
Bence indirmesi,çıkarması kolay diye tercih ediliyor.Yoga yaparken acayip rahat oluyor. Eskiler de yoga yapıyormuş demek
BuyrunsssKiz adi ne konunun, niye beni kimse caarmiyo, ne kaynananin donuna caariyosunuz ne kofte bükücünun billur partisine
Umurunda değil ki;kaynanası kızım diyormuş.Olay bu yani.Ben kaynanamı ayda 2,3 anca görüyorum onda bile bana direktif verse ayar olurum nefret ederim. Adam sadece seni boşamamış ananıda boşamış resmen. Annen neden yerleşti size şuan hala beraber mi kalıyorsun? Yuvanı annenle beraber yıkmışsınız sebep yoktu diye kendini boşuna kandırma. Uslubun kafa yapın inanılmaz varoşş ve cahil. Önerim! Bir hobi edin öncelikle, kitap oku kişisel gelişim vs.,yotubede psikologların videoları var onları izle biraz bakış açını değiştir, kendini geliştir.
kayınvaliden değil, eski kayınvaliden, eski eşin, eski eşinin annesi, siz kocaman bi aile değilsinizKayınvalidemler yaz başına sünnet düğünü yaptıralım diyordu kadın ne yapacak bakalım onunda gerçek yüzüne görcez bu saatten sonra