- 27 Ekim 2022
- 4.682
- 13.416
Yeni esin adini ogrenebildik mi?Muso tilfon faturasını bile eski kocaya ödetiyor. Aidat denen şeyden haberi var mı acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeni esin adini ogrenebildik mi?Muso tilfon faturasını bile eski kocaya ödetiyor. Aidat denen şeyden haberi var mı acaba?
Kek de varyemem mii
özür dilerimHamileyim vicdansız
Eski koca ne güne duruyor eşşek gibi ödeyecekYav ne lüks sitesi lüks sitenin aidatını ödeyemez.
özür dilerim
Neyse ki yanmadıKek de var
Az kalsın yanmıştı
Esenyurt guzel mi apla, İzmir'den gelcez yabancısiyiz vxgxgxgxOhooo kime anlatıyorum, kızım sen hiç o Esenyurt'un karanlık dehlizlerine indin mi, theblackswan bize 3 çelik don ayarlasın, hep beraber bi inek.
Kuzum bana yasak kek börek bir yere yollamak için yaptım ben biraz salata yemem gerekiyor yaza kadarNeyse ki yanmadı
Konudan mütevellit Esenyurt’ta site içi o fiyata daire kalmadı, görünenler fake ilân. Şu an normal sokak arası daireler bile 1,5 2 civarı. Cumhuriyet’te mesela 3 4 milyon arasıdır site içi 3+1’ler ortalama olarak. Beylikdüzü pahalı ama eşimin ev aldığı sitede şu an 6 7 Milyon civarı.Esenyurtta da ültra lüx siteler var havuzlu fitnes salonlu güvenlikli 3+1
1 milyon
Çoğzel acil gel. Sanayiden çelik don yaptır da gelEsenyurt guzel mi apla, İzmir'den gelcez yabancısiyiz vxgxgxgx
Farazi bir rakamdı o ciddiye almayınKonudan mütevellit Esenyurt’ta site içi o fiyata daire kalmadı, görünenler fake ilân. Şu an normal sokak arası daireler bile 1,5 2 civarı. Cumhuriyet’te mesela 3 4 milyon arasıdır site içi 3+1’ler ortalama olarak. Beylikdüzü pahalı ama eşimin ev aldığı sitede şu an 6 7 Milyon civarı.
Doğru ama en uygun siteler yine Esenyurt’taFarazi bir rakamdı o ciddiye almayın
Ya gicik etmeyin insani, bu konuya girdim gireli 1 kilo aldim hxhxhzKek de var
Az kalsın yanmıştı
Ya birah cevir kazi yanmasin, yolliycakmis, 5 cayiyla oturup gomucem demiyodaKuzum bana yasak kek börek bir yere yollamak için yaptım ben biraz salata yemem gerekiyor yaza kadar
D.tü sağlama almak şart diyong gxggxgxÇoğzel acil gel. Sanayiden çelik don yaptır da gel
Yemin billahi keşke gömsem 5 i bekler miydimYa birah cevir kazi yanmasin, yolliycakmis, 5 cayiyla oturup gomucem demiyoda
Helal olsun sende ki iradeye bunları yaptın ve yemedin öyle miiiiiğğğKuzum bana yasak kek börek bir yere yollamak için yaptım ben biraz salata yemem gerekiyor yaza kadar
Yalan kiz zerre inanmiyorum, salata yiycekmiş bxbxbzhzhHelal olsun sende ki iradeye bunları yaptın ve yemedin öyle miiiiiğğğ
Börekten bir dilim aldım şimdi yemedim desem yalan olur delili de fotodaHelal olsun sende ki iradeye bunları yaptın ve yemedin öyle miiiiiğğğ