Çocuğum olmuyor diye beni istemeyen kaynana. Çalışmayan bir eş ve icra davalarım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bebek olursa çalışır diye düşünüyorum

Yalnis düsünüyorsun iste. Bi adam sorumlulugunu bastan bilir. Sen calisamazsin ilk zamanlar. Parasizligin cilesini hep kadinlar ve cocuklar ceker. Erkekler karinlari doysa yeter kafasinda. Bende anneyim. Cocuk sahibi olmanin ne kadar masrafli oldugunu biliyorum. Elinizde para olmadigi gibi borcun da var. Önce onlari hallet. O esinden bu durumda bir aile babasi olmaz. Önce buna layik oldugunu göstermeli. Ebeveynlik daha hamile kalmadan basliyor

Eşinin tam olarak nesini seviyorsun ya? Adam çalışmıyor, seni korumuyor, sana bakmıyor, muhtemelen seni sevmiyor da sen nesini seviyorsun ya?
Bilmiyorum bana iyi davranıyor bende çok duygusal bir insanım mantığımla hareket edemiyorum

Haklısınız
Bebek olursa beni severler herşey yoluna girer diye düşündüm

Hayatimda hiç calismadim okuyordum okula devam edemeyince evlendim çalışmak nasıl birşey bilmiyorum . Benim çalışmama eşim ve ailesi kesinlikle izin vermiyor ancak bosanirsam çalışabilirim . Düzelir diye bekliyorum belki aklı badina gelir çalışır bundan sonra diye
İnanın yargılamak niyetinde asla değilim, sadece merak ediyorum, bir işe girmek, çalışmak böylesine zor mu ki bu tarz insanları çekiyorsunuz?

Acımasız sert bir eleştiri yapmışsınız fakat ben maddiyat önemli değil sevgi önemli dedim bebeğimde olursa o zaman herşey yoluna girer kocamda çalışır diye düşünüyorum

Babam kendisine ev aldı kız kardeşimle birlikte yaşıyor istesem yanına gidebilirim ama karar vermekte zorlanıyorum mantığımla hareket edemiyorum çok duygusal bir insanım sanırım fazla bağlanmışım ona

Acımasız sert bir eleştiri yapmışsınız fakat ben maddiyat önemli değil sevgi önemli dedim bebeğimde olursa o zaman herşey yoluna girer kocamda çalışır diye düşünüyorum

Bebeginiz olunca maddiyat o kadar önemli olacak ki anlatamam. Cocugun bir ton masrafi olacak. Insan bebegine bir oyuncak alamayinca bile ici parcalaniyor. Ser sefil kalirsa sorumlusu siz olacaksınız. Ne malum adamin calisacagi?

Düzelir çalışır diye umut ediyorum

Şu adamı ve tuhaf ailesini atın başınızdan, inanın çalışmak bunları çekmekten bin kat iyi. Özgürleşeceksiniz, hayatınız size ait olacak. Çalışmaya 10 günde alışırsınız ama bunlardan gördüğünüz eziyete alışamazsınız

Haklısınız obzaman benim için büyük pişmanlık olur

Hepsini okuyorum emin olun. Gerçek olmamasını bende isterdim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…