Çocuğum olmuyor diye beni istemeyen kaynana. Çalışmayan bir eş ve icra davalarım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hayalim38

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2022
101
-25
16
24
Merhabalar ben 22 yaşındayım annem ben küçükken başkasıyla evlendi babamsa bana sahip çıkmıyor arada kaldığım için eşimle evlendim düğünümde tek başımaydim . Düzen yapılmadı bir alyans bile alınmadı kaynanam başkalarının eski gelinliklerini dene diye getirdi ama bedenime olmadı. Bir gelinlik kiraladilar ve evde düğün yapıldı . Kayinbabam adam öldürmüş cezaevinde . 4 sene kaynanam kaynım ve görümceyle birlikte oturdum. Bu süreçte kaynanamdan çok çile çektim sürekli hizmet buyurmalari en küçük birseyi yapmadığım da laf sokmaları . Ben odamdayken odamın önünden geçip laf duyurup sokmaları . Hep benim hakkımda fısır fısır konuşmalar . Hiçbir zaman karşısına çıkıp cevap vermedim hep eşim beni susturdu . Onun hattına sustum . Eşim evlendigimiz günden beri çalışmıyor sadece çok darda kalınca 1 2 günlük ara işlerine gidiyor. Oda interneti yatırmak için . Sürekli bilgisayar telefon oynuyor bu süreçte defalarca sahte sosyal medya hesaplarını ve mesajlarını yakaladım . Askere gitti askerliginde bekledim ama askerdeyken de yapmış . Askerden gelince ben artık dayanamadım pandemi nedeniyle 5 milyar kredi cektim gecekondu ev yaptırdık kaynanamin evin yanına . Evimi ayırdım fakat eşim hala calismiyor üzerime açılmış 2 tane icra dosyası var eve ixra gelmek üzere . Kaynanam beni çocuğum olmuyor diye istemiyormuş eşime boşan ben seni başkasıyla evlendiririm diyormuş . Şimdi kaynım evlenecek eltime şimdiden altınlar küpeler taktılar kiyafetler vs aldılar haftanın 3 günü yanına kalmaya gidiyorlar (yakın akrabaları eltimle aynı binada oturuyor) o kıza şimdiden çok değer veriyorlar kendi akrabalariymis . Esimide seviyorum ne yapacağımı bilmiyorum ...

Önce annenizin vefatı sonra baba denen vasıfsız insanın sahip çıkmaması ile böyle zor durumda kalmanız çok uzdu beni . Ama evlendiginiz kişi ve ailesi daha berbat denize düşen yılana sarılır misali ,ayrılmaya kalksanız bir kadın sığınma evine yerlesseniz bu sürede iş arasanız olmaz mı ?

Sorumsuz vurdumduymaz bir eş. Ben gercekten anlamiyorum ya siz kredi cekiyorsunuz icra geliyor evinize esinizin umrunda degil. Aklim almiyor benim, insan bu tipleri yasattiklarina rağmen nasil sevebilir?

Yağmurdan kaçarken doluya tutulmuşsun.
Lütfen eşimi seviyorum deme. Böyle insanlar sevilir mi? Seni aldatmış mesajlarını yakaladım diyorsun. Çocuk da yokmuş. Bir ise giremez misin? Zaten koca olup sana maddi yönden de bir faydası yok senin kendine faydan olsun. Kayinvalde ayırmadan sen ayrıl bu adamdan çalış paranı kazan şöyle bi 30 yaşına kadar da evlilik defterini kapat. Çok küçük yaşta mecbur bırakılmışsın ama istersen devam etmeye mecbur kalmazsın. Bir çocuk olursa elin kolun hepten bağlanır çalışsan çalışamazsın ayrılsan ayrılamazsın. Iyi düşün.

Çocuğunuzun olmaması isabet olmuş bence korunmaya başlayın ve ayrılın o evden. Belki de eşinin olmuyordur nereden biliyorlar? Babası katil adamla neden evlendin demeye dilim varmıyor. Sığınma evlerini arayın hemen yardımcı olurlar. Bir gece daha bile kalmayın.

Ayril git nasil seviyorsun bu adamı internet tv ltf vs diyorsun calismiyor bile yasin cok genc yeniden basla o aile olmaz sana.biraz cesaret başka birseye ihtiyacın yok

Kv boşan dediğine göre sizi seviyor. Yoksa o adamın yanında durmanız için hiçbir sebep yok

Siz neden çalışmıyorsunuz ?Yasınız çok küçük,hayata yeni bir başlangıç yapabilir,üstünüzdeki yüklerden arınabilirsiniz,malesef ki herkes hayata eşit şartlarda başlamıyor ama geçmişteki olumsuzluklara takılıp geleceğinizi de karartmak yerine neden kendinize bir iyilik yapıp ayaklarınızın üstünde durmaya çalışmıyorsunuz ? Çok gençsiniz asla üzmek istemem ama .sizi kölesi gibi gören bir kayınvalide,kendi sorumluluklarını bile üstüne almamışken sizinkileri almasını beklediğiniz tembel ve bencil bir eş bunlar siz bu fırsatı verdiğiniz sürece düzelmeyecek

Eşinize duyduğunuz sevgi olamaz ki ona sığınmışsınız zaten herşeyiniz o olmuş o yüzden buna sevgi diyorsunuz ama bu sevgi değil çaresizlik. Çocuğunuz olmaması bir nimet bi işte çalışma imkanınız varsa çalışın özgüveniniz gelir ve ayrılırsınız.Öyle bi şansınız da yoksa kadın sığınma evlerini düşünebilirsiniz.

Iste kimi insan şunu düşünürdü bu kız bize ses etmez yardımcı olur sahiplenelim kızımız edelim oğlumuzun cani bizimde canımız olur. Kimiside boyle it olur vicdansız olur diycem ama it dediğim bile sevgi dolu ... biraz imkanın kaçacak yerin varsa kendi yoluna bak derim ben sen eşini seviyorsunda esin hic oyle durmuyor cok uzgunum ... yasin daha cok genç yapma etme yıllarını heba etme

Bu adamın nesini seviyorsun ?
Sizi ailesine karşı koruma desen yok, çalışmak desen yok , sadakat desen o da yok eee sevilecek nesi var bu adamın ?

Daha çok gençsin, çocuğunuzun olmaması da isabet olmuş. Yoksa destek olacak kimseniz kadın sığınma evine gidin ve acil bir işe girin.

Son düzenleme:
Yana yakıla çocuk olsun diye uğraşıyorsunuz, şöyle bir bakayım dedim eski konularınıza da baştan aşağı "Anne olayım da olayım" üzerine.

Neden?
İcralık, bok gibi damı akar bir gecekonduda sefalet içinde, kendisiyle ilgilenmeyen, işi gücü internet olan faydasız işsiz ve annesini boynuzlayıp duran babasıyla beraber büyüsün diye mi yapacaksınız çocuk?

Sizinki kader filan değil, lağım hayatlarınızı hastalık gibi nesilden nesle bulaştırıp durmak sadece. Hemen üreyin geri kalmayın süper eşiniz var, şahane ortam. Sizin çocuklara biz acıyoruz sonra buralarda anlattıkça, sizlerin umuru değil. Şu hale bak. Müstakbel eltiye takılan altının dokunduğu kadar "Kocam niye beni ezdiriyor, niye çalışmıyor, niye elimiz ayağımız tutarken ikimiz bir olup hayatımızı kazanmıyoruz, bu adamdan olmaz" diye dokunmuyor da üzerine bebe yapmaya çalışıyor bir de.

Bu kafaları daha önce buralarda okumamış olsam, gönül rahatlığıyla diyeceğim ki "Gelmiş kendince eğleniyor bir zibidi", ama varsınız, maalesef var sizlerden tonla.

Kuzum 22 yaşında, şu uğraştıklarına bak. Halbuki tek derdinin okulunu bitirip, iş gücü sahip olmak olması lazımdı. Reva mı bu?

İleriye yönelik plan yapmalısın bence. Çünkü zaman çok hızlı akıyor. Eşimi seviyorum diyorsun, ama mesela yarın seni terk etse ya da üstüne kuma getirse, ne yapacaksın. Sevgi herşeye çözüm değil ve aşk acısı da sevginin kendisi de zamanla geçiyor. O yüzden anlam yüklemen gerek şey, sevgiden çok sana uygun görülen davranışlar olmalı.

Ailenden çok hayır yok gibi ama ben olsam bir konuşurdum. Belki yardım etmek isterler , belki maddi yardım yaparlar, belki bir süre yanlarında kalmana izin verirler. O sürede sen de bir iş bulursun, kendine bi hayat kurabilmek için arılar atarsın.

Ay bu nasıl bir hayat içim şişti.
Size bir alyans bile almamışlar, masraf etmemişler. Kendinizi bu kadar mı değersiz görüyorsunuz?
Affedersinizde işsiz, güçsüz, sorumsuz üstelik sizi aldatan bir adamın nesini seviyorsunuz? Sevilecek ne tarafını bulabildiniz cidden merak ediyorum.

Böyle bir hayata gelen çocuk ne kadar sağlıklı şartlar altında büyüyecek? Adam adam olsaydı ne iş olsa yapardı, çalışırdı . Herşey erkekte bitiyor . Benim eşim şuan bebeğimiz olacak diye iki işte çalışıyor. Bunu mu hak ediyorsunuz siz ? Eltinize takılacak üç beş altından daha önemli sorunlar var . At gözlüğünü çıkarın . Böyle bir adam sevilmeyi hak etmiyor . Yanında durduğunuz her gün kendinize eziyet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…