Önce annenizin vefatı sonra baba denen vasıfsız insanın sahip çıkmaması ile böyle zor durumda kalmanız çok uzdu beni . Ama evlendiginiz kişi ve ailesi daha berbat denize düşen yılana sarılır misali ,ayrılmaya kalksanız bir kadın sığınma evine yerlesseniz bu sürede iş arasanız olmaz mı ?Merhabalar ben 22 yaşındayım annem ben küçükken başkasıyla evlendi babamsa bana sahip çıkmıyor arada kaldığım için eşimle evlendim düğünümde tek başımaydim . Düzen yapılmadı bir alyans bile alınmadı kaynanam başkalarının eski gelinliklerini dene diye getirdi ama bedenime olmadı. Bir gelinlik kiraladilar ve evde düğün yapıldı . Kayinbabam adam öldürmüş cezaevinde . 4 sene kaynanam kaynım ve görümceyle birlikte oturdum. Bu süreçte kaynanamdan çok çile çektim sürekli hizmet buyurmalari en küçük birseyi yapmadığım da laf sokmaları . Ben odamdayken odamın önünden geçip laf duyurup sokmaları . Hep benim hakkımda fısır fısır konuşmalar . Hiçbir zaman karşısına çıkıp cevap vermedim hep eşim beni susturdu . Onun hattına sustum . Eşim evlendigimiz günden beri çalışmıyor sadece çok darda kalınca 1 2 günlük ara işlerine gidiyor. Oda interneti yatırmak için . Sürekli bilgisayar telefon oynuyor bu süreçte defalarca sahte sosyal medya hesaplarını ve mesajlarını yakaladım . Askere gitti askerliginde bekledim ama askerdeyken de yapmış . Askerden gelince ben artık dayanamadım pandemi nedeniyle 5 milyar kredi cektim gecekondu ev yaptırdık kaynanamin evin yanına . Evimi ayırdım fakat eşim hala calismiyor üzerime açılmış 2 tane icra dosyası var eve ixra gelmek üzere .evimin catisi bile yok yağmur yağınca akıyor. Kaynanam beni çocuğum olmuyor diye istemiyormuş eşime boşan ben seni başkasıyla evlendiririm diyormuş . Şimdi kaynım evlenecek eltime şimdiden altınlar küpeler taktılar kiyafetler vs aldılar haftanın 3 günü yanına kalmaya gidiyorlar (yakın akrabaları eltimle aynı binada oturuyor) o kıza şimdiden çok değer veriyorlar kendi akrabalariymis . Esimide seviyorum ne yapacağımı bilmiyorum ...
Sorumsuz vurdumduymaz bir eş. Ben gercekten anlamiyorum ya siz kredi cekiyorsunuz icra geliyor evinize esinizin umrunda degil. Aklim almiyor benim, insan bu tipleri yasattiklarina rağmen nasil sevebilir?Merhabalar ben 22 yaşındayım annem ben küçükken başkasıyla evlendi babamsa bana sahip çıkmıyor arada kaldığım için eşimle evlendim düğünümde tek başımaydim . Düzen yapılmadı bir alyans bile alınmadı kaynanam başkalarının eski gelinliklerini dene diye getirdi ama bedenime olmadı. Bir gelinlik kiraladilar ve evde düğün yapıldı . Kayinbabam adam öldürmüş cezaevinde . 4 sene kaynanam kaynım ve görümceyle birlikte oturdum. Bu süreçte kaynanamdan çok çile çektim sürekli hizmet buyurmalari en küçük birseyi yapmadığım da laf sokmaları . Ben odamdayken odamın önünden geçip laf duyurup sokmaları . Hep benim hakkımda fısır fısır konuşmalar . Hiçbir zaman karşısına çıkıp cevap vermedim hep eşim beni susturdu . Onun hattına sustum . Eşim evlendigimiz günden beri çalışmıyor sadece çok darda kalınca 1 2 günlük ara işlerine gidiyor. Oda interneti yatırmak için . Sürekli bilgisayar telefon oynuyor bu süreçte defalarca sahte sosyal medya hesaplarını ve mesajlarını yakaladım . Askere gitti askerliginde bekledim ama askerdeyken de yapmış . Askerden gelince ben artık dayanamadım pandemi nedeniyle 5 milyar kredi cektim gecekondu ev yaptırdık kaynanamin evin yanına . Evimi ayırdım fakat eşim hala calismiyor üzerime açılmış 2 tane icra dosyası var eve ixra gelmek üzere .evimin catisi bile yok yağmur yağınca akıyor. Kaynanam beni çocuğum olmuyor diye istemiyormuş eşime boşan ben seni başkasıyla evlendiririm diyormuş . Şimdi kaynım evlenecek eltime şimdiden altınlar küpeler taktılar kiyafetler vs aldılar haftanın 3 günü yanına kalmaya gidiyorlar (yakın akrabaları eltimle aynı binada oturuyor) o kıza şimdiden çok değer veriyorlar kendi akrabalariymis . Esimide seviyorum ne yapacağımı bilmiyorum ...
Kv boşan dediğine göre sizi seviyor. Yoksa o adamın yanında durmanız için hiçbir sebep yokMerhabalar ben 22 yaşındayım annem ben küçükken başkasıyla evlendi babamsa bana sahip çıkmıyor arada kaldığım için eşimle evlendim düğünümde tek başımaydim . Düzen yapılmadı bir alyans bile alınmadı kaynanam başkalarının eski gelinliklerini dene diye getirdi ama bedenime olmadı. Bir gelinlik kiraladilar ve evde düğün yapıldı . Kayinbabam adam öldürmüş cezaevinde . 4 sene kaynanam kaynım ve görümceyle birlikte oturdum. Bu süreçte kaynanamdan çok çile çektim sürekli hizmet buyurmalari en küçük birseyi yapmadığım da laf sokmaları . Ben odamdayken odamın önünden geçip laf duyurup sokmaları . Hep benim hakkımda fısır fısır konuşmalar . Hiçbir zaman karşısına çıkıp cevap vermedim hep eşim beni susturdu . Onun hattına sustum . Eşim evlendigimiz günden beri çalışmıyor sadece çok darda kalınca 1 2 günlük ara işlerine gidiyor. Oda interneti yatırmak için . Sürekli bilgisayar telefon oynuyor bu süreçte defalarca sahte sosyal medya hesaplarını ve mesajlarını yakaladım . Askere gitti askerliginde bekledim ama askerdeyken de yapmış . Askerden gelince ben artık dayanamadım pandemi nedeniyle 5 milyar kredi cektim gecekondu ev yaptırdık kaynanamin evin yanına . Evimi ayırdım fakat eşim hala calismiyor üzerime açılmış 2 tane icra dosyası var eve ixra gelmek üzere .evimin catisi bile yok yağmur yağınca akıyor. Kaynanam beni çocuğum olmuyor diye istemiyormuş eşime boşan ben seni başkasıyla evlendiririm diyormuş . Şimdi kaynım evlenecek eltime şimdiden altınlar küpeler taktılar kiyafetler vs aldılar haftanın 3 günü yanına kalmaya gidiyorlar (yakın akrabaları eltimle aynı binada oturuyor) o kıza şimdiden çok değer veriyorlar kendi akrabalariymis . Esimide seviyorum ne yapacağımı bilmiyorum ...
Iste kimi insan şunu düşünürdü bu kız bize ses etmez yardımcı olur sahiplenelim kızımız edelim oğlumuzun cani bizimde canımız olur. Kimiside boyle it olur vicdansız olur diycem ama it dediğim bile sevgi dolu ... biraz imkanın kaçacak yerin varsa kendi yoluna bak derim ben sen eşini seviyorsunda esin hic oyle durmuyor cok uzgunum ... yasin daha cok genç yapma etme yıllarını heba etmeMerhabalar ben 22 yaşındayım annem ben küçükken başkasıyla evlendi babamsa bana sahip çıkmıyor arada kaldığım için eşimle evlendim düğünümde tek başımaydim . Düzen yapılmadı bir alyans bile alınmadı kaynanam başkalarının eski gelinliklerini dene diye getirdi ama bedenime olmadı. Bir gelinlik kiraladilar ve evde düğün yapıldı . Kayinbabam adam öldürmüş cezaevinde . 4 sene kaynanam kaynım ve görümceyle birlikte oturdum. Bu süreçte kaynanamdan çok çile çektim sürekli hizmet buyurmalari en küçük birseyi yapmadığım da laf sokmaları . Ben odamdayken odamın önünden geçip laf duyurup sokmaları . Hep benim hakkımda fısır fısır konuşmalar . Hiçbir zaman karşısına çıkıp cevap vermedim hep eşim beni susturdu . Onun hattına sustum . Eşim evlendigimiz günden beri çalışmıyor sadece çok darda kalınca 1 2 günlük ara işlerine gidiyor. Oda interneti yatırmak için . Sürekli bilgisayar telefon oynuyor bu süreçte defalarca sahte sosyal medya hesaplarını ve mesajlarını yakaladım . Askere gitti askerliginde bekledim ama askerdeyken de yapmış . Askerden gelince ben artık dayanamadım pandemi nedeniyle 5 milyar kredi cektim gecekondu ev yaptırdık kaynanamin evin yanına . Evimi ayırdım fakat eşim hala calismiyor üzerime açılmış 2 tane icra dosyası var eve ixra gelmek üzere .evimin catisi bile yok yağmur yağınca akıyor. Kaynanam beni çocuğum olmuyor diye istemiyormuş eşime boşan ben seni başkasıyla evlendiririm diyormuş . Şimdi kaynım evlenecek eltime şimdiden altınlar küpeler taktılar kiyafetler vs aldılar haftanın 3 günü yanına kalmaya gidiyorlar (yakın akrabaları eltimle aynı binada oturuyor) o kıza şimdiden çok değer veriyorlar kendi akrabalariymis . Esimide seviyorum ne yapacağımı bilmiyorum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?