• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuğum olmuyor diye beni istemeyen kaynana. Çalışmayan bir eş ve icra davalarım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yana yakıla çocuk olsun diye uğraşıyorsunuz, şöyle bir bakayım dedim eski konularınıza da baştan aşağı "Anne olayım da olayım" üzerine.

Neden?
İcralık, bok gibi damı akar bir gecekonduda sefalet içinde, kendisiyle ilgilenmeyen, işi gücü internet olan faydasız işsiz ve annesini boynuzlayıp duran babasıyla beraber büyüsün diye mi yapacaksınız çocuk?

Sizinki kader filan değil, lağım hayatlarınızı hastalık gibi nesilden nesle bulaştırıp durmak sadece. Hemen üreyin geri kalmayın süper eşiniz var, şahane ortam. Sizin çocuklara biz acıyoruz sonra buralarda anlattıkça, sizlerin umuru değil. Şu hale bak. Müstakbel eltiye takılan altının dokunduğu kadar "Kocam niye beni ezdiriyor, niye çalışmıyor, niye elimiz ayağımız tutarken ikimiz bir olup hayatımızı kazanmıyoruz, bu adamdan olmaz" diye dokunmuyor da üzerine bebe yapmaya çalışıyor bir de.

Bu kafaları daha önce buralarda okumamış olsam, gönül rahatlığıyla diyeceğim ki "Gelmiş kendince eğleniyor bir zibidi", ama varsınız, maalesef var sizlerden tonla.
Aynen katılıyorum

Eltisine takılan altın batıyorda ne iğrenç bir hayatı var onun farkında değil bir de bir çocugun günahına girecekler insan biraz düşünür nasıl bakarız diye sanki pilli bebek ihtiyacını karşılayamayınca rafa kaldıracak

🤬🤬🤬🤬

Siz bi kredi daha çeker tüp bebeğe girişirsiniz diye düşündüm hadi dedim bilmeden günahını almayayım, eski konularınıza baktım bingo! Hakikaten tüp bebek peşine de düşmüşsünüz. Yapın yapın sonraki konunuzu da şimdiden başka bir üye bugün açmış, iki tane bebek çalışmayan koca belediye süt verince karnını doyurduğu bi bebek diğerine de kocası unla suyu karıştır ver diyormuş. Sorumsuzluğunuzun ucu bucağı yok gerçekten
Hangi konu bu acaba?

5 milyara(!) ev mi yaptırdınız? Evet oraya takıldım.
Hem daha kaç yaşındasınız milyarı kullanmanız da ilginç.
Umarım faketir.
Değilse lütfen kendinizi kurtarmak için bir çıkış yolu arayın ama bu bebek olmasın asla.
2 yıl sonra da olabilir bu plan.
Evi yeni değil 2 sene önce yaptırdık yıkılmış bir evin parçalarından yaptık sağdan soldan yardım edende oldu

Haklısınız

Bebek olursa beni severler herşey yoluna girer diye düşündüm
Seni sevmeyen bebeğini de sevmez. Yazım o cana. O ortama gelmesin. Çocuk sevgisi hissetmenizi anlıyorum ama böyle bir eş ile yapmayın bunu. Öncelikle kendi hayatınızı düzene sokun lütfen. Bunları ona yaşatmaya hakkınız yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back