Çocuğum olmuyor diye beni istemeyen kaynana. Çalışmayan bir eş ve icra davalarım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Aslinda konu sahibi cocugu kendi egoistliginden istiyor. Istiyor hayatinda sadece onun ve onu seven biri olsun. Bu bebege iyi sartlar sunabilirmiyim, iyi babsi var mi, iyi bakabilirmiyim diye o yüzden düsünmüyor.

Aslinda konu sahibi cocugu kendi egoistliginden istiyor. Istiyor hayatinda sadece onun ve onu seven biri olsun. Bu bebege iyi sartlar sunabilirmiyim, iyi babsi var mi, iyi bakabilirmiyim diye o yüzden düsünmüyor.
az önce ankara da kadir isimli 2.5 yaşındaki bebeğin annesinin aşırı yoksullluk ve şiddet yüzünden onu sapık ve aşağılık babasının yanına terk edip gittiğini okudum. baba çocuğu döve döve öldürmüş. üstelik çocukta tecavüz bulgusu var.üremeyin üremeyin üremeyin lanet olsun hepinize ya! muhtemelen o çocuğun anası denen adi yaratık da konu sahibi gibi çocuğun ne demek olduğunu bilmeyen biriydi. elimde olsa şu tarz insanların üreme sistemini koparıp atarım. bende bunları gördükçe hümanizm falan kalmadı! lanet olsun ya

Eşinin tam olarak nesini seviyorsun ya? Adam çalışmıyor, seni korumuyor, sana bakmıyor, muhtemelen seni sevmiyor da sen nesini seviyorsun ya?

Öyle seyleri okuyunca öyle parca parca oluyorum ki. O sözde anne eminim ki kendine ilk yeni bir erkek bulmustur. Söylenecek cok sey varda. Herseyi anlarim da insan evladina nasil kiyabiliyor aklim hic almiyor. Konu sahibinin dogru dürüst bir hayati yok ki, bir cocuga dogru dürüst bir hayat sunsun. Sonra da böyle söyleyince suclu ama biz oluyoruz.

hele ben o kadar üzülüyorum ki anlatamam. ne günahı var o sabilerin. Allah o tarz inş alara evlat vermesin diyorum ama ilk onların çocuğu oluyor

Soru sormasın o zaman bu da başka bir tür.Ne dememizi bekliyor acaba aferin mi?

Bence konu sahibi kendini degersiz görüyor, cünkü o ailede ona deger veren kimse yok. Esi dahil. Zannediyor ki cocuk dogrunca kiymete binecek, ama o isler öyle olmuyor iste. Iyi ebeveynlik eş seciminde baslar, elinden gelen kadar saglam bir yuva kurmaya bakar. Ortada ne saglam bir yuva nede evlilik var. Ama konu sahibi cocugu sihirli cözüm olarak görüyor.

Ay valla Allah akıl fikir versin.Hem yardım isteyip,fikir isteyip hem de burnunun dikine gidecekse buyursun gitsin ama üç gün sonra sormasın kızlar ben mutsuzum çocuğa mama alamıyorum kocam çalışmıyor napayım diye? Sevişin derim işte o zaman çok seviyormuş ya!

İyi davranıyor seviyorum diyor

Babam kendisine ev tuttu oraya gidebilirim ama kendimde bosanma cesaretini goremiyorum bana iyi davranıyor seviyorum diyor duygusal düşünüyorum bende düzelir diye düşünüyorum

Böyle dengesiz insanların ne yapacağıda belli olmaz. Kendileri istedikleri için boşatırlar umursamazlar , kız kendi ben boşanmak istiyorum diye çıkarsada Ortaya egolarına yediremezler dert olurlar belki kıza.

Çocuk olursa duzelirler diye düşünüyorum

Ben maddiyata önem vermedim hicbirzaman sadece sevgi olsun mutlu olayım diye düşündüm catiyida zamanla yaptiririz belki çocuk oluncada düzelir çalışma isteği olur kaynanamda belki beni sever o zaman diye düşünüyorum

Bebek olursa çalışır diye düşünüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…