- 3 Şubat 2018
- 25.512
- 109.878
- 598
ben de merak edip eski konulara göz gezdirdim. çocuk çocuk diye çırpınmış. yazmak istediklerimi biri yazmış o nedenle aynısını yazmayın dedim
ayrıca konu sahibi gir bir işe çalış o adamak adamdan kurtul bebek olmaması Allah’ın sana lütfu
az önce ankara da kadir isimli 2.5 yaşındaki bebeğin annesinin aşırı yoksullluk ve şiddet yüzünden onu sapık ve aşağılık babasının yanına terk edip gittiğini okudum. baba çocuğu döve döve öldürmüş. üstelik çocukta tecavüz bulgusu var.üremeyin üremeyin üremeyin lanet olsun hepinize ya! muhtemelen o çocuğun anası denen adi yaratık da konu sahibi gibi çocuğun ne demek olduğunu bilmeyen biriydi. elimde olsa şu tarz insanların üreme sistemini koparıp atarım. bende bunları gördükçe hümanizm falan kalmadı! lanet olsun yaAslinda konu sahibi cocugu kendi egoistliginden istiyor. Istiyor hayatinda sadece onun ve onu seven biri olsun. Bu bebege iyi sartlar sunabilirmiyim, iyi babsi var mi, iyi bakabilirmiyim diye o yüzden düsünmüyor.
Eşinin tam olarak nesini seviyorsun ya? Adam çalışmıyor, seni korumuyor, sana bakmıyor, muhtemelen seni sevmiyor da sen nesini seviyorsun ya?Merhabalar ben 22 yaşındayım annem ben küçükken başkasıyla evlendi babamsa bana sahip çıkmıyor arada kaldığım için eşimle evlendim düğünümde tek başımaydim . Düzen yapılmadı bir alyans bile alınmadı kaynanam başkalarının eski gelinliklerini dene diye getirdi ama bedenime olmadı. Bir gelinlik kiraladilar ve evde düğün yapıldı . Kayinbabam adam öldürmüş cezaevinde . 4 sene kaynanam kaynım ve görümceyle birlikte oturdum. Bu süreçte kaynanamdan çok çile çektim sürekli hizmet buyurmalari en küçük birseyi yapmadığım da laf sokmaları . Ben odamdayken odamın önünden geçip laf duyurup sokmaları . Hep benim hakkımda fısır fısır konuşmalar . Hiçbir zaman karşısına çıkıp cevap vermedim hep eşim beni susturdu . Onun hattına sustum . Eşim evlendigimiz günden beri çalışmıyor sadece çok darda kalınca 1 2 günlük ara işlerine gidiyor. Oda interneti yatırmak için . Sürekli bilgisayar telefon oynuyor bu süreçte defalarca sahte sosyal medya hesaplarını ve mesajlarını yakaladım . Askere gitti askerliginde bekledim ama askerdeyken de yapmış . Askerden gelince ben artık dayanamadım pandemi nedeniyle 5 milyar kredi cektim gecekondu ev yaptırdık kaynanamin evin yanına . Evimi ayırdım fakat eşim hala calismiyor üzerime açılmış 2 tane icra dosyası var eve ixra gelmek üzere .evimin catisi bile yok yağmur yağınca akıyor. Kaynanam beni çocuğum olmuyor diye istemiyormuş eşime boşan ben seni başkasıyla evlendiririm diyormuş . Şimdi kaynım evlenecek eltime şimdiden altınlar küpeler taktılar kiyafetler vs aldılar haftanın 3 günü yanına kalmaya gidiyorlar (yakın akrabaları eltimle aynı binada oturuyor) o kıza şimdiden çok değer veriyorlar kendi akrabalariymis . Esimide seviyorum ne yapacağımı bilmiyorum ...
az önce ankara da kadir isimli 2.5 yaşındaki bebeğin annesinin aşırı yoksullluk ve şiddet yüzünden onu sapık ve aşağılık babasının yanına terk edip gittiğini okudum. baba çocuğu döve döve öldürmüş. üstelik çocukta tecavüz bulgusu var.üremeyin üremeyin üremeyin lanet olsun hepinize ya! muhtemelen o çocuğun anası denen adi yaratık da konu sahibi gibi çocuğun ne demek olduğunu bilmeyen biriydi. elimde olsa şu tarz insanların üreme sistemini koparıp atarım. bende bunları gördükçe hümanizm falan kalmadı! lanet olsun ya
hele ben o kadar üzülüyorum ki anlatamam. ne günahı var o sabilerin. Allah o tarz inş alara evlat vermesin diyorum ama ilk onların çocuğu oluyorÖyle seyleri okuyunca öyle parca parca oluyorum ki. O sözde anne eminim ki kendine ilk yeni bir erkek bulmustur. Söylenecek cok sey varda. Herseyi anlarim da insan evladina nasil kiyabiliyor aklim hic almiyor. Konu sahibinin dogru dürüst bir hayati yok ki, bir cocuga dogru dürüst bir hayat sunsun. Sonra da böyle söyleyince suclu ama biz oluyoruz.
Soru sormasın o zaman bu da başka bir tür.Ne dememizi bekliyor acaba aferin mi?Tüp bebek derdinde olan biri bosanmaz. Konu sahibi bu yüzden de cevap vermiyor
Soru sormasın o zaman bu da başka bir tür.Ne dememizi bekliyor acaba aferin mi?
Ay valla Allah akıl fikir versin.Hem yardım isteyip,fikir isteyip hem de burnunun dikine gidecekse buyursun gitsin ama üç gün sonra sormasın kızlar ben mutsuzum çocuğa mama alamıyorum kocam çalışmıyor napayım diye? Sevişin derim işte o zaman çok seviyormuş ya!Bence konu sahibi kendini degersiz görüyor, cünkü o ailede ona deger veren kimse yok. Esi dahil. Zannediyor ki cocuk dogrunca kiymete binecek, ama o isler öyle olmuyor iste. Iyi ebeveynlik eş seciminde baslar, elinden gelen kadar saglam bir yuva kurmaya bakar. Ortada ne saglam bir yuva nede evlilik var. Ama konu sahibi cocugu sihirli cözüm olarak görüyor.
İyi davranıyor seviyorum diyorAy bu nasıl bir hayat içim şişti.
Size bir alyans bile almamışlar, masraf etmemişler. Kendinizi bu kadar mı değersiz görüyorsunuz?
Affedersinizde işsiz, güçsüz, sorumsuz üstelik sizi aldatan bir adamın nesini seviyorsunuz? Sevilecek ne tarafını bulabildiniz cidden merak ediyorum.
Çocuk olursa çalışır diye düşünüyorumBakalım o cocuk bu şartlarda doğmak istiyor mu?
Damı akıtan evde yaşarken bile çalışmıyor eşiniz o zman mı çalışacak. Lütfen biraz gerçekçi olun.Çocuk olursa çalışır diye düşünüyorum
Babam kendisine ev tuttu oraya gidebilirim ama kendimde bosanma cesaretini goremiyorum bana iyi davranıyor seviyorum diyor duygusal düşünüyorum bende düzelir diye düşünüyorumÖnce annenizin vefatı sonra baba denen vasıfsız insanın sahip çıkmaması ile böyle zor durumda kalmanız çok uzdu beni . Ama evlendiginiz kişi ve ailesi daha berbat denize düşen yılana sarılır misali ,ayrılmaya kalksanız bir kadın sığınma evine yerlesseniz bu sürede iş arasanız olmaz mı ?
Böyle dengesiz insanların ne yapacağıda belli olmaz. Kendileri istedikleri için boşatırlar umursamazlar , kız kendi ben boşanmak istiyorum diye çıkarsada Ortaya egolarına yediremezler dert olurlar belki kıza.Yağmurdan kaçarken doluya tutulmuşsun.
Lütfen eşimi seviyorum deme. Böyle insanlar sevilir mi? Seni aldatmış mesajlarını yakaladım diyorsun. Çocuk da yokmuş. Bir ise giremez misin? Zaten koca olup sana maddi yönden de bir faydası yok senin kendine faydan olsun. Kayinvalde ayırmadan sen ayrıl bu adamdan çalış paranı kazan şöyle bi 30 yaşına kadar da evlilik defterini kapat. Çok küçük yaşta mecbur bırakılmışsın ama istersen devam etmeye mecbur kalmazsın. Bir çocuk olursa elin kolun hepten bağlanır çalışsan çalışamazsın ayrılsan ayrılamazsın. Iyi düşün.
Çocuk olursa duzelirler diye düşünüyorumYağmurdan kaçarken doluya tutulmuşsun.
Lütfen eşimi seviyorum deme. Böyle insanlar sevilir mi? Seni aldatmış mesajlarını yakaladım diyorsun. Çocuk da yokmuş. Bir ise giremez misin? Zaten koca olup sana maddi yönden de bir faydası yok senin kendine faydan olsun. Kayinvalde ayırmadan sen ayrıl bu adamdan çalış paranı kazan şöyle bi 30 yaşına kadar da evlilik defterini kapat. Çok küçük yaşta mecbur bırakılmışsın ama istersen devam etmeye mecbur kalmazsın. Bir çocuk olursa elin kolun hepten bağlanır çalışsan çalışamazsın ayrılsan ayrılamazsın. Iyi düşün.
Ben maddiyata önem vermedim hicbirzaman sadece sevgi olsun mutlu olayım diye düşündüm catiyida zamanla yaptiririz belki çocuk oluncada düzelir çalışma isteği olur kaynanamda belki beni sever o zaman diye düşünüyorumYana yakıla çocuk olsun diye uğraşıyorsunuz, şöyle bir bakayım dedim eski konularınıza da baştan aşağı "Anne olayım da olayım" üzerine.
Neden?
İcralık, bok gibi damı akar bir gecekonduda sefalet içinde, kendisiyle ilgilenmeyen, işi gücü internet olan faydasız işsiz ve annesini boynuzlayıp duran babasıyla beraber büyüsün diye mi yapacaksınız çocuk?
Sizinki kader filan değil, lağım hayatlarınızı hastalık gibi nesilden nesle bulaştırıp durmak sadece. Hemen üreyin geri kalmayın süper eşiniz var, şahane ortam. Sizin çocuklara biz acıyoruz sonra buralarda anlattıkça, sizlerin umuru değil. Şu hale bak. Müstakbel eltiye takılan altının dokunduğu kadar "Kocam niye beni ezdiriyor, niye çalışmıyor, niye elimiz ayağımız tutarken ikimiz bir olup hayatımızı kazanmıyoruz, bu adamdan olmaz" diye dokunmuyor da üzerine bebe yapmaya çalışıyor bir de.
Bu kafaları daha önce buralarda okumamış olsam, gönül rahatlığıyla diyeceğim ki "Gelmiş kendince eğleniyor bir zibidi", ama varsınız, maalesef var sizlerden tonla.
Bebek olursa çalışır diye düşünüyorumAslinda konu sahibi cocugu kendi egoistliginden istiyor. Istiyor hayatinda sadece onun ve onu seven biri olsun. Bu bebege iyi sartlar sunabilirmiyim, iyi babsi var mi, iyi bakabilirmiyim diye o yüzden düsünmüyor.
peki yine çalışmazsa o çocuğa nasıl bakacaksınız hanımefendi! bezi mamayı kim alacakBebek olursa çalışır diye düşünüyorum
Bebek olursa bebek rezil olur yine yoluna girmez hiçbirşey. Yazık bebeğe.Bebek olursa çalışır diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?