O yoklugun icine cocuk yapma hırsıda garip olmus adam calismiyor laylaylom senin ne yapacagin belli degil kafan corba olmus cocugun gunahina mi girceksiniz?Merhabalar ben 22 yaşındayım annem ben küçükken başkasıyla evlendi babamsa bana sahip çıkmıyor arada kaldığım için eşimle evlendim düğünümde tek başımaydim . Düzen yapılmadı bir alyans bile alınmadı kaynanam başkalarının eski gelinliklerini dene diye getirdi ama bedenime olmadı. Bir gelinlik kiraladilar ve evde düğün yapıldı . Kayinbabam adam öldürmüş cezaevinde . 4 sene kaynanam kaynım ve görümceyle birlikte oturdum. Bu süreçte kaynanamdan çok çile çektim sürekli hizmet buyurmalari en küçük birseyi yapmadığım da laf sokmaları . Ben odamdayken odamın önünden geçip laf duyurup sokmaları . Hep benim hakkımda fısır fısır konuşmalar . Hiçbir zaman karşısına çıkıp cevap vermedim hep eşim beni susturdu . Onun hattına sustum . Eşim evlendigimiz günden beri çalışmıyor sadece çok darda kalınca 1 2 günlük ara işlerine gidiyor. Oda interneti yatırmak için . Sürekli bilgisayar telefon oynuyor bu süreçte defalarca sahte sosyal medya hesaplarını ve mesajlarını yakaladım . Askere gitti askerliginde bekledim ama askerdeyken de yapmış . Askerden gelince ben artık dayanamadım pandemi nedeniyle 5 milyar kredi cektim gecekondu ev yaptırdık kaynanamin evin yanına . Evimi ayırdım fakat eşim hala calismiyor üzerime açılmış 2 tane icra dosyası var eve ixra gelmek üzere .evimin catisi bile yok yağmur yağınca akıyor. Kaynanam beni çocuğum olmuyor diye istemiyormuş eşime boşan ben seni başkasıyla evlendiririm diyormuş . Şimdi kaynım evlenecek eltime şimdiden altınlar küpeler taktılar kiyafetler vs aldılar haftanın 3 günü yanına kalmaya gidiyorlar (yakın akrabaları eltimle aynı binada oturuyor) o kıza şimdiden çok değer veriyorlar kendi akrabalariymis . Esimide seviyorum ne yapacağımı bilmiyorum ...
Öff gercekten bayılcamEsimide seviyorum ne yapacağımı bilmiyorum ...
Böyle bir adamı nasıl seviyorsunuz????Merhabalar ben 22 yaşındayım annem ben küçükken başkasıyla evlendi babamsa bana sahip çıkmıyor arada kaldığım için eşimle evlendim düğünümde tek başımaydim . Düzen yapılmadı bir alyans bile alınmadı kaynanam başkalarının eski gelinliklerini dene diye getirdi ama bedenime olmadı. Bir gelinlik kiraladilar ve evde düğün yapıldı . Kayinbabam adam öldürmüş cezaevinde . 4 sene kaynanam kaynım ve görümceyle birlikte oturdum. Bu süreçte kaynanamdan çok çile çektim sürekli hizmet buyurmalari en küçük birseyi yapmadığım da laf sokmaları . Ben odamdayken odamın önünden geçip laf duyurup sokmaları . Hep benim hakkımda fısır fısır konuşmalar . Hiçbir zaman karşısına çıkıp cevap vermedim hep eşim beni susturdu . Onun hattına sustum . Eşim evlendigimiz günden beri çalışmıyor sadece çok darda kalınca 1 2 günlük ara işlerine gidiyor. Oda interneti yatırmak için . Sürekli bilgisayar telefon oynuyor bu süreçte defalarca sahte sosyal medya hesaplarını ve mesajlarını yakaladım . Askere gitti askerliginde bekledim ama askerdeyken de yapmış . Askerden gelince ben artık dayanamadım pandemi nedeniyle 5 milyar kredi cektim gecekondu ev yaptırdık kaynanamin evin yanına . Evimi ayırdım fakat eşim hala calismiyor üzerime açılmış 2 tane icra dosyası var eve ixra gelmek üzere .evimin catisi bile yok yağmur yağınca akıyor. Kaynanam beni çocuğum olmuyor diye istemiyormuş eşime boşan ben seni başkasıyla evlendiririm diyormuş . Şimdi kaynım evlenecek eltime şimdiden altınlar küpeler taktılar kiyafetler vs aldılar haftanın 3 günü yanına kalmaya gidiyorlar (yakın akrabaları eltimle aynı binada oturuyor) o kıza şimdiden çok değer veriyorlar kendi akrabalariymis . Esimide seviyorum ne yapacağımı bilmiyorum ...
Ben de 5 bin tl kredi çekerek yapılabilen gecekondu eve takıldım..çamurdan yapsa bile o paraya mümkün değilKonu fake. Kimse bu kadar aklini yitirmis olamaz.
5 dkbile düşünmeden boşanın.Diyebileceğim tek şey bu.Merhabalar ben 22 yaşındayım annem ben küçükken başkasıyla evlendi babamsa bana sahip çıkmıyor arada kaldığım için eşimle evlendim düğünümde tek başımaydim . Düzen yapılmadı bir alyans bile alınmadı kaynanam başkalarının eski gelinliklerini dene diye getirdi ama bedenime olmadı. Bir gelinlik kiraladilar ve evde düğün yapıldı . Kayinbabam adam öldürmüş cezaevinde . 4 sene kaynanam kaynım ve görümceyle birlikte oturdum. Bu süreçte kaynanamdan çok çile çektim sürekli hizmet buyurmalari en küçük birseyi yapmadığım da laf sokmaları . Ben odamdayken odamın önünden geçip laf duyurup sokmaları . Hep benim hakkımda fısır fısır konuşmalar . Hiçbir zaman karşısına çıkıp cevap vermedim hep eşim beni susturdu . Onun hattına sustum . Eşim evlendigimiz günden beri çalışmıyor sadece çok darda kalınca 1 2 günlük ara işlerine gidiyor. Oda interneti yatırmak için . Sürekli bilgisayar telefon oynuyor bu süreçte defalarca sahte sosyal medya hesaplarını ve mesajlarını yakaladım . Askere gitti askerliginde bekledim ama askerdeyken de yapmış . Askerden gelince ben artık dayanamadım pandemi nedeniyle 5 milyar kredi cektim gecekondu ev yaptırdık kaynanamin evin yanına . Evimi ayırdım fakat eşim hala calismiyor üzerime açılmış 2 tane icra dosyası var eve ixra gelmek üzere .evimin catisi bile yok yağmur yağınca akıyor. Kaynanam beni çocuğum olmuyor diye istemiyormuş eşime boşan ben seni başkasıyla evlendiririm diyormuş . Şimdi kaynım evlenecek eltime şimdiden altınlar küpeler taktılar kiyafetler vs aldılar haftanın 3 günü yanına kalmaya gidiyorlar (yakın akrabaları eltimle aynı binada oturuyor) o kıza şimdiden çok değer veriyorlar kendi akrabalariymis . Esimide seviyorum ne yapacağımı bilmiyorum ...
5 dkbile düşünmeden boşanın.Diyebileceğim tek şey bu.
Sevginizi yiyin için o zaman. Kredinizi sevginizle ödeyin. Adam çok sevilesi çünkü. Her şeyi karşılamaya yeterMerhabalar ben 22 yaşındayım annem ben küçükken başkasıyla evlendi babamsa bana sahip çıkmıyor arada kaldığım için eşimle evlendim düğünümde tek başımaydim . Düzen yapılmadı bir alyans bile alınmadı kaynanam başkalarının eski gelinliklerini dene diye getirdi ama bedenime olmadı. Bir gelinlik kiraladilar ve evde düğün yapıldı . Kayinbabam adam öldürmüş cezaevinde . 4 sene kaynanam kaynım ve görümceyle birlikte oturdum. Bu süreçte kaynanamdan çok çile çektim sürekli hizmet buyurmalari en küçük birseyi yapmadığım da laf sokmaları . Ben odamdayken odamın önünden geçip laf duyurup sokmaları . Hep benim hakkımda fısır fısır konuşmalar . Hiçbir zaman karşısına çıkıp cevap vermedim hep eşim beni susturdu . Onun hattına sustum . Eşim evlendigimiz günden beri çalışmıyor sadece çok darda kalınca 1 2 günlük ara işlerine gidiyor. Oda interneti yatırmak için . Sürekli bilgisayar telefon oynuyor bu süreçte defalarca sahte sosyal medya hesaplarını ve mesajlarını yakaladım . Askere gitti askerliginde bekledim ama askerdeyken de yapmış . Askerden gelince ben artık dayanamadım pandemi nedeniyle 5 milyar kredi cektim gecekondu ev yaptırdık kaynanamin evin yanına . Evimi ayırdım fakat eşim hala calismiyor üzerime açılmış 2 tane icra dosyası var eve ixra gelmek üzere .evimin catisi bile yok yağmur yağınca akıyor. Kaynanam beni çocuğum olmuyor diye istemiyormuş eşime boşan ben seni başkasıyla evlendiririm diyormuş . Şimdi kaynım evlenecek eltime şimdiden altınlar küpeler taktılar kiyafetler vs aldılar haftanın 3 günü yanına kalmaya gidiyorlar (yakın akrabaları eltimle aynı binada oturuyor) o kıza şimdiden çok değer veriyorlar kendi akrabalariymis . Esimide seviyorum ne yapacağımı bilmiyorum ...
Kızacaksın belki ama çocuğunun olmamasında var bir hayırMerhabalar ben 22 yaşındayım annem ben küçükken başkasıyla evlendi babamsa bana sahip çıkmıyor arada kaldığım için eşimle evlendim düğünümde tek başımaydim . Düzen yapılmadı bir alyans bile alınmadı kaynanam başkalarının eski gelinliklerini dene diye getirdi ama bedenime olmadı. Bir gelinlik kiraladilar ve evde düğün yapıldı . Kayinbabam adam öldürmüş cezaevinde . 4 sene kaynanam kaynım ve görümceyle birlikte oturdum. Bu süreçte kaynanamdan çok çile çektim sürekli hizmet buyurmalari en küçük birseyi yapmadığım da laf sokmaları . Ben odamdayken odamın önünden geçip laf duyurup sokmaları . Hep benim hakkımda fısır fısır konuşmalar . Hiçbir zaman karşısına çıkıp cevap vermedim hep eşim beni susturdu . Onun hattına sustum . Eşim evlendigimiz günden beri çalışmıyor sadece çok darda kalınca 1 2 günlük ara işlerine gidiyor. Oda interneti yatırmak için . Sürekli bilgisayar telefon oynuyor bu süreçte defalarca sahte sosyal medya hesaplarını ve mesajlarını yakaladım . Askere gitti askerliginde bekledim ama askerdeyken de yapmış . Askerden gelince ben artık dayanamadım pandemi nedeniyle 5 milyar kredi cektim gecekondu ev yaptırdık kaynanamin evin yanına . Evimi ayırdım fakat eşim hala calismiyor üzerime açılmış 2 tane icra dosyası var eve ixra gelmek üzere .evimin catisi bile yok yağmur yağınca akıyor. Kaynanam beni çocuğum olmuyor diye istemiyormuş eşime boşan ben seni başkasıyla evlendiririm diyormuş . Şimdi kaynım evlenecek eltime şimdiden altınlar küpeler taktılar kiyafetler vs aldılar haftanın 3 günü yanına kalmaya gidiyorlar (yakın akrabaları eltimle aynı binada oturuyor) o kıza şimdiden çok değer veriyorlar kendi akrabalariymis . Esimide seviyorum ne yapacağımı bilmiyorum ...
Tüh ya. Bukadar mükemmel evlilkte çocuk büyük eksik, hemen olur inşallah.Merhabalar ben 22 yaşındayım annem ben küçükken başkasıyla evlendi babamsa bana sahip çıkmıyor arada kaldığım için eşimle evlendim düğünümde tek başımaydim . Düzen yapılmadı bir alyans bile alınmadı kaynanam başkalarının eski gelinliklerini dene diye getirdi ama bedenime olmadı. Bir gelinlik kiraladilar ve evde düğün yapıldı . Kayinbabam adam öldürmüş cezaevinde . 4 sene kaynanam kaynım ve görümceyle birlikte oturdum. Bu süreçte kaynanamdan çok çile çektim sürekli hizmet buyurmalari en küçük birseyi yapmadığım da laf sokmaları . Ben odamdayken odamın önünden geçip laf duyurup sokmaları . Hep benim hakkımda fısır fısır konuşmalar . Hiçbir zaman karşısına çıkıp cevap vermedim hep eşim beni susturdu . Onun hattına sustum . Eşim evlendigimiz günden beri çalışmıyor sadece çok darda kalınca 1 2 günlük ara işlerine gidiyor. Oda interneti yatırmak için . Sürekli bilgisayar telefon oynuyor bu süreçte defalarca sahte sosyal medya hesaplarını ve mesajlarını yakaladım . Askere gitti askerliginde bekledim ama askerdeyken de yapmış . Askerden gelince ben artık dayanamadım pandemi nedeniyle 5 milyar kredi cektim gecekondu ev yaptırdık kaynanamin evin yanına . Evimi ayırdım fakat eşim hala calismiyor üzerime açılmış 2 tane icra dosyası var eve ixra gelmek üzere .evimin catisi bile yok yağmur yağınca akıyor. Kaynanam beni çocuğum olmuyor diye istemiyormuş eşime boşan ben seni başkasıyla evlendiririm diyormuş . Şimdi kaynım evlenecek eltime şimdiden altınlar küpeler taktılar kiyafetler vs aldılar haftanın 3 günü yanına kalmaya gidiyorlar (yakın akrabaları eltimle aynı binada oturuyor) o kıza şimdiden çok değer veriyorlar kendi akrabalariymis . Esimide seviyorum ne yapacağımı bilmiyorum ...
5 milyara gecekonduya anca kapı alınır ama neyseBu konu gerçek mi ya... Böyle hayatlar gerçekten var mı? 5 milyar krediyle gecekondu filan yapmış? Milyar ne bir de, 22 yaşındaki kız eski parayı nerden biliyor? Ben 26 yaşındayım ben bile pek hatırlamıyorum o zamanları.
ben de merak edip eski konulara göz gezdirdim. çocuk çocuk diye çırpınmış. yazmak istediklerimi biri yazmış o nedenle aynısını yazmayın dedimYana yakıla çocuk olsun diye uğraşıyorsunuz, şöyle bir bakayım dedim eski konularınıza da baştan aşağı "Anne olayım da olayım" üzerine.
Neden?
İcralık, bok gibi damı akar bir gecekonduda sefalet içinde, kendisiyle ilgilenmeyen, işi gücü internet olan faydasız işsiz ve annesini boynuzlayıp duran babasıyla beraber büyüsün diye mi yapacaksınız çocuk?
Sizinki kader filan değil, lağım hayatlarınızı hastalık gibi nesilden nesle bulaştırıp durmak sadece. Hemen üreyin geri kalmayın süper eşiniz var, şahane ortam. Sizin çocuklara biz acıyoruz sonra buralarda anlattıkça, sizlerin umuru değil. Şu hale bak. Müstakbel eltiye takılan altının dokunduğu kadar "Kocam niye beni ezdiriyor, niye çalışmıyor, niye elimiz ayağımız tutarken ikimiz bir olup hayatımızı kazanmıyoruz, bu adamdan olmaz" diye dokunmuyor da üzerine bebe yapmaya çalışıyor bir de.
Bu kafaları daha önce buralarda okumamış olsam, gönül rahatlığıyla diyeceğim ki "Gelmiş kendince eğleniyor bir zibidi", ama varsınız, maalesef var sizlerden tonla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?