Çocuğum olmuyor diye beni istemeyen kaynana. Çalışmayan bir eş ve icra davalarım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bu kadar sıkıntı içinde yaşıyorsun,neler çektin kim bilir.
Şu anki durumunu düşün zaten yalnızsın değil mi.
istenmediğin yerde yoksulluk içinde yaşıyorsun.
şimdi ayrılsan,kendi kendine gecinsen inan daha rahat edersin.
günlük de olsa iş bulursun çok gençsin.
eşyalı ev bulabilirsin.
temiz rahat ve huzurlu hayatin olur.
sana naçizane abla tavsiyesi seni istemeyeni,değer vermeyeni sen hiç isteme.
kendi kıymetini önce kendin bil.

O yoklugun icine cocuk yapma hırsıda garip olmus adam calismiyor laylaylom senin ne yapacagin belli degil kafan corba olmus cocugun gunahina mi girceksiniz?

Esimide seviyorum ne yapacağımı bilmiyorum ...
Öff gercekten bayılcam
Nesini seviyosnuz ya ?
Bide masallah 5 bin kredi ceken ,gecekonduyu konduruyor mu öyle?Ailecek yasa dısı isler hayat tarzınız olmus?
Müstehak yani.
İssiz gücsüz amip gibi yasayan adamı seviyorsanız ,bosanmayın.
22 yasına bidaha gelirseniz bakarsınız!

Böyle bir adamı nasıl seviyorsunuz????
Bakın bu sevgi değil bu çaresizlik. Sevmek sevilmek bu değil ;insanı yormaz , başkasına ezdirmez, hayatı omuz omuza vererek birbirini desteklemektir.

Siz bi kredi daha çeker tüp bebeğe girişirsiniz diye düşündüm hadi dedim bilmeden günahını almayayım, eski konularınıza baktım bingo! Hakikaten tüp bebek peşine de düşmüşsünüz. Yapın yapın sonraki konunuzu da şimdiden başka bir üye bugün açmış, iki tane bebek çalışmayan koca belediye süt verince karnını doyurduğu bi bebek diğerine de kocası unla suyu karıştır ver diyormuş. Sorumsuzluğunuzun ucu bucağı yok gerçekten

çok yerinde yorumlar yapılmış ama üyenin zahmet edip okuyacağını sanmıyorum hemen gitmiş... böyle açılan konulara da sinir olmaya başladım ya. konuyu aç kaç.. oh ne iyi...
öte yandan konu gerçek değildir umarım diye dua ediyorum.. gerçekse de üyeye bir akıl....

5 dkbile düşünmeden boşanın.Diyebileceğim tek şey bu.

Sevginizi yiyin için o zaman. Kredinizi sevginizle ödeyin. Adam çok sevilesi çünkü. Her şeyi karşılamaya yeter

Senin için çok üzüldüm daha çok küçükmüşsün neden evlendin be yavrum, kadın sığınmaya başvur ve kendi ayaklarının üstünde dur daha çok güzel günlerin olsun istersen yapamıyacağın hiçbir şey yok. Değer görmediğin yerde iyice kafaya takıp hasta olursun

Asıl sorun kocada ama sen kv kp yeni geline aldığı küpeyi verdikleri değeri mi dert ediyorsun. Evinin çatısı yoksa bu eşinin sorunu. Evde dötünü büyütüp kadınlarla yazışacağına gidip çalışsın da Bi çatı yaptırsın. Adamın arada çalışma sebebi bile İnterneti yatırmak. Kıçında don yok İnterneti ihmal etmiyor ama. Kocam için katlanıyorum kocamı seviyorum dediğin koca bu mu? Aklını başına mu toplasan acaba? Bi de bu adamdan çocuk yapmaya çalışıyorsun.

Bu konu gerçek mi ya... Böyle hayatlar gerçekten var mı? 5 milyar krediyle gecekondu filan yapmış? Milyar ne bir de, 22 yaşındaki kız eski parayı nerden biliyor? Ben 26 yaşındayım ben bile pek hatırlamıyorum o zamanları.

Kızacaksın belki ama çocuğunun olmamasında var bir hayır
Genç yaşında, çocuksuzken kurtul bu adamdan
Çalış işe gir
Ne babanda ne kocanda hayır var

Tüh ya. Bukadar mükemmel evlilkte çocuk büyük eksik, hemen olur inşallah.

ben de merak edip eski konulara göz gezdirdim. çocuk çocuk diye çırpınmış. yazmak istediklerimi biri yazmış o nedenle aynısını yazmayın dedim
ayrıca konu sahibi gir bir işe çalış o adamak adamdan kurtul bebek olmaması Allah’ın sana lütfu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…