• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuğum olmuyor diye beni istemeyen kaynana. Çalışmayan bir eş ve icra davalarım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tam olarak nesini seviyorsun esinin anlamadim. Okadar sorumsuzki, birde aldatiyor.
Siz neden calismiyorsunuz? Madem cocugunuz yok ayrilin evlilik ztn bi kurtulus yolu degil kendinizde yasamis görmüs olmaniz lazim!
Benim çalışmama izin vermiyor defalarca ısrar ettim bu konuda. Gururluymus karısı calisamazmis .

Velev ki arka arkaya 2 çocuk dogurdun, kocan yine çalışmayacak kaynanan yük oluyorsun diye daha çok nefret edecek senden. O zaman ne yapacaksın?
Zaten çocuk olmadığı halde yük oldugumuzu söyledi orda yemek yedik birkaç sefer diye

Benim çalışmama izin vermiyor defalarca ısrar ettim bu konuda. Gururluymus karısı calisamazmis .

Gururlu hali buysa, gurursuz halini düsünemiyorum. Bak güzel kardesim: yasin genc bir ömür var önünde. Kendini sana layik olmayan insanlara sevdirmeye calismakla heba etme. Hem kendin icin, hem ilerde gercekten cocuk istersen onlar icin güzel bir gelecek kurma derdine düs. O kayinvalide ve oglu birbirlerine layik tam

Acımasız sert bir eleştiri yapmışsınız fakat ben maddiyat önemli değil sevgi önemli dedim bebeğimde olursa o zaman herşey yoluna girer kocamda çalışır diye düşünüyorum
Şimdiye kadar duyduğumuz hikayeler bebeğin olursa herşeyin çok daha kötü olacağını gösteriyor bence.
Çalışma derdi olan adam zaten bebek veya eş olmadan da çalışır. Yani bence bu adamın düzeleceğine yönelik unut beslemeyin.
Ayrıca dünyaya getireceğiniz bebeğe çok yazık olacak, o minicik bebeğe reva gördüğünüz hayat bu mu? Siz seviyorsunuz diye bir şekilde katlanıyorsunuz ama o dünyaya gelecek çocuğun ne suçu var.

Gururlu hali buysa, gurursuz halini düsünemiyorum. Bak güzel kardesim: yasin genc bir ömür var önünde. Kendini sana layik olmayan insanlara sevdirmeye calismakla heba etme. Hem kendin icin, hem ilerde gercekten cocuk istersen onlar icin güzel bir gelecek kurma derdine düs. O kayinvalide ve oglu birbirlerine layik tam
Evet öyle ama boşanmaya cesaret edemiyorum ya onsuz yapamayacakmisim gibi geliyor sanırım çok duygusalim veya bağlanmışım evim aksada benim evim diye seviyorum felan

Şimdiye kadar duyduğumuz hikayeler bebeğin olursa herşeyin çok daha kötü olacağını gösteriyor bence.
Çalışma derdi olan adam zaten bebek veya eş olmadan da çalışır. Yani bence bu adamın düzeleceğine yönelik unut beslemeyin.
Ayrıca dünyaya getireceğiniz bebeğe çok yazık olacak, o minicik bebeğe reva gördüğünüz hayat bu mu? Siz seviyorsunuz diye bir şekilde katlanıyorsunuz ama o dünyaya gelecek çocuğun ne suçu var.
Hep söz veriyor çalışacağım güzel bir hayat yaşatacağım diye bende ona güvendim bilmiyorum

Zaten çocuk olmadığı halde yük oldugumuzu söyledi orda yemek yedik birkaç sefer diye
Sen de hala tüp bebek peşindesin öyle mi? Bak kızım sen sefalete onursuzluga aşk için katlanıyorsun belki ama doğuracağın bebek anlamaz aşktan . Bakamayacağını bile bile sırf eltinle rakip olmak ve adamı elinde tutmak için doguracaksin belli ki ama çok pişman olacaksın. Azıcık merhametin varsa yapma.

Düzelir çalışır diye umut ediyorum
Ne olur artık evlenince düzelir,çocuk olunca düzelir ,şu olursa düzelir demeyi bırakın.bazi davranışlar küçük yaşta kazanılır.sorumluluk gibi, çalışkan olma gibi..Bunlar sonradan ortaya çıkmıyor.cocuk olunca tüm evliliklar kurtulsa idi dunyada bosanma olmazdi.evli ama mutsuz aileler olmazdi

Birde tüp bebek pahali değil mi?20000_30000 falandır herhalde..çocuk çocuk diyorsunuzda bu para nereden gelecek?

Evet öyle ama boşanmaya cesaret edemiyorum ya onsuz yapamayacakmisim gibi geliyor sanırım çok duygusalim veya bağlanmışım evim aksada benim evim diye seviyorum felan

Simdi söyle düsün gülüm. Insan yokluktan geliyorsa, sadace maddi olarak degil manevi olarak da, o zaman insan her önüne geleni nimet zanneder. Sen gercek sevgiyi ve sıcak bir yuvayı daha tanimadigin icin bu elindekilerlen idare etmeye calisiyorsun. Halbuki bunlar sana layik degil. Mesele catidan su akmasi bile degil. Yaninda düzgün seven bir insan olsa el birligi ile o catiyi isletirsiniz. Ama simdiye kadar hep tek basina birseylerin mücadelesini veriyorsun. Bebek konusundada bu farkli olmaz hic. Bence sen önce senin ne kadar önemli oldugunu anlaman gerektigini düsünüyorum. Yasadigin hayat kolay degil, ama kendine cidden bir sor: Kendimi kabul ettirmeye cabaladigim insanlarin benden arti taraflari neler? Göreceksin ki onlar aslinda sana layik bile degiller. O yüzden ilk önce kendini düsün

Acımasız sert bir eleştiri yapmışsınız fakat ben maddiyat önemli değil sevgi önemli dedim bebeğimde olursa o zaman herşey yoluna girer kocamda çalışır diye düşünüyorum

Tabii, düzelir ya sen yap çocuk, o zaman acımasız, sert neymiş görürsün dibine kadar. Suya bandırdığınız umudunuzu kemirirsiniz artık ailecek.

Ayrıca ikidir aynı mesajıma alıntı yapıyorsun, alıntılama gari rica edeceğim, bu kafa yapısına laf anlatmaya vakit harcayasım yok şimdi.

Birde tüp bebek pahali değil mi?20000_30000 falandır herhalde..çocuk çocuk diyorsunuzda bu para nereden gelecek?
bu arkadaş için durumu bilmem ama

benim bildiğim eline geçen parayı savuran doğru düzgün iş bulamayan adama evlenirken hayrına eşya alan
yine tüp bebek deneyene hayrına yardım eden çok

evlenmek ve bebek yapmak toplumumuzda yaşam gayesi olduğu için bunları yapanlara yardım eden oluyor, hele belli çevrelerde.

bu arkadaş için durumu bilmem ama

benim bildiğim eline geçen parayı savuran doğru düzgün iş bulamayan adama evlenirken hayrına eşya alan
yine tüp bebek deneyene hayrına yardım eden çok

evlenmek ve bebek yapmak toplumumuzda yaşam gayesi olduğu için bunları yapanlara yardım eden oluyor, hele belli çevrelerde.
Televizyonda bı program vardı, sevabına gecekonduda yaşayan 3 çocuklu bir ailenin tek göz gecekondusunu tadilat yapıp yeni eşyalar almışlardı. Programdan 1 ay sonra adam çocuklara verilen yataklardan tut, banyodaki fayanslara musluklar kadar söküp ne varsa satmış :-)

Simdi söyle düsün gülüm. Insan yokluktan geliyorsa, sadace maddi olarak degil manevi olarak da, o zaman insan her önüne geleni nimet zanneder. Sen gercek sevgiyi ve sıcak bir yuvayı daha tanimadigin icin bu elindekilerlen idare etmeye calisiyorsun. Halbuki bunlar sana layik degil. Mesele catidan su akmasi bile degil. Yaninda düzgün seven bir insan olsa el birligi ile o catiyi isletirsiniz. Ama simdiye kadar hep tek basina birseylerin mücadelesini veriyorsun. Bebek konusundada bu farkli olmaz hic. Bence sen önce senin ne kadar önemli oldugunu anlaman gerektigini düsünüyorum. Yasadigin hayat kolay degil, ama kendine cidden bir sor: Kendimi kabul ettirmeye cabaladigim insanlarin benden arti taraflari neler? Göreceksin ki onlar aslinda sana layik bile degiller. O yüzden ilk önce kendini düsün
Aslında iyi davranıyor kötü lafı sözü yok bana yakın davranıyor kötü davransa hiç çekemezdim

Oradan oturup yorum yapmak kolay tabi sen benim yerimde olsaydın sende aynısını yapardın madem düzgün yorum yapmayacaksan karışma o zaman kardeşim kimse zorla okutmuyor sana sanki sen cokmu düzgün birisin
Tabii, düzelir ya sen yap çocuk, o zaman acımasız, sert neymiş görürsün dibine kadar. Suya bandırdığınız umudunuzu kemirirsiniz artık ailecek.

Ayrıca ikidir aynı mesajıma alıntı yapıyorsun, alıntılama gari rica edeceğim, bu kafa yapısına laf anlatmaya vakit harcayasım yok şimdi.

Hep söz veriyor çalışacağım güzel bir hayat yaşatacağım diye bende ona güvendim bilmiyorum
Yavrum biz karı koca 28 yıldır köpek gibi çalışıyoruz, hala güzel bir hayat yasayamadik, aksine herşey daha kötüye gidiyor...bu kadar mı habersizsin dünyadan da bu adamın yalanlarına güvenip doğurmaya çalışıyorsun, pes....

Lutfen bu felaket evliliginize cocuk yapmayin, o cocugun vebaline girmeyin aklinizi basiniza alin , elinizi vicdaniniza koyun gelecek cocuga yazik etmeyin.

5 milyara(!) ev mi yaptırdınız? Evet oraya takıldım.
Hem daha kaç yaşındasınız milyarı kullanmanız da ilginç.
Umarım faketir.
Değilse lütfen kendinizi kurtarmak için bir çıkış yolu arayın ama bu bebek olmasın asla.
2 yıl sonra da olabilir bu plan.

Çocuğunuzun olmaması isabet olmuş bence korunmaya başlayın ve ayrılın o evden. Belki de eşinin olmuyordur nereden biliyorlar? Babası katil adamla neden evlendin demeye dilim varmıyor. Sığınma evlerini arayın hemen yardımcı olurlar. Bir gece daha bile kalmayın.
Babasinin katil olmasi oglunu suçlu yapmaz suç kişiseldir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back