- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.329
- 548
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz iyi misiniz yahu ?Çocuk olursa çalışır diye düşünüyorum
O zamanda düzelmezse 2.yimi yapcaksınBebek olursa çalışır diye düşünüyorum
Bebek olursa çalışır diye düşünüyorum
Bilmiyorum bana iyi davranıyor bende çok duygusal bir insanım mantığımla hareket edemiyorumEşinin tam olarak nesini seviyorsun ya? Adam çalışmıyor, seni korumuyor, sana bakmıyor, muhtemelen seni sevmiyor da sen nesini seviyorsun ya?
HaklısınızYalnis düsünüyorsun iste. Bi adam sorumlulugunu bastan bilir. Sen calisamazsin ilk zamanlar. Parasizligin cilesini hep kadinlar ve cocuklar ceker. Erkekler karinlari doysa yeter kafasinda. Bende anneyim. Cocuk sahibi olmanin ne kadar masrafli oldugunu biliyorum. Elinizde para olmadigi gibi borcun da var. Önce onlari hallet. O esinden bu durumda bir aile babasi olmaz. Önce buna layik oldugunu göstermeli. Ebeveynlik daha hamile kalmadan basliyor
Bebek olursa beni severler herşey yoluna girer diye düşündümSiz bi kredi daha çeker tüp bebeğe girişirsiniz diye düşündüm hadi dedim bilmeden günahını almayayım, eski konularınıza baktım bingo! Hakikaten tüp bebek peşine de düşmüşsünüz. Yapın yapın sonraki konunuzu da şimdiden başka bir üye bugün açmış, iki tane bebek çalışmayan koca belediye süt verince karnını doyurduğu bi bebek diğerine de kocası unla suyu karıştır ver diyormuş. Sorumsuzluğunuzun ucu bucağı yok gerçekten
İnanın yargılamak niyetinde asla değilim, sadece merak ediyorum, bir işe girmek, çalışmak böylesine zor mu ki bu tarz insanları çekiyorsunuz?
Acımasız sert bir eleştiri yapmışsınız fakat ben maddiyat önemli değil sevgi önemli dedim bebeğimde olursa o zaman herşey yoluna girer kocamda çalışır diye düşünüyorumYana yakıla çocuk olsun diye uğraşıyorsunuz, şöyle bir bakayım dedim eski konularınıza da baştan aşağı "Anne olayım da olayım" üzerine.
Neden?
İcralık, bok gibi damı akar bir gecekonduda sefalet içinde, kendisiyle ilgilenmeyen, işi gücü internet olan faydasız işsiz ve annesini boynuzlayıp duran babasıyla beraber büyüsün diye mi yapacaksınız çocuk?
Sizinki kader filan değil, lağım hayatlarınızı hastalık gibi nesilden nesle bulaştırıp durmak sadece. Hemen üreyin geri kalmayın süper eşiniz var, şahane ortam. Sizin çocuklara biz acıyoruz sonra buralarda anlattıkça, sizlerin umuru değil. Şu hale bak. Müstakbel eltiye takılan altının dokunduğu kadar "Kocam niye beni ezdiriyor, niye çalışmıyor, niye elimiz ayağımız tutarken ikimiz bir olup hayatımızı kazanmıyoruz, bu adamdan olmaz" diye dokunmuyor da üzerine bebe yapmaya çalışıyor bir de.
Bu kafaları daha önce buralarda okumamış olsam, gönül rahatlığıyla diyeceğim ki "Gelmiş kendince eğleniyor bir zibidi", ama varsınız, maalesef var sizlerden tonla.
Kayseri de yaşıyorsun sanırım hangi mahalledesin merak ettim bahçe içine bir ev daha yaptım dami yok diyorsun gazi osman da mısınİyi davranıyor seviyorum diyor
Babam kendisine ev aldı kız kardeşimle birlikte yaşıyor istesem yanına gidebilirim ama karar vermekte zorlanıyorum mantığımla hareket edemiyorum çok duygusal bir insanım sanırım fazla bağlanmışım onaKuzum 22 yaşında, şu uğraştıklarına bak. Halbuki tek derdinin okulunu bitirip, iş gücü sahip olmak olması lazımdı. Reva mı bu?
İleriye yönelik plan yapmalısın bence. Çünkü zaman çok hızlı akıyor. Eşimi seviyorum diyorsun, ama mesela yarın seni terk etse ya da üstüne kuma getirse, ne yapacaksın. Sevgi herşeye çözüm değil ve aşk acısı da sevginin kendisi de zamanla geçiyor. O yüzden anlam yüklemen gerek şey, sevgiden çok sana uygun görülen davranışlar olmalı.
Ailenden çok hayır yok gibi ama ben olsam bir konuşurdum. Belki yardım etmek isterler , belki maddi yardım yaparlar, belki bir süre yanlarında kalmana izin verirler. O sürede sen de bir iş bulursun, kendine bi hayat kurabilmek için arılar atarsın.
Hayır o anda yanlarında bulunan bir akrabadan duydum eşimde inkar etmedi .Kv.nin bosan dedigini sana o cok sevdigin esin mi soyledi?
Acımasız sert bir eleştiri yapmışsınız fakat ben maddiyat önemli değil sevgi önemli dedim bebeğimde olursa o zaman herşey yoluna girer kocamda çalışır diye düşünüyorum
Düzelir çalışır diye umut ediyorumBöyle bir hayata gelen çocuk ne kadar sağlıklı şartlar altında büyüyecek? Adam adam olsaydı ne iş olsa yapardı, çalışırdı . Herşey erkekte bitiyor . Benim eşim şuan bebeğimiz olacak diye iki işte çalışıyor. Bunu mu hak ediyorsunuz siz ? Eltinize takılacak üç beş altından daha önemli sorunlar var . At gözlüğünü çıkarın . Böyle bir adam sevilmeyi hak etmiyor . Yanında durduğunuz her gün kendinize eziyet
Şu adamı ve tuhaf ailesini atın başınızdan, inanın çalışmak bunları çekmekten bin kat iyi. Özgürleşeceksiniz, hayatınız size ait olacak. Çalışmaya 10 günde alışırsınız ama bunlardan gördüğünüz eziyete alışamazsınızHayatimda hiç calismadim okuyordum okula devam edemeyince evlendim çalışmak nasıl birşey bilmiyorum . Benim çalışmama eşim ve ailesi kesinlikle izin vermiyor ancak bosanirsam çalışabilirim . Düzelir diye bekliyorum belki aklı badina gelir çalışır bundan sonra diye
Bebeginiz olunca maddiyat o kadar önemli olacak ki anlatamam. Cocugun bir ton masrafi olacak. Insan bebegine bir oyuncak alamayinca bile ici parcalaniyor. Ser sefil kalirsa sorumlusu siz olacaksınız. Ne malum adamin calisacagi?
HaklısınızÇatısı bile olmayan, içeri yağmurun aktığı, sefaletin olduğu, babanın calismadigi bı eve hangi çocuk doğmak ister ki?
Hepsini okuyorum emin olun. Gerçek olmamasını bende isterdimçok yerinde yorumlar yapılmış ama üyenin zahmet edip okuyacağını sanmıyorum hemen gitmiş... böyle açılan konulara da sinir olmaya başladım ya. konuyu aç kaç.. oh ne iyi...
öte yandan konu gerçek değildir umarım diye dua ediyorum.. gerçekse de üyeye bir akıl....
Tam tersi beni sevmiyor hatta benden şikayet ediyorlar oğlunun ömrünü yemişim .Kv boşan dediğine göre sizi seviyor. Yoksa o adamın yanında durmanız için hiçbir sebep yok
Velev ki arka arkaya 2 çocuk dogurdun, kocan yine çalışmayacak kaynanan yük oluyorsun diye daha çok nefret edecek senden. O zaman ne yapacaksın?Düzelir çalışır diye umut ediyorum