• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuğum olmuyor diye beni istemeyen kaynana. Çalışmayan bir eş ve icra davalarım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tam olarak nesini seviyorsun esinin anlamadim. Okadar sorumsuzki, birde aldatiyor.
Siz neden calismiyorsunuz? Madem cocugunuz yok ayrilin evlilik ztn bi kurtulus yolu degil kendinizde yasamis görmüs olmaniz lazim!

Çoluk yok çocuk yok boşan gir bi işe çalış hayatına yön ver. Çalıştığım İş yerinde çok kız var ev arkadaşı bulup kirayı ortak ödeyip yaşamını sürdüren. Nolur bu kadar mağduru oynamayın 22 yaşındasın mis gibi pırıl pırıl bir yaş her şeye yeniden başlayacaksın. Hayatı tam yerinden yakalamak varken neden bu şeytani insanlarla gençliğini heba ediyorsun? Nesini seviyorsun boş beleş herifin teki. Resmen dünyada yer kaplıyor adam hiç bir vasfı yok..

Çocuğunuz iyi ki yok o yavrunun böyle sağlıksız bir ortamda büyümesi ne kadar doğru. Yaşınız çok küçük lütfen kendinize güveniniz gelsin biraz çok pasif geldiniz. Neden o adamı ve kayınvalidenizi çekiyorsunuz çektiğiniz krediyi ödemekten aciz bir adamı sevmeyin lütfen. İşe girip kendi ayaklarınızın üzerinde durun ve bu adamla bir geleceğinizin olmayacağına inanın sizin için en iyisi bu.

Hayatın başlangıcından gelen zor süreç, kurtulmak isterken yine zorlu bir sürece geçiş.. Eğer yapabilirseniz o evdende uzaklaşın çalışın okuyun kendi ayaklarınızın üzerinde durun

kredi çekip kayınvalidenizin yanında gecekondu yaptıracağınıza kendinize yol çizseydiniz ya ? bu kadar şeyin üstüne daha hala ev kurmalar adamı sabretmeler altdan almalar falan eltinize yapılanları kıskanmak yerine düşünmeniz gereken daha ciddi şeyler var

Duyduğun şey sevgi değil kardeşim. Yalnızlıktan, kimsesizlikten sığınıyorsun o işe yaramaz adama. Gözünü aç yaşın çok genç bir yaş. Sığınma evine yerleşin ve iş arayın hayatınızı kurun.

Bir yere kadar annemizi babamizi bize verdigi hayatlar icin suclayabiliriz. Bir yetiskin olarak artik kendi kararlarinizi almaniz gerekir. Mesela böyle bir durumda cocuk yapmak büyük hata olur. Esinizi sevdiginize de inanmiyorum, cünkü ortada eslik eden biri yok. Evde kösede duran vozodan fsrki ne diyecegim, ama vazo bile bari bir ise yariyor 🤷🏻‍♀️ yani siz önce kendinizi bu toksik ailelerden bir kurtarin derim

Niye sen kredi çektin o faydasız kocan çekmedi. Çık git evden icra gelsin. Ne insanlar var ya!
Bu saatten sonra eltine takılan takıdan ziyade kendi hayatına ve ordan kurtulmaya bak. Zaten eltin de öyle çok büyük şartlarda yaşamaz şimdilik öyledir. Sizin kayın aile çok da öyle çalışayım param olsun derdinde olduğunu sanmıyorum. Adam internet için gidip çalışıyor işe bak. Peki ne yeyip içiyorsunuz bu faydasız kocayla.

Bu hayatta bir başınasın.
Bazen kalabalık içinde hayata tutunmak daha zordur.
Bir an evvel o evden kurtul.
Kendine kendi hayatını hediye et.
Hemen sığınma evine git, meslek edindirme kurslarına başla. Marketlere, mağazalara ne bulursan başvur. Armuta kaydol, temizliğe git. Kötü insanların kahrını çekmek yerine kendin için bir gelecek kur. Hayatın çok başındasın. Lütfen iyi şeyler yap. İyi insanlarla aşta, işte, yolda karşılaşman dileğiyle.

Merhabalar ben 22 yaşındayım annem ben küçükken başkasıyla evlendi babamsa bana sahip çıkmıyor arada kaldığım için eşimle evlendim düğünümde tek başımaydim . Düzen yapılmadı bir alyans bile alınmadı kaynanam başkalarının eski gelinliklerini dene diye getirdi ama bedenime olmadı. Bir gelinlik kiraladilar ve evde düğün yapıldı . Kayinbabam adam öldürmüş cezaevinde . 4 sene kaynanam kaynım ve görümceyle birlikte oturdum. Bu süreçte kaynanamdan çok çile çektim sürekli hizmet buyurmalari en küçük birseyi yapmadığım da laf sokmaları . Ben odamdayken odamın önünden geçip laf duyurup sokmaları . Hep benim hakkımda fısır fısır konuşmalar . Hiçbir zaman karşısına çıkıp cevap vermedim hep eşim beni susturdu . Onun hattına sustum . Eşim evlendigimiz günden beri çalışmıyor sadece çok darda kalınca 1 2 günlük ara işlerine gidiyor. Oda interneti yatırmak için . Sürekli bilgisayar telefon oynuyor bu süreçte defalarca sahte sosyal medya hesaplarını ve mesajlarını yakaladım . Askere gitti askerliginde bekledim ama askerdeyken de yapmış . Askerden gelince ben artık dayanamadım pandemi nedeniyle 5 milyar kredi cektim gecekondu ev yaptırdık kaynanamin evin yanına . Evimi ayırdım fakat eşim hala calismiyor üzerime açılmış 2 tane icra dosyası var eve ixra gelmek üzere .evimin catisi bile yok yağmur yağınca akıyor. Kaynanam beni çocuğum olmuyor diye istemiyormuş eşime boşan ben seni başkasıyla evlendiririm diyormuş . Şimdi kaynım evlenecek eltime şimdiden altınlar küpeler taktılar kiyafetler vs aldılar haftanın 3 günü yanına kalmaya gidiyorlar (yakın akrabaları eltimle aynı binada oturuyor) o kıza şimdiden çok değer veriyorlar kendi akrabalariymis . Esimide seviyorum ne yapacağımı bilmiyorum ...
İyi ki çocuk olmamış Allah korusun böyle kötü niyetli bencil aileden bi çocuğunuz olsaydı birde velayet davası çıkardı onunla da uğraşırdınız çocukta rezil olurdu. İyi tarafında bakın ve boşanın bence. Haklısınız yalnız olmak ailenizin yanınızda olmaması inanılmaz zor bi şey aynı durumu annemde yaşamıştı zamanında çok yanlış kişiyle evlendi acısını o çektiği gibi bende çektim o yüzden diyorum iyi ki çocuğunuz olmamış diye. Üvey babamı kovduk şimdi biz :) Ama bizde yarattığı etki çok büyük. Ama ne olursa olsun evlenmeyi hiç düşünmedim Allah korusun annemde olmasaydı bi şekilde bi yerde çalışır yavaş yavaş kendi hayatımı kurar devam ederdim zar zor ağlaya ağlaya ama evlenmeyi hiçbir zaman çözüm ya da kaçış olarak düşünmedim ne ergenken ne de şimdi... Aksine hep derdim kuzenlerime arkadaşlarıma onlarında ailevi problemleri vardı evlenmek istiyorlardı çok uyardım yapmayın diye onların sonuda size benziyordu biraz. Hele ki kaynana ile bırak aynı evde yaşamayı aynı semtte bile yaşanmasına karşıyım zaten. Onlar en başta size karşı nasıl davranacağını belli etmişler aslında. Bence bi işe girin ve çocuk olmadan kurtarın kendinizi derim.

konu fake gibi ama belki degilse diye yazayim, eşim dedigin adamin yanina belki ki çaresizlikten sığınmışsın seviyormusun bilemem.
sığınma evlerine gidebilirsin, sana iş bulurlar meslek edinme kurslarina katilirsin bir şekilde yolunu bulursun.
daha gençsin taşı sıksan suyunu çıkarırsın, elini kolunu bağlayacak bir çocukta yok şuan ve yapma da zaten.
hayatını kurtarmaya bak, çocuk yapıp o çocuguda kendinle birlikte bu saçma ailede bu saçma hayatın içinde perişan etme.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back