- 2 Nisan 2021
- 204
- 1
- 341
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çocuk yapmaya gittiŞu konuları da açıp açıp gidiyorsunuz , bir tane cevap dahi vermiyorsunuz
Bakalım o cocuk bu şartlarda doğmak istiyor mu?Çocuk yapmaya gitti
Çatısı bile olmayan, içeri yağmurun aktığı, sefaletin olduğu, babanın calismadigi bı eve hangi çocuk doğmak ister ki?Bakalım o cocuk bu şartlarda doğmak istiyor mu?
İyi ki çocuk olmamış Allah korusun böyle kötü niyetli bencil aileden bi çocuğunuz olsaydı birde velayet davası çıkardı onunla da uğraşırdınız çocukta rezil olurdu. İyi tarafında bakın ve boşanın bence. Haklısınız yalnız olmak ailenizin yanınızda olmaması inanılmaz zor bi şey aynı durumu annemde yaşamıştı zamanında çok yanlış kişiyle evlendi acısını o çektiği gibi bende çektim o yüzden diyorum iyi ki çocuğunuz olmamış diye. Üvey babamı kovduk şimdi biz :) Ama bizde yarattığı etki çok büyük. Ama ne olursa olsun evlenmeyi hiç düşünmedim Allah korusun annemde olmasaydı bi şekilde bi yerde çalışır yavaş yavaş kendi hayatımı kurar devam ederdim zar zor ağlaya ağlaya ama evlenmeyi hiçbir zaman çözüm ya da kaçış olarak düşünmedim ne ergenken ne de şimdi... Aksine hep derdim kuzenlerime arkadaşlarıma onlarında ailevi problemleri vardı evlenmek istiyorlardı çok uyardım yapmayın diye onların sonuda size benziyordu biraz. Hele ki kaynana ile bırak aynı evde yaşamayı aynı semtte bile yaşanmasına karşıyım zaten. Onlar en başta size karşı nasıl davranacağını belli etmişler aslında. Bence bi işe girin ve çocuk olmadan kurtarın kendinizi derim.Merhabalar ben 22 yaşındayım annem ben küçükken başkasıyla evlendi babamsa bana sahip çıkmıyor arada kaldığım için eşimle evlendim düğünümde tek başımaydim . Düzen yapılmadı bir alyans bile alınmadı kaynanam başkalarının eski gelinliklerini dene diye getirdi ama bedenime olmadı. Bir gelinlik kiraladilar ve evde düğün yapıldı . Kayinbabam adam öldürmüş cezaevinde . 4 sene kaynanam kaynım ve görümceyle birlikte oturdum. Bu süreçte kaynanamdan çok çile çektim sürekli hizmet buyurmalari en küçük birseyi yapmadığım da laf sokmaları . Ben odamdayken odamın önünden geçip laf duyurup sokmaları . Hep benim hakkımda fısır fısır konuşmalar . Hiçbir zaman karşısına çıkıp cevap vermedim hep eşim beni susturdu . Onun hattına sustum . Eşim evlendigimiz günden beri çalışmıyor sadece çok darda kalınca 1 2 günlük ara işlerine gidiyor. Oda interneti yatırmak için . Sürekli bilgisayar telefon oynuyor bu süreçte defalarca sahte sosyal medya hesaplarını ve mesajlarını yakaladım . Askere gitti askerliginde bekledim ama askerdeyken de yapmış . Askerden gelince ben artık dayanamadım pandemi nedeniyle 5 milyar kredi cektim gecekondu ev yaptırdık kaynanamin evin yanına . Evimi ayırdım fakat eşim hala calismiyor üzerime açılmış 2 tane icra dosyası var eve ixra gelmek üzere .evimin catisi bile yok yağmur yağınca akıyor. Kaynanam beni çocuğum olmuyor diye istemiyormuş eşime boşan ben seni başkasıyla evlendiririm diyormuş . Şimdi kaynım evlenecek eltime şimdiden altınlar küpeler taktılar kiyafetler vs aldılar haftanın 3 günü yanına kalmaya gidiyorlar (yakın akrabaları eltimle aynı binada oturuyor) o kıza şimdiden çok değer veriyorlar kendi akrabalariymis . Esimide seviyorum ne yapacağımı bilmiyorum ...