• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çocuğum olmayacak:((((

Arkadaşım, öncelikle geçmiş olsun, geçsin ve inş. güzel hayırlı bir evlat nasip etsin Allah.
ondan umudunu hiçbir zaman kesmemek gerek. zaten böyle zor durumlarda tevekkül etmek sabretmek zordur, ve asıl sabır ve tevekkül budur. bıkmadan ve ümitle dua etmek. işin bir de şöyle bir boyutu var. herşeyin olduğu gibi evladın da hayırlısı..eşine ve sana, vatana millete hayırlı evlatlar yaratsın Rabbim...

geçmiş olsun... anneme de doktorlar çocuğun olmaz demişlerzor olmuşuz ama olmuşuz hemde2 tane... kuzenimde tedavi görüyordu tam 3 sene ve tedavi görürken hamile kaldı... olmayacak die bişey yok.. yumurtaya can veren rabbime inan sen.. duanı eksik etme ve inan öncelikle.. :))))

olmaz diye birşey yok benim yengeminde tıbben mümkün değildi çocuğu olmasıama oldu dua çok önemli ALLAH dilerse herşey olur

canım rabbim yardımcın olsun. ben inanıyorum ki güzel haberler vereceksin. doktor yanılmış diyeceksin. doğru olsa bile femara protokolu ilemtüp bebek sahibi olan anneler var. umarım sen ona bile gerek kalmaddan bebek sahibi olursun. bu mübarek günlerin hatrına rabbim yüzünü güldürsün.

. inşallah o yüzde 10luk umut yüzde yüze dönüşürde bir an önce bir melek verir Allah. Allah bana vermişti bir melek 1 ay sonrada benden çok sevmiş ki yanına aldı melek oldu yavrum. Hayatta binbirtürlü dert var senin imtihanın da çok kötü umarım hayattaki bu zorlu sınavı kazanırsın umarım Rabbim hayırlı bir evlat verir sana canım..
her zaman şöyle de derdimi seviyorum çünkü derdimi vereni seviyorum...
Allah yardımcın olsun..

aynı şeyi doktor arkadaşıma söyledi yıklıdı kız resmen adet düzensizliği vardı kızlığından beri
dr direk erken menepoz senin çocuğun olmaz demiş
ama hemen dr değiştirdi arkadaşım tedavi gördü ve soğan suyu içti çok faydasını gördü bu kesin ondan sonra adet oldu bidahaki ay doğum yapıcak oğluşumuz geliyo inş.
umutlarını tüketme bence dr.unu değiş soğan suyuna başla

canım çok geçmiş olsun.ümidini yitirip pes etme.herşey Allah'tan.Bence sen sonuçlarını alıp bir endokrinoloğa görün o hormonlarını düzenlemek için tedaviye başlasın.Benim 6 ay önce Fsh 92 civarındydı.Şimdi bayağı bir düştü.
ıstanbul'da oturuyorsun sanırım.Avrupa yakasındaysan sana iyi endokrinolog tavsiyesinde bulunurum.
Bu hormonların tek sebebi stres ve üzüntü.Takma kafana herşey düzelecek hepimizin bebişleri olacak inşallah.

merhaba,
bugun hormon testi sonuçlarımı aldım.

Estradiol(E2): <5,00
FSH 101,5
LH 52,34
Prolaktin 23,93

dr. menopoza girdiğimi ve çocuk sahibi olamayacağımı söyledi.tedavisi yokmuş.ancak başka birinden yumurta satın alabilirsin dedi.

aynı durumu yaşayıp çocuk sahibi olan var mı yoksa gerçekten çocuk sahibi olamayacak mıyım?:((

moralim çok bozuk fikirleriniz benim için çok önemli..

ben tahlilden falan anlamam ama geçen sene bana da aynı şey söylendi..yollarda ağladım yıkıldım kahroldum..bu arada 28 yaşındayım ben de..yumurta geliştirici ilaçlar kullandım aylarca olmadı ama hep dua ettim hep inandım..derken geçen sene mayısta 5 sağlıklı ve istenen olgunlukta yumurtam oluştu ilaçlar sayesinde ve tüp bebek, mikro ya da aşılamaya gerek kalmadan doğal yoldan yani eşimle birlikte olmak suretiyle ikizlerime hamile kaldım..çok ama çok zor bir hamilelik süreci geçirdikten sonra Allah'ıma binlerce şükür kızım ve oğluma kavuştum..şimdi 4 aylıklar..
allah'tan ümit kesilmez..inan ve bol bol dua et..hemen pes etme..bu güzel günün yüzü suyu hürmetine Rabbim sana da yaşatsın anne olma duygusunu..

--------------------------------------------------------------------------------

merhaba kızlar bende bu sorun sadece bendemi var diye düşünürdüm hep. ama Türkiyede o kadar yaygınmışki ne yazık.

Bende sizler gibi erken menopoz mağduruyum. 2 yıllık evliyim.
hiç çocuğumuz olmadı ilaçlarla(trisequens) adet oluyorum.
yumurtalarım yokmuş. banada söylenen tek şey donerdi.
Ama ben hayıt tohumuna başladım. inş. çok umutluyum. dönere aldanmayın diyolar. ben biçok sitede hayıt tohumunu araştırdım çok inandım.
yeni başladım kullanmaya ama 4-6 ay kullanmam lazımmış.Gelişmeleri sizlerle paylaşıcam..Hepimize çok geçmiş olsun...

Rabbim inşallah bizlerde hayırlı evlatlar nasip eder

canım benim üzme kendini herşeyin bir yolu vardır evet çok istiyor olabilirsin ama hayırlısı olsun... Olmuyorsada kendini parçalama allah herşeyin hayırlısını versin. Çocuğun olsa sakat doğsa dahamı iyi olacak? İnşallah hayırlısıyla bebeğin olur ama olmuyor diyede kendini yıpratma.

benim halamda yumurta oluşma ihtimali &#37;5ti.denemediği yol kalmadı ama çocuğu olmadı 50ye merdiven dayadı... menopoza girdi çikolata kisti çıkınca rahminide aldırdı o.O

--------------------------------------------------------------------------------

merhaba kızlar bende bu sorun sadece bendemi var diye düşünürdüm hep. ama Türkiyede o kadar yaygınmışki ne yazık.

Bende sizler gibi erken menopoz mağduruyum. 2 yıllık evliyim.
hiç çocuğumuz olmadı ilaçlarla(trisequens) adet oluyorum.
yumurtalarım yokmuş. banada söylenen tek şey donerdi.
Ama ben hayıt tohumuna başladım. inş. çok umutluyum. dönere aldanmayın diyolar. ben biçok sitede hayıt tohumunu araştırdım çok inandım.
yeni başladım kullanmaya ama 4-6 ay kullanmam lazımmış.Gelişmeleri sizlerle paylaşıcam..Hepimize çok geçmiş olsun...

Rabbim inşallah bizlerde hayırlı evlatlar nasip eder

Hayir, bu sorun bi cok bayanda var, ve bunu anlamayan baykusluk yapanlara sen kulaklarini tika,:olmaz: Hayita sabirla devam et arkadasim, Aslan pencesi vede civan percemide kullan. Sabirla kullan, Allahin izniyle bigün burdan müjdeli haberi verirsin. Ben inaniyorum, sende inanarak kürlerini kullan arkadasim. Gecmis olsun.

Hayir, bu sorun bi cok bayanda var, ve bunu anlamayan baykusluk yapanlara sen kulaklarini tika,:olmaz: Hayita sabirla devam et arkadasim, Aslan pencesi vede civan percemide kullan. Sabirla kullan, Allahin izniyle bigün burdan müjdeli haberi verirsin. Ben inaniyorum, sende inanarak kürlerini kullan arkadasim. Gecmis olsun.

canım çok teşekkür ederim vallahi içimi rahatlattın.Allah ın izniyle inatla devam edeceğim.
Hiç bir şeyede bu kadar hırslanmamıştım. olacak inş.
elbette müjdeli haberlerimi burada sizlerle paylaşıcam. (inş.)

gündüz çalıştığım için fazla yazamıyorum. neti açıyorum tam birşeyler paylaşıcam birileri geliyor yakalanıcam ayıp olacak diye yazamıyorum..:)
akşamlarıda ya sizleri göremiyorum yada eşimden bana fırsat kalmıyor. :)

ama mutlaka her mesajı okuyorum. adeta bağımlı oldum.. çok sıcaksınız.. öpüyorum sizleri bayanlar...

bayanlar hayıt tohumu kullanmaya başlayalı bugün 15. günüm sabah akşam aksatmadan düzenli kullanıyorum. benim hissedeceğim gibi bir değişiklik olmadı. acaba fsh yi etkilemeye başlamışmıdır??

29 yaşındayım...saat 15:30'da Prof. Dr. Lemi İbrahimoğlu'na gideceğim bir de..umarım çok geç kalmamışımdır..bir umut varsa hemen çocuk sahibi olmak istiyorum..dua edin benim için...

merhaba arkadaşım sakın moralini bozma.sogan kürüne başla hemen.sabah ve akşam günde 2 defa ve aç karnına.internettende ayzıp bulabilirsin.menepoza girmiş kadınlarda tekrar adet görmeyi saglıyormuş.bence denemeye deger ve hiç bir yan etkisi de yok.umarım en kısa sürede sonuç alırsın.sıkma canını.

Back