Çocuğum olmayacak

Merhaba prp yı nerede yaptiridbiz acaba ? Yaşınız kaç ve amh kacken kaç yumurta varken hamile kaldınız brisa bilgi verirmisiniz? Ben 32 yaşındayım 2 senedir gebe kalamadım amh çok ciddi düşük 003 benim bu ay 2 yumurtada kist olmuş cuma günü operasyonla içini boşaltacak doktor sonra bakacak duruma göre bende 1 tane yumurta ya da en fazla 2 tane oluyor havuz yapılacak cuma günü kist boşaltma operasyonunu yaparken prp de yapacakmış

Ben Memorialda yaptırmıştım ancak doktorum sonra fulyaya taşınmış. Doktor ismi verilebiliyor mu bilmiyorum. sizin yaşlarınızdaydım amh 0.23 idi benim. Nispeten daha iyi gibi birkaç sefer denemek gerekebiliyor.. ancak bence denemekte fayda var. tüp bebek gibi yorucu ve uzun bir işlem değil zaten.

Evet sanki hemen her yerimiz kırışıcak kalp krizi geçireceğiz bir şey yapamayacağız gibi anlatıyorlar
Doğuştan rahmi olmayanlar ne yapıyor. Sağlığınız ile ilgili konuları kimse ile görüşmeyin. Özellikle bunu. Kim dedi bunu, neye dayanarak

Baştan söylersiniz adamın çocuk isteği varsa bitirir yoksa devam eder.

Yumurta dondurma şansın varsa dondur ama o hormon ilaçlarını kullanmadan sakın sakın sakın kullanma.
Donduramıyor isen de sorun yok.
Ama doktora sık sık gif mutlaka yumurta bulunur daha girmemişsin başındasın yedigin ictigin doktorların verdikleri bitkisel takviyelerle baya yol kat edersin.

Bu dünyaya evlenip cocuk yapmak icin gelmedik.
Dünyanın sundukları sonsuz olanakları değerlendir.

Zaten aklı başında biri cocuk olmuyor diye bir kadını bırakmaz.

Eşimin arkadaşının eşi sağlık alanında.
Evlenmeden önce kadın adamı da alıp gidip hormon testleri, sperm testleri yapıp öyle evlenmişler.
Ben duydum şok oldum.
Bu ne ya damızlık gibi birbirini bulup cocuk için evlenmek bana hiç normal gelmiyor.

Her doktorun dediğine inanmayın. Çoğu pcos olanlara senin çocuğun tedavisiz olmaz diyen doktorlar, kadınlar ilk denemede hamile kalınca, şansın yaver gitmiş diyor. 1 yumurta bile yetiyor evlat sahibi olmaya yeter ki ol desin.
Tıp ilerledi en kötü tedaviyle embriyo dondurursunuz. Ayrıca onlarca bebek sahibi olmak isteyen ama kocalarında sorun olan insanlar var. o kocaları hiç bir kere bile taşın altına elini koymamış, benim çocuğum olmaz diye kadını 1 kez uyarmamış adamlar var. Biraz da nasip kısmet bu işler söyleseniz ne olacak ki? Hiç korunmazsınız nasipse olur yani karamsar olmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…