- 24 Mart 2012
- 17.494
- 4.014
- 41
evet cunku amh ve fsh yumurtalık rezervını gosterır31
Bildigim kadariyla amh dustukce regl gitgide azaliyor
Benimki gitgide artmaya basladi
Regl bozuklugu diye birsey de hic duymadim
Bir tanıdığımız 40 yaşında evlendi ve çocuk istiyordu ancak menopoza yaklaşmış adetleri kesilmeye gitmişti sülük ve hacamat olarak tekrar adet olmaya başlamıştı. Sizde bir deneyin denemekten zarar çıkmaz.Bende erken menopoz var evli değilim hayatımda biri de yok ama olursa bunu ne zaman söylemeliyim direkt ilişkinin başında mı yoksa ciddileştiği zaman mı?
Menopoza girmeden yumurta dondurma işlemi yaptırın evleneceğiniz kişiye de açıklama yaparsınız kabul ederse evlenince tüp bebekle anne olabilirsinizBende erken menopoz var evli değilim hayatımda biri de yok ama olursa bunu ne zaman söylemeliyim direkt ilişkinin başında mı yoksa ciddileştiği zaman mı?
en başında söyleyin ciddi konular, bile bile lades olmasın.Bende erken menopoz var evli değilim hayatımda biri de yok ama olursa bunu ne zaman söylemeliyim direkt ilişkinin başında mı yoksa ciddileştiği zaman mı?
Merhaba canım senin doktorun kim acaba bende erken menapoz var iyi bir doktor arayışındayımBenim doktorum 0.01 olan hastalarında bile başarılı OPU yapabiliyor, bence bu kadar karamsar olmayın. Yumurtalık canlandırmak için de çok alternatifler var.
Eğer yumurtaların mevcutsa varsa az da olsa toplattır tüp bebekte ilerde en azından çok uğraşmazsın güvenebileceğin merkezde ön görüşme hazırlayabilirsin ilerde tüp bebek denersen sadece eşinin spermi ihtiyaç olucak sonra embriyolar dölleniyomu ona bakılacak vs.Bende erken menopoz var evli değilim hayatımda biri de yok ama olursa bunu ne zaman söylemeliyim direkt ilişkinin başında mı yoksa ciddileştiği zaman mı?
Benim doktorum 0.01 olan hastalarında bile başarılı OPU yapabiliyor, bence bu kadar karamsar olmayın. Yumurtalık canlandırmak için de çok alternatifler var.
Benim aile büyüklerim hep 45 den sonra menopoz oldu.Ama annem erken oldu.Halam 40 mesela bende 31 yaşındayım ve korkuyorum.Çalıştığım yerde doktorunun menopoza girmişsin artık çocuğun olmaz dediği bir arkadaşım vardı. Zaten 1 kız çocuğu olduğu için önemsememişti, 33 yaşındaydı. Şu an ikinci kızı 2 yaşında. Tıp bilimine her zaman güvenirim ama o kadar çok olmaz denen şey oldu ki bazen çok da takmamak gerekiyor bence, her şey olacağına varıyor. Siz yine de ciddi bir adım atmadan önce söyleyin.
Amh değeri düşüklüğü için yumurtalıklara prp yaptırın. Benim de düşüktü. Kesinlikle tüp bebek demişti doktor. Prp yaptırdıktan sonraki 3. ayda( en yüksek verim 2 regl sonrası dönemmiş ) doğal yollardan hamile kaldım. 2 çocuğum bu şekilde normal oldu. Amh seviyesine göre birkaç kere bunu tekrarlama gereği de olabiliyormuş Yumurta kalitesi arttıktan sonra da dondurursunuz. Allah en güzeli ne ise onu nasip etsin sizeAmh değerim de çok düşük 0.02 ilaçsız regl olmuyorum
Hangi şehirdesiniz?Doktorunuz kim acaba merak ettim benimde duusk amh
AnkaraHangi şehirdesiniz?
Yumurtalık döndürün bı problem kalmazBende erken menopoz var evli değilim hayatımda biri de yok ama olursa bunu ne zaman söylemeliyim direkt ilişkinin başında mı yoksa ciddileştiği zaman mı?