Çocuğum olmayacak

Bekarlığından beri ileri seviye menopoz rahatsızlığı olan bir tanıdığım 2 3 gün önce doğum yaptı tüp bebek ile. Çocuğum olmayacak demeyin bilemezsiniz. Ama her ihtimale karşı karşınızdaki kişiye başından söyleyin. Empati kurduğumuzda çok sevimsiz bir durum olurdu.

Allah tan ümit kesilmez. Tıp ve teknoloji çok ilerledi. Şu an imkanınız varsa iyi bir tüp bebek Dr u bulun kurumsal bir hastane tavsiye ederim. Geliştirici verirler yumurta toplatıp dondurun. Olmayacak demeyelim Allah bilir. Nice olmaz denilenlerin ikiz üçüz oluyor. Ciddi evlilik yoluna girerseniz bu yöntemleri direkt kabul edip etmeyeceğini söyleyin. Seven kabul eder zaten.

2023 eylul anneleri grubumuzda sizin durumunuzda olan birkac annemiz vardi bebisler dogdu saglikla, keza kuzenimde cok dusuk amh degeri ile tedaviyle hamile kalip dogum yaptı, cocuklari su an 9 yasinda ve dogumdan kisa sure sonra menopoza girmisti.

Cocugum olmayacak diye sartlamayin kendinizi artik tedavi yontemleri cok ilerledi, degisti. Doktor doktor gezeceksiniz gerekirse ama bir umit varsa Bagdat'ta da olsa sizi bulur, uzulmeyin

Ciddi dusuneceginizi on gordugunuz kisiye cok gecmeden aciklarsaniz en sagliklisi olur, herkese soylemek değil ama ya bu adamla olur diye dusundugunuz kisiye bu durumu soylemelisiniz.

İlişkiye başlamadan önce söylemelisiniz

0.2 de olsa var ama işte. Siz kesinlikle dondurma için iyi doktor ile görüşün, kök hücre tedavileri var artık. Belki yumurtanız gelişcek 1 tane bile olsa yeter
Aynen öyle. Benim de OPU'dan önce ultrasonda 5 tane görünüyordu 3ü boş çıktı 2si döllendi. Ben de üzülüyordum işte milletin 15-20 daha bile fazla çıkıyor diye. Doktorum da aynısını diyordu günün sonunda 1 embriyo ile hamile kalınıyor, üzülme diye. İnfertilite tedavileri çok ilerledi, konu sahibi kesinlikle şans vermeli. PRP tedavisi ile 0.01 ile yumurta topladığı hastası vardı doktorumun.

Bende erken menopoz var evli değilim hayatımda biri de yok ama olursa bunu ne zaman söylemeliyim direkt ilişkinin başında mı yoksa ciddileştiği zaman mı?
Bekaretin var mı? Eğer bekaret senin için önemli değilse menapoza girmeden yumurtalarını dondur.
En başında olmasa bile 1-2 ay içinde kesinlikle söylenmeli.

Yumurta dondursa vs. işlem olsa bile bu kız ancak tedavi görerek ya da tüp bebek ile bebek sahibi olabileceğini bir aşamada söylemeli bence bu aşama en başı olmalı. yani diyelim tanıştınız karşılıklı etkilenme oldu, 1-2-3 görüştünüz ki bence 3. ya da 4. görüşme artık işlerin sevgililiğe gittiğini gösterir. O sırada yüzyüze söylenmeli bana kalırsa.

Bekaretin var mı? Eğer bekaret senin için önemli değilse menapoza girmeden yumurtalarını dondur.
En başında olmasa bile 1-2 ay içinde kesinlikle söylenmeli.
Ben de size katılıyorum ve ilaveten bekareti varsa bile karından yumurta toplama işlemi oluyo. O şekilde dondurun yumurtalarınızı. Allah nasip eder inşallah umutsuz olmayın.

En başında söyleyin durumum böyle böyle çocuk istemiyorsan devam edelim diyin.

Ciddileşince beni kandırdın neden başta demedin vs diyebilir.

Benim böyle bi arkadaşım vardı tedavisiz asla çocuk sahibi olamam diyordu. Evlendi ben çok büyük hata yaptım diye ilk haftadan boşanacam ben demeye başladı, ikinci hafta yatakları ayırdı. Sonuç evliliklerinin birinci ayında hamile olduğunu öğrendi

Merhaba. Öncelikle umutsuz olmayın. Bir doktorla değil birkaç doktorla görüşün. Banu Çiftçi diye bir doktor vardı, instagramda çok denk geldim ve menopoz dönemi ile ilgili çok çalışması vardı. Bi bakın isterseniz, farklı doktorlara da muayene olun ve yumurta dondurma işlemini yapın.
Diğer konuda ise tanıştıktan sonra işler sevgili olmaya verilmeye başladığını anladığınızda açık açık durumu belirtin. Baştan bilsin ki ona göre yaklaşımı olsun size.

hep yaziyorum. benim yakin arkadasim nisanliyken kadin doguma gitti korunma yöntemleri vs icin. adam cok cok sıkıntılı oldugunu, tedavisiz cocugu olmayacagini soylemis. kiz nisanlisina anlatip "istersen ayrilalim" dramasi falan yapmis:) nişanlısı da "sacmalama nikahi erkene cekelim, hemen tupbebek yapalim" demis. pandeminin en yogun zamaninda evlendiler. ilk adetini bekliyordu arkadasim- adet olmadi evliliginin 9. ayinda cocuk dogurdu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…